Mám boad MSI KT600, AMD 2200+, 512 MB DDR 400, 40GB disk IBM, připojení k internetu interním modemem a k dalšímu PC pomocí LAN.
Excel
- Cakewalk
- Nováček

Excel
Excel mi při otevření některých souborů s více makry nahlásí nedostatek paměti. Jinak se hrozně seká a na 98 mi to nedělalo. Mám Office XP Prof.
Mám boad MSI KT600, AMD 2200+, 512 MB DDR 400, 40GB disk IBM, připojení k internetu interním modemem a k dalšímu PC pomocí LAN.
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lemra
- Čestný člen

- Cakewalk
- Nováček

RE...
Vira nemám.Testovámo AVG 7.0, PCCillingem i AVASTEM. SP mám snad všechny, co šlo sehnat. Virtuálu mám myslím dost (je možné 511 MB???). V nouzáku jsem to ještě nezkoušel. Dobrý nápad. Když to pojede, tak co dál? V poslední době mi to zase, ale neudělalo?! Už jsem z těch XP celej tumpachovej:)) 
- Dony
- Středně pokročilý

- Cakewalk
- Nováček

Poprvé se to stalo hned po spuštění počítače. Paměť mi hlídá Customizer XP - RAM Idle. Mám ji pořád volnou kolem 320 - 380 MB. Těď mám další problém. Začal mi blikat monitor. Ten je ale nový. Jako kdyby se restartoval do jiného rozlišení, ale zůstane v tom samém. Nedělalo to. Až po nainstalování nějakých kodeků a DirektuX 9.0 to začalo. Na druhém PC mi to nedělá. Co s tím. Celkem to ruší. Hlavně při hrách, kdy mi spadnou na lištu. V Excelu mi to pak rozhází tabulky nebo odhodí až na konec stránky. Je to nějaký bordel. Žeby LAN nebo modem? To je asi blbost... 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no vypadá to, že máš ten kompl celej rozdrbanej, uvažuj o reinstalu, to by mohlo spoustu problémů vyřešit, kdyžtak si ještě přeti tento thread http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=7981
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Cakewalk
- Nováček

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak to teda nechápu, nemáš žádnou zvláštní neobvyklou konfiguraci, snad jedině zkusit ty drivery nebo to prubnout na mašině s čistě nainstalovanejma woknama bez jakéhokoliv jiného softu, ten tam postupně přidávat a sledovat s čím se to začne srát
- Cakewalk
- Nováček

Začal se srát až po DirektuX. Ve správci úloh mi jede syschost.exe na 91% CPU. Celkem to brzdí počítač. Pak mi Excel vůbec nejede. Tuhne a něco v něm udělat je docela problém, hlavně když má dokument plno maker. Taky mám dotaz ohledně sítě. Propojil jsem dva kompy kabelem přes síťovku. Někdy mi to jede, ale někdy mi to napíše, že nemám dostatečná práva pro přístup (mám prý kontaktovat správce). Šitskej Microsoft:((( To si mám platit i domácího správce sítě!!!!

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ehm, jakej microsoft kurňa, ten syshost.exe tam rozhodně nepatří, je to nějakej spyware či co?! podrobnosti zde http://hackingthemainframe.com/forum/vi ... php?t=2764
- Cakewalk
- Nováček

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Cakewalk
- Nováček

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podobny problem som mal s OfficeXP aj ja sam ...... kedze Excel pouzivam skoro stale dost ma to stvalo ......... vyriesil to SP1 na OfficeXP ......, a uplne odstranil problemi az SP2 ..... v sucasnosti je uz na stiahnutie aj SP3 ..... ( tieto SP na office je treba instalovat v spravnom poradi 1 az 3 ..... nieje mozne nainstalovat rovno 2-3 ...
)
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163