Jak nastavit důvěru mezi doménou NT4 a Sambou PDC?

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
hugoventil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak nastavit důvěru mezi doménou NT4 a Sambou PDC?

Příspěvek od hugoventil »

V siti mam stara NT4 s domenou do ktere se nikdo nehlasi a potom novou Sambu jako PDC s domenou, do ktere postupne pridavam vsechna pc z byvate pracovni skupiny...
Problem mam v NT4, kde chci nastavit mezi starou a novou domenou duveryhodnost... Pri pridavani domeny v NT4 mi to pise, ze v tuto chvili neni mozne v Sambe overit duverihodnost a v Sambe to pise "Cislo procedury je mimo meze". Pokud nekdo mate na siti rozjetou duveru domen mezi Sambou na NTckama, tak mi zkuste popsat jak presne na to..
Jeste jedna poznamka, jak ze Samby, tak z NT vidim do druhe domeny pres user managery, ale nemuzu nic editovat, vzdy to po me hodi hlasku pristup odepren.

Hugo
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

ehm...nie som si isty, ale v sambe musis v tej domene(ako root) niekde pozapisovat nazvy pc ktore sa budu do domeny prihlasovat.Takze napr PC_1 a potom ten pc s winNT premenuj na PC_1 a skus :oops: :)
hugoventil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

JJ píše:ehm...nie som si isty, ale v sambe musis v tej domene(ako root) niekde pozapisovat nazvy pc ktore sa budu do domeny prihlasovat.Takze napr PC_1 a potom ten pc s winNT premenuj na PC_1 a skus :oops: :)
Ne o tohle mi nejde... Vsechny pc se mi do Samby prihlasi, ale ja potrebuju navazat duveru mezi Sambou a winNT 4.0 nebo presneji receno mezi domenou red a green, ok?

Hugo
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
hugoventil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Diky tohle jsem taky zkousel a mam HOWTO PDFko primo s instalaci samby, me jde o to jestli to nekdo zkousel v praxi, pze to docela zlobi :(

Hugo
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“