The Sims 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Mám problém : Nefunguje mi vyvolání konzole pro zadání cheatů (Ctrl+Shift+C)...chci si vypnout stárnutí, ale tahle kombinace je nefunkční...
Nevíte někdo čím by to mohlo být?

Z různejch diskuzí jsem vypozoroval, že nejsem sám...někomu pomůže vypnout ICQ někomu zase něco jinýho...ale mě nejde nic...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

je to NAPROSTAA pecka!! joo srovnat to s The Sims 1 .. nevim je to těžký, jedničku mam kompletně se všema datadiskama.. no nevim.. podle mě mohli z jedničky vzít celej obsah datadisku Vacation (nebo taky On holiday) jinak tohle je absolutně super, až na jeden (malej bug) mam dva týpky oda maj stejnej začátek prac. doby, maj stejný auto, auto přijede jedno, nasedne sim č. 1 , ok jde druhý otevírá dveře a v tom okamžiku sim č.1 mizí :( no nic hratelnosti to nějak neubližuje :)

2Roxyman: cheatz suxx 8-)
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Je to fakt super. Grafika, hratelnost, no prostě nádhera ... :)

AKorát teď se mi tam zasekly nějaký 2 opatrovnice co se mi starali o děcko, a ani se nehnou a zrovna stojí tak blbě u stěny že ani ta stěna nejde zbourat :sad:
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

lmarky píše:2Roxyman: cheatz suxx 8-)
já vím, jen si chci užít pořádně první rodinku a nechci aby mi hned zestárli.. :wink:
Jiný chceaty zkoušet nebudu, protože v SIMS1 jsem to udělal a to byla obrovská chyba...měl jsem všechno a pak už mě to přestalo bavit..Takže z cheatů jsem vyléčenej..

Už jsem přišel na to, proč mi nenabíhala konzole...Dělal mi to program , kterej měnil vzhled kurzoru v XP. Tak sem ho odinstaloval a už to maká :wink: ...
Kdo by s tím měl podobnej problém, tak nejlíp jak to zjistit je stisknout příslušnou kombinaci kláves po naběhnutí systému a čakat co se spustí, nebo stane...pak jít do příslušného programu a vypnout tam onu klávesovou zkratku...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

1989 ?!?!

Příspěvek od ElCon »

Všichni vám lhali...Lenin se vrací v PC hrách !
Obrázek
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Roxyman píše:
lmarky píše:2Roxyman: cheatz suxx 8-)
já vím, jen si chci užít pořádně první rodinku a nechci aby mi hned zestárli.. :wink:
Jiný chceaty zkoušet nebudu, protože v SIMS1 jsem to udělal a to byla obrovská chyba...měl jsem všechno a pak už mě to přestalo bavit..Takže z cheatů jsem vyléčenej..

Už jsem přišel na to, proč mi nenabíhala konzole...Dělal mi to program , kterej měnil vzhled kurzoru v XP. Tak sem ho odinstaloval a už to maká :wink: ...
Kdo by s tím měl podobnej problém, tak nejlíp jak to zjistit je stisknout příslušnou kombinaci kláves po naběhnutí systému a čakat co se spustí, nebo stane...pak jít do příslušného programu a vypnout tam onu klávesovou zkratku...
taky je možnost koupit si ten velkej kotel s elixírem proti stárnutí ;) ovšem nezkoušel jsem, nevím jak funguje
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Jo ten elixir jsem zkoušel a snížilo mi to o 3 dny :)
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

Nevíte někdo jak tam dostat svoji muziku? Skoušel sem ty archivy otevřít spostou programa co mam, ale neopodařilo se mi to....

Nepřišel ste nato někdo?
tarakilla
Nováček
Nováček

Příspěvek od tarakilla »

deleted

//edit Sentenced - nelegalni kopie her se tady nereší, přečti si pravidla fora a at se to neopakuje :wink:
CPU:AMD-barton 2500,MB:msi-K7n2l delta Nforce2,HDD:maxtor diamax+60Gb133,DDR:512 Apacer 333+256 DDR400MHz,Sound:creative SoundBLaster live 5+1,VGA Sapphire Radeon 9800pro 128MB_256bit.DVDRW MSI DR8-A.
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Lipfeather píše:Nevíte někdo jak tam dostat svoji muziku? Skoušel sem ty archivy otevřít spostou programa co mam, ale neopodařilo se mi to....

