bobula píše:Přesně, jak jsem psal, po posledním restartu mě to hlásí něco jako nekompabilitu sériového čísla. Když dám restart, tak při nouzovém režimu mě to naskočí. Pokud nezadám nouzový režim, opět se dostanu do hlášky "Nelze ověřit sériové číslo" - nebo tak nějak.
I když používám platné sériové číslo!!!!
Všechny jiné verze instalací XP + SP1 nebo SP2 jedou bez problémů.
Nevím, možná nějaká blbost při vkládání SP2 nebo nastavení vypalování.
Ten nouzák nepočítám (asi nemusím dál vysvětlovat - pravidla PCT) ale tohle nechápu. Nechápu jak píšeš "Všechny jiné verze instalací XP + SP1 nebo SP2 jedou bez problémů".... .... Ikdyž možná tuším ....to jde o retail, OEM nebo VLK?..... pak bych to pochopil ...Pro verze a VLK se lišej Tohle tady asi vysvětlovat nebudeme.... no nic
No pokud se pletu, tak jako bych nic neřekl
Muzete mne poradit? Po nainstalovani SP-2 CZ nemohu spustit celou radu ikon ve winXP.napr.Spravce zarizeni pod ikonkou SYSTEM.Plus jine.Nevite cim by to mohlo byt??Kdyz na to kliknu nic se nestane:(((((
Tak jsem také neodolal a SP2 nainstaloval. Zatím žádné problémy. Jen tak mimochodem jsem zjistil, že soubor %windir%\system32\drivers\atapi.sys je nový, verze 2180. Může mít význam např. pro velké disky.
dotaz: Pujde mi SP2 , když si udělám instal CD Win XPCZ SP1 k němu hodim Sp2 (dle návodů na technet.cz apod.) a ta verze mých windows XP CZ Sp1 je řekněme ne zcela legální
Digitaldoom píše:dotaz: Pujde mi SP2 , když si udělám instal CD Win XPCZ SP1 k němu hodim Sp2 (dle návodů na technet.cz apod.) a ta verze mých windows XP CZ Sp1 je řekněme ne zcela legální
Mělo by to makat, já víc věřím inst.CD z "tacktechu" - viz.FAQ
JirkaH píše:Tak jsem také neodolal a SP2 nainstaloval. Zatím žádné problémy. Jen tak mimochodem jsem zjistil, že soubor %windir%\system32\drivers\atapi.sys je nový, verze 2180. Může mít význam např. pro velké disky.
Spíš asi něco ze zabezpečením nebo kompaktilibitou, "velké" disky už podporoval tento soubor v SP1.
takže testoval jsem o víkendu offline na svojí domácí plečce, všechno chodí bez problémů včetně Medievalu a Nero 5.5.10.56. akorát start systému se citelně zpomalil, a mám pocit že i shutdown. to se ale dá přežít
Pfizer & Moderna inside ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
zombux píše:takže testoval jsem o víkendu offline na svojí domácí plečce, všechno chodí bez problémů
U mě i na "Shit No.2" pozoruju pozitivní změny - start i shutdown rychlejší , jakou máš "plečku"? Popis sestav už se stává historií.
Asi si dám do popisu "Shit na Hrad"
zombux píše:takže testoval jsem o víkendu offline na svojí domácí plečce, všechno chodí bez problémů
U mě i na "Shit No.2" pozoruju pozitivní změny - start i shutdown rychlejší , jakou máš "plečku"? Popis sestav už se stává historií.
je to TBred2000+ mírně přetočenej, MSI K7T Turbo a 512MB SDRAM PC-133, disk Seagate Barracuda 7200.7 80GB. zdá se mi že všechno po startu jede tak nějak pomalejc, pak se to srovná
Pfizer & Moderna inside ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Roxyman píše:Otázka do pranice : Mám si nechat aktualizovat systém přes "Automatická aktualizace" která je u SP2? Neskutečně to otravuje a brečí...
tak si ty aktualizace vypni
zombux píše:
Shit píše:U mě i na "Shit No.2" pozoruju pozitivní změny - start i shutdown rychlejší , jakou máš "plečku"? Popis sestav už se stává historií.
je to TBred2000+ mírně přetočenej, MSI K7T Turbo a 512MB SDRAM PC-133, disk Seagate Barracuda 7200.7 80GB. zdá se mi že všechno po startu jede tak nějak pomalejc, pak se to srovná
Mě chodí na "Shit No.3" jako z praku Zkus srovnat disk - u mě OO-Defrag 6.5