myslim ze sem se vyjadril jasne, a nektere DVD nemaj 33 ale 66Butch píše:mi chceš snad tvrdit, že jedu na DMA 33 ???
Napojenie diskov a CD-ROM a DVD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- register
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- KuKla
-
myslim, že ses sice vyjádřil jasně, ale blbě . pokud dvě mechaniky/disky jsou na stejný kšandě, každá jede na maximum, který umí a není to ovlivněno tím druhým zařízením !!! je to celkem oblíbený mýtus tohleto...register píše:myslim ze sem se vyjadril jasne, a nektere DVD nemaj 33 ale 66Butch píše:mi chceš snad tvrdit, že jedu na DMA 33 ???
klidně teda může jet disk na udma mode 5 a prehistorická cdrom na pio-2
- Butch
- Středně pokročilý
Díky KuKlo . Já jsem mu to zkoušel vysvětlit. Na mě nedal , tak snad dá na tebe.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- register
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- KuKla
-
tak si to zkus !!!register píše:I don't think so.
dej na primary master disk a dej ho na udma mode 5 (100mb/s). na primary slave dej třeba nějakou cdrom e dej jí natvrdo na pio-4 (16mb/s).
na secondary master dej nějakej disk taky na udma mode 5 a začni kopírovat z primary master na secondary master třeba nějakej 700mb soubor...změř si to stopkama a zjistíš, že přenosová rychlost byla určitě větší, než 16mb/s...
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Absolutní souhlas s Kuklou.... staci si to otestovat a je to. Mel jsem pod rukama spoustu compu od zakazniku kde CD rom jako slave (PIO mode) jela pod HDD (master - UDMA 100) a ten rozhodne "neprijal" pomalejsi rychlost CD rom....
Jak pise Kukla je to castej mytus kterej mezi userama koluje.
Jak pise Kukla je to castej mytus kterej mezi userama koluje.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään