Jaká DVD média pro DVD/RW/R9 LG GSA-4120B

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jaká DVD média pro DVD/RW/R9 LG GSA-4120B

Příspěvek od pavel.minarik »

Dneska jsem si tu věcičku přinesl, máte někdo zkušenost jaké DVD média jsou ideální? Na CDR serveru jsem viděl, že Verbatim 8x R+DVD a Verbatim 4x RW-DVD. Může mi to někdo potvrdit či vyvrátit nebo hodit nějaký svůj tip? Díky, v tomhle su já lama a neche se mi to testovat osobně :oops: není čas.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Verbatimy jsou v současné době nejspolehlivější DVD média. Pár stížností by se sice našlo, ale když to vezmeš globálně, prostě momentálně jsou nejlepší ...
Bathory
flukes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flukes »

Moje GSA 4120 A104 nechce DVD+R Gigamaster, nevim v cem je problem, ale v Clone DVD2 2.4.3.5 mi to napsalo pri paleni chybu, kdyz dam jine medium vse je OK. Tak ze Gigamaster nebrat. Verbatim DVD-R 4x bez problemu, stejne tak Emgeton DVD-R 4x.
Naposledy upravil(a) flukes dne ned 5. zář 2004, 10:00, celkem upraveno 1 x.
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Souhlas s Bathorym, taky mi už prošlo rukama pár disků, a utvrdil jsem se v tom že je lepší ňáká kačka navíc a máš jistotu - Verbatim.
ntb alzabook/rtx3070
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Nejspolehlivejsi medie jsou samozrejme a jedine TAIYO YUDEN. Verbatim DataLide Plus jsou OK ale TY jsou lepsi. Daji se sehnat pod znackou Emgeton High-Tech za asi 40 korun kus.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ja pouzivam najradcej Imation, Verbatim, Sony, Mirror .... ( na tomto modeli mechaniky som napalil, len cca. 100 medii..... ) .....
problemi som mal s Gigamester ( zalezi od konkretnej serie medii, niektore su celkom podarene... ), Traxdata ( tieto media sa mi neosvedcuju az naozaj dlhsiu dobu, vyskusane na roznich mechanikach... )..... a este nejake uplne lacne Princo, quasar, Medianca.... ( pri cenach tichto medii je to skor tiez zavisle od konkretnej serie.... ) .......
Vseobecne aj ked DVD napalovacky menim pomerne casto ( stabilne pouzivam Nec 2500A/2510... ) az taky rozdiel v praci s jednotlivimi mediami nejestvuje...... to co sa osvedcilo na jednej mechanike vacsinou dobre chodi aj na ostatnich.....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Pouzivam Verbatim a nesetkal jsem se s problemem.Rozhodne ne Multidisky,kdyz ted vyslo najevo ze od jara delaji spatnou serii ktera po pul roce ztraci data.Btw stejne by me zajimalo jak si tu zaruku reklamace predstavuji,si mysli ze jim tam lidi donesou svoje data a dostanou za to nove dvd,...
...tyka se me DVD-RAM LG :)
Naposledy upravil(a) Zero dne stř 8. zář 2004, 18:48, celkem upraveno 1 x.
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Doufám, že tady všichni mluvíte o DVD médiích vs LG 4120, všeobecná diskuse od DVD médiích je v jiném threadu, takže svoje zkušenosti z Toshib, Neců a jiných mechanik piště prosím tam.
Bathory
maryn
Nováček
Nováček

Příspěvek od maryn »

pálím na ní hlavně verbatimy 4x DVD-R a DVD+R a zatím žádnej problém. nějak nebyla potřeba hazardovat s daty a zkoušet něco jako multidisk a podobně :D

přepis jedu na emgetonech DVD+RW 4x a taky v klidu.
včera jsem ze zvědavosti zkusil i DVD-RAM - panasonic (asi 2x rychlostní). zatím zkušenost ok - kopírování jak na pevný disk, jenom přenosová rychlost je pomalejší, cca 1300 kB/s.

GangStarr rulez!
AMD Duron 1600 Applebred @ 10x200, 1.5V | Arctic Cooling Copper Silent 2M | MSI KT6V-LSR | Transcend 512MB DDR SDRAM 400MHz @ CAS 2.5 | Sapphire ATI R9200 64MB | Seagate Barracuda IV 60GB | LG DVD-RAM GSA 4120 + SONY DVD-ROM DDU 1621 | Case-hnusná-jaxviñha
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“