NFS Underground 2
Moderátor: Baneshee
- Phil
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Phil
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- krtekm
- Začátečník
pROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM
Můžete mě někdo poradit. Mám jen ten poslední závod. Ten po kterým hra končí. A ještě něco v garáži. Ale nemám Wire body kits. To se dostane jízdou outrunu. Tak to jezdím. Dostávám pořád nějaký sms že mám hledat hvězdičku a že tam je unikátní performance tunnig a v jiné hvězdičce je zase wire body kits atd. Ale ta hvězdička tam prostě neí vidět.
Proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooč.
Jo a před tím sem dostal sms že tu káru mám vrátit nebo co. Měl sem tam zobrazený 2 hvezdičky od magazínu asi a najednou to zmizlo. Už tam nejsou a natož ty nový o kterých dostávám sms. To je fakt vopruzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Tak jestli někdo něco víte tak mě prosím poraďte. Jo. Tak dík moc.
Můžete mě někdo poradit. Mám jen ten poslední závod. Ten po kterým hra končí. A ještě něco v garáži. Ale nemám Wire body kits. To se dostane jízdou outrunu. Tak to jezdím. Dostávám pořád nějaký sms že mám hledat hvězdičku a že tam je unikátní performance tunnig a v jiné hvězdičce je zase wire body kits atd. Ale ta hvězdička tam prostě neí vidět.
Proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooč.
Jo a před tím sem dostal sms že tu káru mám vrátit nebo co. Měl sem tam zobrazený 2 hvezdičky od magazínu asi a najednou to zmizlo. Už tam nejsou a natož ty nový o kterých dostávám sms. To je fakt vopruzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Tak jestli někdo něco víte tak mě prosím poraďte. Jo. Tak dík moc.
- J X P
- Středně pokročilý
Pokyny k registraci mas v samostatnem threadu. Nepsal jsem je tam jen tak, ze . A na ICQ jsem ti uz take odpovedel, takze pokud jeste neco prosim pres SZ. Radi te prijmeme, kdyz se budes schopny ridit pravidly, coz jak jsem psal jinde se nedeje, takze .... UvidimePhil píše:tak co mam teda udelat
pls J X P ja jsem tak hodnej mne byste vzali i bez toho
---
- martin_CZ
- Začátečník
- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
kchul, uz se tesim az si to zahraju .. jenom kdy to bude...Dewil píše:Repracky v hummerovi http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... at=0&pos=0
ASUS F3T
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
[OT]
kua drat lidi nedavejtetentoodkaz viz dewil ale odkazy na konkretni obrazek, devile tys dal odkaz na posledni obrazek pridanej do databaze, takze az nekdo prida dalsi tak se lidi budou divit proc jim pri kliknuti na tvuj odkaz se ukaze obrazek nejakeho hw
[/OT]
//edit: ted se divite ze je tam bush bin ladin co?
kua drat lidi nedavejtetentoodkaz viz dewil ale odkazy na konkretni obrazek, devile tys dal odkaz na posledni obrazek pridanej do databaze, takze az nekdo prida dalsi tak se lidi budou divit proc jim pri kliknuti na tvuj odkaz se ukaze obrazek nejakeho hw
[/OT]
0118 999 881 999 119 7253
- martin_CZ
- Začátečník
- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Prijmete mou uprimnou omluvu.... Uz se to nebude opakovat.. du to opravit....cool.user píše:[OT]
[/OT]
- Stano K.
- Středně pokročilý
- Prince
- Mírně pokročilý
a co ti ještě chybí?sTano11 píše:Dohral som NFSU2 a este nemam vsetky upgrade
precital som vase prispevky a rozhodolsom sa ze si to ese zahram este raz od zaciatku
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
- boy ms
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
ty jo to je husty ...ja to jeste nedohralDewil píše:Repracky v hummerovi http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... =172&pos=0
Edit// Opraven link
Admin www.virtcars.com
- DIVAD
- Začátečník
-
my mame v nasem GOLFOVI(skutecnym) 2xty velky co jsou v tom hamrovi a mame neony,upraveny hlavy,likovku,tlumice,vzhled,.... a trha to silnic,v 6lidech jsme po D1 vytahli 275km/h rulezzz,vam dam link az bude v poho(byla bouracka s kamionem)Dewil píše:Repracky v hummerovi http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... =172&pos=0
Edit// Opraven link
- Phil
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Phil
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
nepýtaj sa na to v kazdej téme!Phil píše:hele mohli byste mi pomoct underground 2 se mi trochu seka a ja ma ¨¨m hrozne stary graficky ovladace jestli by ste mi neporadili kde se daji stahnout
dik za pomoc
odpoveď je tu: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=222946#222946
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- Phil
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: