Vypinanie zdroju
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- rony911
- Nováček
Vypinanie zdroju
Pry zostave noveho pc po dokonceni sa mi zapne zdroj na nejake 4 sek a potom nic,ked vytiahnem pamete iba to pipa.POMOC
//JD - presunuto z AMD
//JD - presunuto z AMD
- johny128
- Začátečník
- rony911
- Nováček
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník
hm, nechapem co mate s tym pipanim...povedal ze to pipa ked vytiahne pamet, povedz mi ktory komp ti nepipa ked vytiahnes pamet??(ak neratate msi a ich dbrackety) ...aj ked vytiahnes vga to pipa, proste bezna vec ze ti tam nieco chybacerv9 píše:do sekce Sestavy (ta s popisem problémy )rony911 píše:Do akej sekcie mam ist,je to duron 900.MB KOB KT266 A FDSX,zdroj ATX 300w
Musis rict jak to pipa, a tu sestavu dost presne popsat
..inac reset cmos si skusal?ten zdroj je novy, alebo uz pouzivany, v inej zostave funguje?rozpis tu zostavu poriadne..
- rony911
- Nováček
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
A když ho nepřipojíš, tak to jede ?rony911 píše:MB KOB Kt 266 A FDSX,zdroj 350w,Pamet 128 133mhz.Duron 900 Mhz,je mozne ze ked pripjim ventilator na CPU s cidlom na regulaciu otacok tak sa ki ten zdroj zapne iba na take 4 sekundy?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Geeker
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No a neni neco spatne zapojede. zkontroluj vsechny kontakty do disku a FDD. Asi pred mesicem se mi podarilo odpalit zdroj tim ze jsem spatne nasunul kabel do FDD (spatny pristup + trocha nasili) A Zapnul jsem zdroj a nic asi na 3 pokud se zakourilo z dratu ktere byly uplne na uhel a jedna vetev zdroje sla do riti
- rony911
- Nováček
Nejde to ajtak,zapojene bolo vsetko hdd,flopidisk,cd,a nesloto potom som to odpjil vsetky komponenty a nejde to ajtak,nejdeto ani z druhim zdrojom,aj som nabudil cidlo na vysiu teplotu aby mal ventilator na CPU vysie otacky pri szarte a nic.doska je uplne nova pamete starsie ale funkcne na druhich PC,uz si s tim neviam rady.A este ked tam zdvihnem frekvenciu CPU zo 100 na 133 tak fany idu ale nejde to vypnut a nejde ani signal na monitor.
- rony911
- Nováček
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, "skvělej nápad", vem pajku cín a predelej celou desku...rony911 píše:Nasiel som tam jamper JP2-KB Wake-UP,1-2-Enable,2-3-Disable, ktory nieje vobec v popise v manuali a na MB niesu ani koliky ten spoj je len prepojeny natvrdo na 2-3.neviet niekto ci to mozem spojit na 1-2.
a kdyztak je to jumper...
KB = Keyboard - z toho soudím, že tim jumperem je vypnutá podpora desky pro zapnutí PC klávesnicí... co na to lidi s více větráčky?
Burn in hell.
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: