Ale je tu problém, na obou PC mám wokna XP-Pro a kdyby ten "server" byl nějaká 120/200, tak by tam nešly XP, ale já bych raději kdyby tam byly, jelikož kdybych tam dal třeba ME nebo 2000, tak bych musel volat mýmu providerovi, aby mi to přeinstaloval a to by mě stálo asi 4kila a to se mi nechce...tak jsem myslel, že bych postavil nějaký PC, kde by byl komponenty, který by dokázaly utáhnout XPčka na úrovni rozjetí, stejně by to PC nemělo moňas, tak by se jen prostě zaplo a vyplo, nic víc, někdy možná nějaký stahování...a já bych jen z mého disku nakopíroval systém (celý C: ) na jinej disk (mám tady nějakej 6GB) a ten můj bych si konečně naformátoval...
Tak proto bych potřeboval poradit jaký PC...jde mi hlavně o cenu...nejlepší by bylo kdybych se vešel kolem 1000-1500,- ale nevím...a musí to mít USB! To je podmínka...
Myslel jsem něco jako P333/400 nebo tak něco a jen nějaká PCI 4MB grafika, kdyby byl potřeba monitor...ale nevím jak s pamětí...
btw. kdyby doma někdo něco takovýho měl a nechal to nějak za rozumný prachy, tak bych možná měl zájem...
Tak zatím díky!