Excel

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Cakewalk
Nováček
Nováček

Excel

Příspěvek od Cakewalk »

Excel mi při otevření některých souborů s více makry nahlásí nedostatek paměti. Jinak se hrozně seká a na 98 mi to nedělalo. Mám Office XP Prof. :cry: :devil:
Mám boad MSI KT600, AMD 2200+, 512 MB DDR 400, 40GB disk IBM, připojení k internetu interním modemem a k dalšímu PC pomocí LAN.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

žeby virtuální paměť? kolik máš?
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

přesunuto ze sekce Windows
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

nemas ta vira?
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Na tohle byl tuším nějakej patch od MS... máš tam všechny SP?
Jinak zkus spustit Excel v nouzáku - když tam poběží, bývá problém v kolizi s nějakým sw/driverem.
..
Cakewalk
Nováček
Nováček

RE...

Příspěvek od Cakewalk »

Vira nemám.Testovámo AVG 7.0, PCCillingem i AVASTEM. SP mám snad všechny, co šlo sehnat. Virtuálu mám myslím dost (je možné 511 MB???). V nouzáku jsem to ještě nezkoušel. Dobrý nápad. Když to pojede, tak co dál? V poslední době mi to zase, ale neudělalo?! Už jsem z těch XP celej tumpachovej:)) :cry:
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pokud se ti to stalo po delší "práci" na PC, mohl si mít v paměti nějakej bordel od jinejch programů...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Cakewalk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cakewalk »

Poprvé se to stalo hned po spuštění počítače. Paměť mi hlídá Customizer XP - RAM Idle. Mám ji pořád volnou kolem 320 - 380 MB. Těď mám další problém. Začal mi blikat monitor. Ten je ale nový. Jako kdyby se restartoval do jiného rozlišení, ale zůstane v tom samém. Nedělalo to. Až po nainstalování nějakých kodeků a DirektuX 9.0 to začalo. Na druhém PC mi to nedělá. Co s tím. Celkem to ruší. Hlavně při hrách, kdy mi spadnou na lištu. V Excelu mi to pak rozhází tabulky nebo odhodí až na konec stránky. Je to nějaký bordel. Žeby LAN nebo modem? To je asi blbost... :wink:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

no vypadá to, že máš ten kompl celej rozdrbanej, uvažuj o reinstalu, to by mohlo spoustu problémů vyřešit, kdyžtak si ještě přeti tento thread http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=7981
Cakewalk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cakewalk »

Zvláštní je, že už jsem to reinstaloval na čistej HDD asi tak 5x. Pořád stejný problém. Četl jsem vše, co tam radíš, ale ani jedno se mě netýká. Uvažoval jsem o těch driver k VGA (MSI nVIDIA FX 5500), ale ani ten aktuální a stabilní (podle MSI) problém nevyřešil.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

tak to teda nechápu, nemáš žádnou zvláštní neobvyklou konfiguraci, snad jedině zkusit ty drivery nebo to prubnout na mašině s čistě nainstalovanejma woknama bez jakéhokoliv jiného softu, ten tam postupně přidávat a sledovat s čím se to začne srát
Cakewalk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cakewalk »

Začal se srát až po DirektuX. Ve správci úloh mi jede syschost.exe na 91% CPU. Celkem to brzdí počítač. Pak mi Excel vůbec nejede. Tuhne a něco v něm udělat je docela problém, hlavně když má dokument plno maker. Taky mám dotaz ohledně sítě. Propojil jsem dva kompy kabelem přes síťovku. Někdy mi to jede, ale někdy mi to napíše, že nemám dostatečná práva pro přístup (mám prý kontaktovat správce). Šitskej Microsoft:((( To si mám platit i domácího správce sítě!!!! :evil: :evil: :evil:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ehm, jakej microsoft kurňa, ten syshost.exe tam rozhodně nepatří, je to nějakej spyware či co?! podrobnosti zde http://hackingthemainframe.com/forum/vi ... php?t=2764
Cakewalk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cakewalk »

Pardon omyl. SVCHOST.EXE a ten tam určitě patří. Je to prý nějaké dálkové volání správy. Když jej vypnu, restartuje se mi PC. :cry:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

svchost tam patří, nicméně nemá generovat 70% zatížení CPU, tohle skutečně vypadá na nějaký virus nebo spyware

doporučuju AATools (zagoogluj si!) abys zjistil, co přesně páchá (pomocí network monitoru)
Cakewalk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cakewalk »

Teď to bohužel nezjistím. Nejsem u něj. Ale program jsem našel a zkusím to co nejdříve. Co s tou sítí???Pleaseeee :sad:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

o té síti si založ samostatný thread ve správné sekci, nebudeme to míchat dohromady
a pochopitelně tam dodej podrobnosti stylu jakej OS, jak je nastaveny sdileni, ...
Cakewalk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cakewalk »

OK
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Podobny problem som mal s OfficeXP aj ja sam ...... kedze Excel pouzivam skoro stale dost ma to stvalo ......... vyriesil to SP1 na OfficeXP ......, a uplne odstranil problemi az SP2 ..... v sucasnosti je uz na stiahnutie aj SP3 ..... ( tieto SP na office je treba instalovat v spravnom poradi 1 az 3 ..... nieje mozne nainstalovat rovno 2-3 ... :( )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“