Které repro

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Kašpy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kašpy »

tak už mám ty repra doma a jsou SUPEEEEEEEER

ps:pokud milujete bassy tak jako já!tak si je určitě kupte!
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Kašpy píše:tak už mám ty repra doma a jsou SUPEEEEEEEER

Jo, taky je mám. Ze začátku nadšený, jako ze všeho, co si koupím a teď bych je hned vyměnil. Když dám basy na max., tak pokud jen maiinko zesílím volume, tak už stejně woofer nestíhá a místo basů vydává jakési chrchlání z bassreflexu a nedá se to poslouchat. Nevím, na co tam jsou tak mohutné basy. :evil: Pokud chci ty bedýnky vyhulit, tak musím dát basy na min. aby se to dalo poslouchat, ale pořád lepší než nějaké geniusy za 500,- :wink:
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
Kašpy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kašpy »

smile4me píše:
Kašpy píše:tak už mám ty repra doma a jsou SUPEEEEEEEER

Jo, taky je mám. Ze začátku nadšený, jako ze všeho, co si koupím a teď bych je hned vyměnil. Když dám basy na max., tak pokud jen maiinko zesílím volume, tak už stejně woofer nestíhá a místo basů vydává jakési chrchlání z bassreflexu a nedá se to poslouchat. Nevím, na co tam jsou tak mohutné basy. :evil: Pokud chci ty bedýnky vyhulit, tak musím dát basy na min. aby se to dalo poslouchat, ale pořád lepší než nějaké geniusy za 500,- :wink:
mě to nedělá...ale bassy si nedávám na max mam jen na 60%centech
při 100%se to nedá poslouchát je to až moc přebassované
zdenekxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zdenekxy »

To je o tom co od toho očekáváš a co jsi měl předtím. Mě by na nich vadil opravdu malí hudební výkon. Jinak vzhledově vypadají hezky a pokud nejsi vyznavačem hlasité a dunivé hudby tak ti asi budou dobře sloužit.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

zdenekxy píše:Scorpe docela nedávno jsem si koupil Creative GigaWorks S750 a nahradil jimi Hercules XPS 2.100 SILVER ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24617 ). A teď mě ty starý zabírají místo. Tak jestli bys je chtěl tak ti je nechám za těch 600Kč.
ahoj, určitě mam zájem, ale bohužel tu buu až ve středu, včera večer sem přijel z chaty a za 10 min. jedu zase na nádraží :-D , takže jak se vrátim, domluvíme se přes SZ nebo ICQ :)
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Ja mam tie Creative P380. Zo zaciatku nadseny, teraz nespokojny...
Vo svojej cenovej hladine su ok, ale tie basy naozaj chrapcia uz pri vysiej hladine a je to o nicom....Ale teraz som kupil aj Creative I-Trigue l3300 a su neporovnatelne lepsie :-D
zdenekxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zdenekxy »

To máš určitě pravdu :D , ještě aby nehráli lépe když jsou dvakrát dražší. A navíc mají i větší výkon ( 2x9W RMS + 25W RMS ).
Audio : M-Audio Revolution & Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

No sak ja sa nehadam :-D a zabudol si ze su 500000x krajsie
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“