Problem s DVD-ROM TOSHIBA ...
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Infernal
- Začátečník

Problem s DVD-ROM TOSHIBA ...
Mam jeden problem. Vlastnim DVD ROM Toshiba, no na mojom PC ked dam DVD do nej tak ho nenacita, niektore hej, niektore vzdy a niektore vobec. Vypise ze disk je bud poskodeny - co nie je, lebo ked moju DVD Rom zapojim do ineho PC tak ide vsetko v pohode alebo ze disk je nekompatibilny pre Widows. Co mam robit? 
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Infernal
- Začátečník

Presnejsie Cd cita vsetky, len DVD skoro vobec. U kamosa na nej ide vsetko. Kabel je v poriadku. Tak si myslim ze skor ta cast, ze Windows nepodporuje nieco je problem, len neviem co mam spravit. Mozno najnovsie aktualizacie?
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Infernal
- Začátečník

OK, Windows XP, ovladace neaktualizovane asi rok a pol, DVD mi necitalo take, kde som mal jednu hru a filmy a take, kde je len hra DVD-R. Proste blika mechanika potom trvalo svieti a vypise ze disk nie je kompatibilny s Windowsom, tak urcite nie je chyba v mechanike. 
Nezobrazi sa nic, proste ako by bola prazdna mechanika, len na mojom kompe to nejde a okrem toho pred pol rokom mi to citalo vsetko. Odvtedy som nic nemenil. Ale v tej mechanike byt chyba nemoze. Vzdy po kliknuti na mechaniku mi vypise stale to iste, co som uz hore spomenul
//Bathory edited
Nezobrazi sa nic, proste ako by bola prazdna mechanika, len na mojom kompe to nejde a okrem toho pred pol rokom mi to citalo vsetko. Odvtedy som nic nemenil. Ale v tej mechanike byt chyba nemoze. Vzdy po kliknuti na mechaniku mi vypise stale to iste, co som uz hore spomenul
//Bathory edited
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Co ve správci zařízení, nějaká kolize?
Jak dlouho ti to mechanika dělá a co je to za typ.
- nainstaluj znovu ovladače základní desky, případně si stáhni nejnovější
- nainstaluj ASPI ovladače, jsou ve FAQ tady v sekci, buď verzi 1.7 nebo 1.8
- ve správci zařízení odeber mechaniku, restartuj počítač a potom znovu vyzkoušej ty DVD
Jak dlouho ti to mechanika dělá a co je to za typ.
- nainstaluj znovu ovladače základní desky, případně si stáhni nejnovější
- nainstaluj ASPI ovladače, jsou ve FAQ tady v sekci, buď verzi 1.7 nebo 1.8
- ve správci zařízení odeber mechaniku, restartuj počítač a potom znovu vyzkoušej ty DVD
Bathory
- Infernal
- Začátečník

ako dlho mi to robi? Ja som DVD doteraz velmi nepouzival len teraz proste napr. True Crime mi nenacita vobec a vcera som to dal kamosovi a bolo to v pohode. Ozaj a co su ASPI ovladace a co presne mam urobit v tom spravcovi zariadenia? Ten treti bod by som potreboval opisat podrobnejsie aj to ako ho spustit... 
ozaj, co sa tyka mechaniky- je to Toshiba neviem presne aka, daju sa aj na nu staiahnut ovladace?
ozaj, co sa tyka mechaniky- je to Toshiba neviem presne aka, daju sa aj na nu staiahnut ovladace?
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- nainstaluj znovu ovladače základní desky, případně si stáhni nejnovější (tohle udělej v každém případě!!!)
- nainstaluj ASPI ovladače, jsou ve FAQ tady v sekci, buď verzi 1.7 nebo 1.8 (kdyby ses do toho FAQ alespoň podíval, tak se nemusíš ptát, co a k čemu to je)
- ve správci zařízení odeber mechaniku, restartuj počítač a potom znovu vyzkoušej ty DVD (otevři ve správci jednotky DVD-ROM a CD-ROM, klepni na tu svojí mechaniku, opiš si její název a typ a potom ji pravým tlačítkem odinstaluj a restartuj počítač)
- nainstaluj ASPI ovladače, jsou ve FAQ tady v sekci, buď verzi 1.7 nebo 1.8 (kdyby ses do toho FAQ alespoň podíval, tak se nemusíš ptát, co a k čemu to je)
- ve správci zařízení odeber mechaniku, restartuj počítač a potom znovu vyzkoušej ty DVD (otevři ve správci jednotky DVD-ROM a CD-ROM, klepni na tu svojí mechaniku, opiš si její název a typ a potom ji pravým tlačítkem odinstaluj a restartuj počítač)
Bathory