DVD-RAM ovladače k mechanikám DVD/RW LG GSA xxxx

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DVD-RAM ovladače k mechanikám DVD/RW LG GSA xxxx

Příspěvek od Krevety »

Cus, kamos mi neska puci LG4040, chcu si na ni skusit DVD-RAM, ale nemuzu nikde sehnat ovladace na w98se, vsechny stranky co sem nasel sou japonsky a tak :( ... cetl sem auditorie na cdrku ale tam taky neni link, plz jesi to nekdo jesi by mi to moh poslat na mail nebo tak :oops: .
A jeste ten DVDForm ten je soucasti tech ovladacu nebo si ho musim sehnat zvlast ??
Dik
NB: ---
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: nevim kde stahnou dvd-ram drivery k LG

Příspěvek od Shit »

Krevety píše:... cetl sem auditorie na cdrku ale tam taky neni link
Ale je tam :) Link vede na německou stránku LG :) Hledej :?
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: nevim kde stahnou dvd-ram drivery k LG

Příspěvek od Krevety »

jo ten sem mel ale tam byl jen FW upgrade nebo sem to prehlid, kouknu jeste jednou ...

edit: http://www.lgservice.de/cgi-bin/lgservi ... oup_Search

mam tohle nic vic :(
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

nj ale to je cele japonsky ani nevim co instaluju atak :o
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Ten exáč je DVD-RAM driver pro W98/Me :wink: Readme je japonsky a driver snad engl. (píše to někdo na auditoriích na CDR-ku :) No moc možností asi nemáš, jelikož ho snad LG smázla ze svých stránek (opět info z CDR-ka) :shock: Asi chce LG nějak preferovat krabicový verze. :x A stáhnout jde, už je doma ve sbírce 8)
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

plz moc jestli to nekdo ma z retailu at mi da vedet nutne bych je potreboval
(koupil sem si uz -RAM media :oops: )

btw. mam pucenou 4081 ne 4040 jak sem si myslel :oops:

jo a jeste by mi moh nekdo poradit kde sezenu ten dvd form, nejak sem na to neprisel jak se to pouziva ...

//Bathory: Tlačítko EDIT, je vpravo nahoře, jestli pak víš, k čemu slouží? :)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

:evil: :evil: Funkční link jsem Ti dal na Tvé otázky (taky to nebylo hned z mého drahoceného času) :? , nemám k tomu víc co říct :( Ta japonská sajta je výrobce vypal. softu, který se dává ke krabicím LG4081B, takže asi spolehlivý zdroj. :wink: Jinak když se podíváš do inst. archívu, tak zjistíš, že je to opravdu engl. verze :) Pokud mně nevěříš (trestný to pochopitelně není :shock: ) ,tak hledej na netu třeba Googlem :wink:
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

nj ja sem to spustil tet se to zaclo v nejake hatmatilce rozbalovat a pak to vyhodilo neco kde sem moh dat ok ale nejde mi to ...
(nebo sem takova lama ze nevim kde to dvd mam zformatit...)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Tak to rozbal pomocí třeba WinRaru (je to SFX cab archiv) a z rozbalenýho archivu to nainstaluješ taky setupem a vyhneš se tý japonštině z SFX modulu. Po instalaci musí být restart a bude v nabídce start/programy bude něco jako DVD-RAM driver. Jeden zástupce je na uzamčení média a druhý na zhotovení a naformátování DVD-RAM (ten běží taky jako resident). Já to píšu jak to je u XP, ty 98 budou na 99% podobný. Je možný, že se Ti změní písmeno mechaniky a vytvoří další "opt. disk" s názvem DVD-RAM. Maximálně si budeš muset přejmenovat zástupce na nějaký "lepší název". Já používám upravný německý driver.
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

mno problem je v tom ze ja to spustim (je to naky instalator) a naskoci mi 2 okna kde nemuzu nic zmacknout a pak naka tabulka kde de dat OK a nic vic. Nemoh bys mi dat ty co pouzivas ty pls ? :(
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Krevety píše: Nemoh bys mi dat ty co pouzivas ty pls ? :(
Já mám mimo těch, na který jsem Ti dal linky pouze německej, ale pro WXP a to Ti moc nepomůže, protože jsou jiný drivery pro W98/Me, W2k a WXP. :sad:
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

hmm ja jen cekam kdy se konecne nakej dobrak co ma retail ozve ze mi ten ovladac da ale zatim marne :sad:
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

jo bylo ... na smetaku uz mi pomoh miho, ale diky :wink:

frci je to bezvadne, jen verbatim dvd-ram je jen 2x (v obchode me presvedcovali 3x ale budiz)
zapsat to trva encelou hodinku ale ty data uz tam sou nadosmrti 8)

//Bathory: edited :(
KREVETY začne používat tlačítko edit a BIGBALU se zdrží nic neříkajících komentářů.
Upravil jsem i nadpis z bezejmenné LG na LG-4081

// ad. k tomu nadpisu ... nechal bych tam jen LG pac ty dvd-ram drivery se tykaji 4040,4081,4082,4120 v OEM verzich pro vsechny jsou stejne ...

//Bathory: Ok, jestli je to tak ........ vracím zpět.
EGRES
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EGRES »

pripadne Ahead InCD od verzie 4.1 podporuje DVD-RAM a LG ho k novsim mechanikam dodava namiesto driverov
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje :P alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
SlovakSoft
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlovakSoft »

InCD som skusil nainstalovat a ani som potom nemohol Windows spustit (stale sa restartoval), musel som do nudzoveho a dat to prec. Jedine DVD-RAM Driver.
Software in Slovak...
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“