Njn dik ale moje anglictina neni tak dobra takzemr_sheen píše:......
Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory
Moderátor: Baneshee
- Coolik
- Nováček

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to asi 4 hodiny hral a je to vyborny.
Na R9800 to jede v 1280x1024 full naprosto v pohode, to sice neni nijak prekvapující, ale poteší to
Fyzika je neskutečná - to tu snad jeste nebylo, lepsi jak Far Cry, baví me "hratky s hořícíma sudama".
Grafika je taky suprova, to mesto vypada nadherne (v ramci možností
)
Ja po debaklu jmenem DIII radeji moc nečekal, ale po 4hodinach co jsem se nemohl odtrhnout od monitoru je mi jasny, ze HL2 je proste pecka.
Nejvetsi radost mam asi z dokonalych ragdoll efektíků, ty mrtvolky padajici do vody jsou proste vyborný
Nádhera, bomba.
Na R9800 to jede v 1280x1024 full naprosto v pohode, to sice neni nijak prekvapující, ale poteší to
Fyzika je neskutečná - to tu snad jeste nebylo, lepsi jak Far Cry, baví me "hratky s hořícíma sudama".
Grafika je taky suprova, to mesto vypada nadherne (v ramci možností
Ja po debaklu jmenem DIII radeji moc nečekal, ale po 4hodinach co jsem se nemohl odtrhnout od monitoru je mi jasny, ze HL2 je proste pecka.
Nejvetsi radost mam asi z dokonalych ragdoll efektíků, ty mrtvolky padajici do vody jsou proste vyborný
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Líbí se mi jak to doslova přecpany ruznyma detailama, kterych si človek muze a nemusi všímat, proste HL se nezapře, jednička to začala a dvojka to dovadí k dokonalosti.
Napriklad pri rychlym pohybu jak sebou trhne ruka se zbraní, hezký
Hlídkující vznášedla a ruzny poletuchy, taky pekny.
Napriklad pri rychlym pohybu jak sebou trhne ruka se zbraní, hezký
Hlídkující vznášedla a ruzny poletuchy, taky pekny.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hehe bojim hru hrat:) to ja zase ne..ja sem k tomu sedl v sobotu rano v9:00 a od monitoru sem se odtrhl asi v 9 vecercool.user píše:lidi ja se vam musim k necemu priznat, ja se bojim tu hru hrat![]()
jsem schopnej to hrat tak cca 2-3 hodky denne pak si musim dat pauzicku.
njn, ta virtualni realita se zacina neskutecne podobat realne realite, nebo ze by se realna realita podobala virtualni?
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- DIVAD
- Začátečník

-
- Coolik
- Nováček

HEhe kouknete se na toto
http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33792772
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Marian
- Středně pokročilý

HL 2 rulezzz.....
Az na jeden bug ktory som mal vo vysokej veze po zaparkovani buginy do garaze. Ten "debil" medic co mi mal otvorit dvere dole vo veze sa na to vys*al. Musel som zapnut cheaty
, potom noclip a prejst cez tie dvere tak ako duch
Inak super...
Az na jeden bug ktory som mal vo vysokej veze po zaparkovani buginy do garaze. Ten "debil" medic co mi mal otvorit dvere dole vo veze sa na to vys*al. Musel som zapnut cheaty
Inak super...
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nezoufej,bude cestina:)Coolik píše:Njn dik ale moje anglictina neni tak dobra takzemr_sheen píše:......
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
haha tak to sou huste ksychty:) zhuleny Gman:))Coolik píše:HEhe kouknete se na totohttp://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33792772
- Coolik
- Nováček

mr_sheen píše:haha tak to sou huste ksychty:) zhuleny Gman:))Coolik píše:HEhe kouknete se na totohttp://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33792772
jj
- DIVAD
- Začátečník

-
maxi zhulenymr_sheen píše:haha tak to sou huste ksychty:) zhuleny Gman:))Coolik píše:HEhe kouknete se na totohttp://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33792772
- Marian
- Středně pokročilý

Tak a uz to mam konecne dohrate.
Keby som hral znova tak za den tj. za 24 hodin by sa to dalo zvladnut
Co si myslite?
Keby som hral znova tak za den tj. za 24 hodin by sa to dalo zvladnut
Co si myslite?
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- J X P
- Středně pokročilý

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tohle same se mi stava treba u vytahu (Alyx atd.) kdy proste doprovodna osoba nenastoupi, staci dat save a pak hnedka load, jsou to problemy s AI, bude patch.Marian píše:HL 2 rulezzz.....
Az na jeden bug ktory som mal vo vysokej veze po zaparkovani buginy do garaze. Ten "debil" medic co mi mal otvorit dvere dole vo veze sa na to vys*al. Musel som zapnut cheaty, potom noclip a prejst cez tie dvere tak ako duch
Inak super...
Nevite nekdo, proc mi detekuje HL2 moji GF FX 5500 jako DirectX 8 kartu???? Kuli novejm directum sem si tu kartu koupil a tedka tohle.... Nejspis to nema vliv na rychlost, ale pravdepodbne na kvalitu zobrazeni, ale stejne....
- Wiruz
- Pokročilý

no to je proto, ze by se ta karta pod DX9.0 nechytalapalda píše:
Nevite nekdo, proc mi detekuje HL2 moji GF FX 5500 jako DirectX 8 kartu???? Kuli novejm directum sem si tu kartu koupil a tedka tohle.... Nejspis to nema vliv na rychlost, ale pravdepodbne na kvalitu zobrazeni, ale stejne....
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já si včera v noci prosel ten level s vodním vznášedlem a dobrý
Ten level je mozna jeste lip nadesignovanej nez "River" ve Far Cry, kterej jsem povazoval asi za nejepsi level letošního roku
Hra je opravdu vyborna, mozna malou vytku bych mel k inteligenci vojclů v gasmaskách, prece jen to neni uplne ono, dokonce bych rekl, ze vojclové z prvního dílu na tom byli líp. To me trochu prekvapuje.
Hra je opravdu vyborna, mozna malou vytku bych mel k inteligenci vojclů v gasmaskách, prece jen to neni uplne ono, dokonce bych rekl, ze vojclové z prvního dílu na tom byli líp. To me trochu prekvapuje.