UPLINK: Hacker Elite - simulátor hackera
Moderátor: Baneshee
- Anteaus
- Nováček
- Jaitni
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Anteaus
- Nováček
- J X P
- Středně pokročilý
jj, penizky je potreba bud tvrde vydrit nebo sproste .... vytunelovat chce to pockat na prilezitost a pak nemas problem. Vydelavani formou brani hafo misi je cesta do pekel ... vyplati se to pouze, kdyz mas nabidku hodne stejnych typu (zmena v databazi, cisteni rejstriku apod.) nebo nejake hodne jednoduche rychle. Jinak doporucuju si projit cele tema a nejaky tip jak ziskat penize tu jiste najdes .... a nebudou to zadne drobne ))
P.S. pro organy ... vse co se tady resi je jenom hra ... tunelare samozrejme odsuzuju ))
P.S. pro organy ... vse co se tady resi je jenom hra ... tunelare samozrejme odsuzuju ))
---
- Jaitni
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim ze ne,mel sem jich hafo a v pohode sem to zvladl,oni na tebe nekdy tlacili???Me nikdy neprisel mejl ze je pozde a ze mam smulu.No pak v pozdejsi casti hry ,to je trochu neco jinyho...ale on ma teprv bypass 2.0,takze je na zacatkuJ X P píše:Vydelavani formou brani hafo misi je cesta do pekel ...
J X P píše:P.S. pro organy ... vse co se tady resi je jenom hra ... tunelare samozrejme odsuzuju ))
- J X P
- Středně pokročilý
no reknu ti to asi tak. nektere mise neslo po urcite dobe jiz uspesne splnit, proste se to neobjevilo v News, tudiz ja jsem ji splnil a stejne jsem ji nakonec musel odmitnout (a to jsem cekal skoro 14 koprimovanych dnu:-))). Navic mise, kde mas nekoho vypatrat jdou jen tak cca do 12 hodin od zadani, pak jsou stopy jiz tezko dohledatelne. JA jsem si proste mise vybiral podle narocnosti, dostupnosti a hlavne podle osobniho prinosu pro mne )). Pak nadefinoval jednu trasu a makal. kdyz jich ale vezmes moc naraz, da se v tom ztratit. A nemluvim o chybe kterou kdyz udelas, vis co prijde ... proste postune kroky a ne permanentni stres ... pak ti prijde vyzva od spolecnosti na pribehovou misi a nebudes stihat uz vubec ))
---
- kony
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska nainstaloval a fakt me to hrooozne bavi... Ale ... udelal jsem uz nekolik misi kde mam neco vymazat a nebo zkopirovat aposlat mailem... zadny problem.. ale nastal problem, kdyz mam nekomu zmeniz na akademii nejaky udaje..... fakt nevim jak na to... porad po me neco chcou a kdyz to zmenim tak jim to nestaci... je to kdyz mam vyhledat nejaky jmenom a potom zmenit... Ale fakt ztoho mailu nepoznam co po me chcou... je nejaky strucny navod na zmeny atd.. diky
- kony
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý
to co tam mas napsat pri zmene napr. akademickeho hodnoceni mas napsano v zadavacim mailu. takze staci to opsat.
poradim ti ale jinou fintu, pokud chces nekoho dostat za mrize musis mu napsat do jeho trestniho rejstriku 2 polozky cokoliv ... i cesky, nema to vliv a jako treti napr. Broke parole a tim ho prislusne organy daji tam kam ty chces .
Guide v anglictine najdes napr. tady http://www.modlink.net/guides.php a nejake rady v cestine najdes zde http://uplinkcorp.webzdarma.cz/.
jinak ja si myslim, ze cestina sice bude prinosem co se tyce porouzumeni textum, ale pokud nebude velmi kvalitne zpracovana a nebudou dodrzeny slovni vazby, mozna bude s cestinou mnohem vice zakysu. Preci jen je to textova hra, kde zalezi na tom co a jak napises, to je soucast hry a lokalizatori mnohdy jen prekladaji bez ohledu na vazby ve hre (sw). bohuzel, u akcnosti a strategii se to da jeste nejak prekousnout, ale co kdyz lokalozator prelozi klicove slovo jinak nez bude v mailu ? jak na nej prijdes ? uvidime .
poradim ti ale jinou fintu, pokud chces nekoho dostat za mrize musis mu napsat do jeho trestniho rejstriku 2 polozky cokoliv ... i cesky, nema to vliv a jako treti napr. Broke parole a tim ho prislusne organy daji tam kam ty chces .
Guide v anglictine najdes napr. tady http://www.modlink.net/guides.php a nejake rady v cestine najdes zde http://uplinkcorp.webzdarma.cz/.
jinak ja si myslim, ze cestina sice bude prinosem co se tyce porouzumeni textum, ale pokud nebude velmi kvalitne zpracovana a nebudou dodrzeny slovni vazby, mozna bude s cestinou mnohem vice zakysu. Preci jen je to textova hra, kde zalezi na tom co a jak napises, to je soucast hry a lokalizatori mnohdy jen prekladaji bez ohledu na vazby ve hre (sw). bohuzel, u akcnosti a strategii se to da jeste nejak prekousnout, ale co kdyz lokalozator prelozi klicove slovo jinak nez bude v mailu ? jak na nej prijdes ? uvidime .
---
- kony
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- kony
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- kony
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý
ok ... jen ten link ma byt takto http://uplink.konyweb.com/ .kony píše:Zalozil jsem web... htpp://uplink.konyweb.com
---
- kony
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Jaitni
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Rider008
- Začátečník
Ja mam plnu verziu, ale este som sa k tomu nejak nedostal. Plna verzia linuxovska aj windovsacka ma okolo 60 mega s patchami.
Mam strasne vela testov v skole. Potom vam dat vediet ci je to dobre.
Mam strasne vela testov v skole. Potom vam dat vediet ci je to dobre.
Naposledy upravil(a) Rider008 dne pon 10. led 2005, 21:48, celkem upraveno 1 x.
- Jaitni
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- kony
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Jaitni
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: