Vadné paměti nebo deska?

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Bloodweiser
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vadné paměti nebo deska?

Příspěvek od Bloodweiser »

Mám problém při přehrávání videí, systém mi většinou vytuhne v horším případě restartuje. Zkoušel sem různé kodeky, ale pořád to samý.Mám podezření na paměti ( mam 2 moduly po 128MB, zkousel jsem je i po jednom, ale komp tuhne dál... Poradí mi nekdo?
AMD Athlon 2600+ (Barton 11,5 x 166mhz), ASUS A7V600-X, Seagate 120GB S-ATA 7200rpm,2 x 512MB DDR 400mhz A-DATA,Leadtek Winfast Ge6600GT THD 128MB AGP
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Vadné paměti nebo deska?

Příspěvek od Dzin »

Bloodweiser píše:Mám problém při přehrávání videí, systém mi většinou vytuhne v horším případě restartuje. Zkoušel sem různé kodeky, ale pořád to samý.Mám podezření na paměti ( mam 2 moduly po 128MB, zkousel jsem je i po jednom, ale komp tuhne dál... Poradí mi nekdo?
Možná právě proto že si zkoušel hodně kodeků :-D V tom je vždy velkej problém!!! Některý se prostě nesnesou a pak to takhle dopoadá.Pár let dělám střih videa a vím otom svý :wink: Na kodeky bacha.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Vadné paměti nebo deska?

Příspěvek od Sentenced »

Bloodweiser píše:Mám problém při přehrávání videí, systém mi většinou vytuhne v horším případě restartuje. Zkoušel sem různé kodeky, ale pořád to samý.Mám podezření na paměti ( mam 2 moduly po 128MB, zkousel jsem je i po jednom, ale komp tuhne dál... Poradí mi nekdo?
Nez začnes resit software a kodeky, projed určite pameti memtestem a otestuj i CPU (treba v Prime), jestli neni chyba už u HW...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Jo to mi taky dělalo při agresivním časování. Zkus si s tím pohrát :wink:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Odpovědět

Zpět na „Paměti“