Nepřišel ste nato někdo?
V readme je to popsaný celkem srozumitelně, tak to zkus najít...je to tam i česky :wink: . Ovšem zatím jsem to nezkoušel....časem.
Mmiihhaa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mmiihhaa »

Konečně mi to kámoš přinese, už jsem se tak tešil.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Možná uz to tady vsichni víte, ale radeji to sem napisu - treba to nekomu pomůže - hra nebezi, pokud mate nainstalovany Clone CD... Stačilo odinstalovat a šlape v pohode. (jde o originalku, zadna ocrackovana verze)

Neni nad to, kdyz programatori vlastnikum hry radne zneprijemni život :evil:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

izuel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od izuel »

2 Roxyman stárnutí

Ahoj prosim te,byl bys tak hodnej,mohl bys mi napsat (popsat)jak presne udelat aby mi simaci nezestarnuli?Mam to docela dobre rozehrany,a chtel bych vydelat nejaky poradny prasule :) driv nez skonaj... :sad:

ps:Jo mimochodem jestli to jde jen cheatem tak by me zajimalo jak si vydelat treba 200 litru na poradnej hotovku barak :x

Dikys
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

izuel píše:2 Roxyman stárnutí

Ahoj prosim te,byl bys tak hodnej,mohl bys mi napsat (popsat)jak presne udelat aby mi simaci nezestarnuli?Mam to docela dobre rozehrany,a chtel bych vydelat nejaky poradny prasule :) driv nez skonaj... :sad:

ps:Jo mimochodem jestli to jde jen cheatem tak by me zajimalo jak si vydelat treba 200 litru na poradnej hotovku barak :x

Dikys
tady jsou podrobně vypsané cheaty : http://www.thesims2.cz/game_info/cheaty.htm
konkrétně je to tenhle :
Aging on/off – zapne/vypne stárnutí simů

Když vyvoláš konzoli tak tam napiš "Aging on" nebo "off" přesně nevím musíš to zkusit....když chceš cheat vypnout, tak to uděláš obráceně....
Ale popisuju to možná až zbytečně moc detailně...

Jak vydělat 200 litrů nevím...asi prací a nezvládne to jeden pár, moc rychle zestárnou než stačej něco vydělat....tolik prachů právě vyděláš až několik generací od začátku....

Ale hotový baráky jsou pro LAMY....Není nad to postavit si vlastní house :wink:
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

2 Sentenced nebo kdokoliv:

nejdřiv mi to furt hazelo o emulech - smazal jsem clone

ted mi to hazi neco ve smyslu jako že nemam kartu s DX9C - udělalo vám to nekomu taky??
na oc 4u se to stalo taky par lidem a nikdo nic nevi - jen to spustit s parametrem -w aby to běželo v oknu

pls help

dx9c mam nainstalovany :sad:
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Poslední ovladače si, počítám, zkoušel ... :?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

Já to nehraju ale kamoška to má a ptá se proč jí nejdou stavět zdi,okna,dveře,podlahy,... jenom nábytek.
PORADTE
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

DIVAD píše:Já to nehraju ale kamoška to má a ptá se proč jí nejdou stavět zdi,okna,dveře,podlahy,... jenom nábytek.
PORADTE
Je to Crackem. Sežen si originální hru :wink:
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

Lipfeather píše:
DIVAD píše:Já to nehraju ale kamoška to má a ptá se proč jí nejdou stavět zdi,okna,dveře,podlahy,... jenom nábytek.
PORADTE
Je to Crackem. Sežen si originální hru :wink:
DÍKY
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

Zdarvím vsechny!! Sice jsem tet asi pul roku nic nehral ale Simsy2 byla perfektni hra jak se dostat zpatky do PC sveta! Je to fakt supa hral jsem to dost dlouho a hratelnost i grafika je proste super je to perfektní. Vsechny ty vychytavky se mi dos libi a tesim se na nove datadisky!!! Zdravim vas :)
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“