alien vs. predator1 pod WIN XP???

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

alien vs. predator1 pod WIN XP???

Příspěvek od kuavik »

nevíte někdo jak rozchodit tuhle starou gamesu pod Win XP. Nějak mi to zlobí. Boti jsou nepohyblivé postavy plující vzduchem a hudba mi taky blbne. Hledal jsem na netu nějaký patch, ale nic jsem nenašel. poraďte díky
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

To je divný, mě to běží úplně normálně. Vyměnil sem pálenou za originál GOLD EDITION (199,-) a na druhým CD byly nějaký utility. Takže jestli znáš někoho kdo jí má tak si to od něj stáhni, nebo investuj 2k a kup si to.
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Tiez mi to chodi takmer bez problemu........, spominam si vsak ze na nejake problemi som narazil, vyriesil to vsak ini ovladac na grafikcu kartu ..... ( zvuk vsak obcas blbne stale...... :? ... to sa mi vyriesit nepodarilo..... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Mě tahle hameska od upgrade na SB Live! nebo od přechodu na XP nějak zapomíná měnit zvuky, takže při hře třeba opakuje část zvuku z intra ale když videa vypnu, tak jde.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

random píše:Tiez mi to chodi takmer bez problemu........, spominam si vsak ze na nejake problemi som narazil, vyriesil to vsak ini ovladac na grafikcu kartu ..... ( zvuk vsak obcas blbne stale...... :? ... to sa mi vyriesit nepodarilo..... )
Tam je potřeba vypnout HW akceleraci u zvukové karty 8-)
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

bratranec kupil full verziu a na ASROCK doske s Sis 748, 2200+ a Fx5200 a slape v poho
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

sehnal jsem si gold edition a kromě té hudby to běhá v pohodě. pořád je slyšet hudba z menu v průběhu hry. zkusim tu hw akceleraci
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

tak tak, bratranec ma GOLD EDICIU

kupil Game4U
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“