Problem GPRS
Moderátor: Don
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problem GPRS
Neustale se mi vypina telefon,reklamovany jsem eml uz vsechno aspon 3x (telefony,kabely,simku).pomuze PCMCIA karta pro GPRS? Respektive muze se taky vypnout? Protoze to by udelala asi jenom jednou...
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Siemens C55 a S55.Ccko v reklamaci jiz 2x,vzdy sem dostal(udajne) novou desku,Sko prehravany firmware,kabely meneny kus za kus uz Xkrat.Zkuseno asi na 4 pocitacich.Nac jsou mi penize kdyz potrebuju net
. Kdo mate take GPRS reknete mi s jakym mobilem to pouzivate prosim(a vsechny zavady co to ma).Co to PCMCIA nepomohlo by?Dik
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Mám Siemens S65 a pohoda.Jede to líp než můj starej modem.Někdy to 4dny nespadne někdy 2x za den, ale člověk musí brát v potaz to že může být bouřka a data se jaksi ztratí jelikož bude minivýpadek signálu.
Jinak to chodí dobře spokojenost. Předtím sem měl Sonerica T610 s taky v podě břipojuju se přes BT.
Jinak to chodí dobře spokojenost. Předtím sem měl Sonerica T610 s taky v podě břipojuju se přes BT.
- mhl
- Středně pokročilý

-
- tark
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
blbost ...
Ty, po pravdě ja jedu přes Siemens C60, originalni siemensovsky kabel na COM a no problem... Je pravda že se to někdy zasekne a musím restartovat telefon (nebo se jenom odpojit a znovu připojit), ale je to vlastně tak maximálně 2x za týden a zabere to jednu-dvě minuty. Jsem spokojen.
Ani baterka se zas tak moc neničí - nemám problém serfovat několik hodin v autě. Mám to asi od prosince 2003.
Ani baterka se zas tak moc neničí - nemám problém serfovat několik hodin v autě. Mám to asi od prosince 2003.
- tark
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jinak dobíjím a no problem
Jinak já dobíjím a jsem na netu zároveň - siemens tam dává takovou rozdvojku ve tvaru T
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: