rodier píše:dam ti jednu radu.. forum zacina zahnivat, kdyz jsou jeho clenove (mods obzvlast) too lazy to be nice .
1. cetl jsem vsecky odkazy
2. forum je od toho aby se debatovalo a PC konicek je VELMI omezeny takze jestli budete pokracovat timhle smerem (vsecko uz tu bylo..cti odkaz..) tak tu za chvili nikdo nebude diskutovat.
Abyste mne spravne pochopili - ja si prisel pro individualni radu od nekoho, kdo bude tak hodny ze poradi.
Ne od robota co prohledava odkazy (ten clanek jsem cetl, ale je mi na nic, protoze NEVIM jake nastaveni by ty pameti meli mit a proto se na to ptam - zkratka shanim nekoho kdo stim ma praxi a je ochotny poradit).
Nedivte se ze sem leze min a min lidi kdyz forum zacina zahnivat z toho ze 1/2 topicu je ve smyslu "podivej se na odkaz.." <-- o nicem FORUM je o diskusi.
Mno tak abys pochopil, denne se tu objeví asi 50 threadu ktery probiraj neco co se řeší presne o "chlívek" vedle, odpovidat po 666. na to samy je velmi frustrující a nebaví to ani staly členy a počítam ze ani moderatori z toh nejsou nadšený.
Proto nez se človek pustí do diskuze, je lepsi aby si ty okazy a linky prečetl
Ty, pokud si je četl, tak ses dozvedel, ze to budes muset proste otestova a zkoušet, což jsem ti poradil.
Další vec je, ze se tu (možna) objeví nekdo se stejnou deskou jako máš ty a pak se muzete pustit do fundovany diskuze o časovaní pametí na KT333.
Kdybys ten čas misto popisu zahnívání fora venoval nekolika testum s ruznym nastavenim CAS atd, mozna bys udelal líp
//EDIT : Nechapu proč si svuj druhy prispevek najednou smazal....