Program na tvorbu webových stránek

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Lemra píše:Ještě jsem zapomněl na Antenna Web Design Studio - v aktuální verzi 1.6.72 je ke stažení třeba na http://www.stormdance.freeuk.com/antenna.exe. Je to celkem nekonvenční program, hezky se v něm pracuje a generuje celkem čistej kód. Zajímavým způsobem podporuje transparentní vrstvy, má krásný skleněný čudlíky a je malinkej - pouze necelý 3 MB... :)
Program je pěknej, ale s jednou dost podstatnou vadou. Nejde do něj nahrát jinej kód než od něj. Chtěl jsem v něm spustit to, co jsem už udělal ve FrontPage a pokračovat, ale smůla, nebere html. Něco jsem za ty dva dny přeci jenom udělal, tak bych nerad začínal znova.

PS: je možný, že mi firewall blokuje počitadlo přístupů? Asi jo, pokud je spuštěnej, tak počitadlo nic nepřičítá, jakmile ho zakážu, tak jo.
Bathory
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Bathory píše: PS: je možný, že mi firewall blokuje počitadlo přístupů? Asi jo, pokud je spuštěnej, tak počitadlo nic nepřičítá, jakmile ho zakážu, tak jo.
Jesli myslíš to počítadlo z frontpage, tak to většinou nefunguje nikde, protože na většině serverů, na kterém máš nahraný web, nemá podporu frontpage resp. jeho všech funkcí. Jsou to počítadla, tlačítka aj.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Ne, ne. Zombík mi poradil jiný a lepší.
Už jsem to otestoval, opravdu to blokuje firewall.
Bathory
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Když si v Office 2003 udělám Webovou prezentaci,jak ji dám na Web,nějak mi to stále nejde

dikec Budulman
ASUS A6T AP017
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Budulman píše:Když si v Office 2003 udělám Webovou prezentaci,jak ji dám na Web,nějak mi to stále nejde

dikec Budulman
No teoreticky bys měl všechny vytvořené soubory přesunout nejlépe přes FTP na web. Ale pozor. Office používá na vytváření takovýchto stránek prapodivné techniky, které podporují málokteré servery
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Howkey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Howkey »

Nejlepším programem je PSPad (www.pspad.com) a dostatečnou znalost pro tvorbu internetových stránek :wink:
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit

See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Budulman píše:Když si v Office 2003 udělám Webovou prezentaci,jak ji dám na Web,nějak mi to stále nejde
dikec Budulman
Ve frontpage to bude v pohodě, pokud ke generování používáš Word a jiný zvěrstva, dej pozor, aby výslednej dokument byl skutečně ve formátu HTML - XML, preferovanej MS, zdaleka (nebo spíš vůbec) není tak tolerantní jazyk.

Jinak obecný zásady co dělat, když mě web z disku (pod Windows) jede a ze serveru (zpravidla Apache pod Linuxem) ne:

V názvech složek a souborů:

1. Nepoužívat diakritiku
2. Nepoužívat mezery, pomlčky, tečky a pod. - jako oddělovač doporučuji výhradně podtržítko _
3. Používat výhradně malá písmena (někteří FTP klienti, třeba TotalCommander, umí při přenosu převést vše na malá písmena - využívejte tuto funkci)

Obecně - po přenosu souborů si porovnejte jejich velikost s originálem.
..
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Už jsem na to přišel,děkuji všem za rady

Budulman
ASUS A6T AP017
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“