Kdo mate tuto kartu podelte se svymi zkusenostmi s touto kartou.
Mam otevrenych vsech 16 pip. Pretaktovani stabilne mi slo na 380 jadro a 950 pameti normalne jedu na 360/850
3DMark 03 10360 bodu
3DMark 05 4360 bodu
Jenom by me zajimalo na jake hodnoty ste se dostali pri pretaktovani jadra a pameti a kdo ste sundavali chlazeni abyste si overili jake tam mate pameti cetl sem ze tam Leadtek mel zase do nekterych karet non ultra davat pameti z hodnotami f-2.2ns ty moje sli na max 950 dal sem to nezkousel a bez jakykoliv chyb v obraze Dik za odpovedi.
Leadtek Winfast A400 TDH 128MB - zkusenosti
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Dusan
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Už jsem to našel
http://www.xbitlabs.com/articles/video/ ... -oc_5.html
To bych do těch pamětí 2,8ns nikdy neřekl, OC o 36%
Udělal jsem v sekci modifikace HW menší hlasování http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=18624
Udělal jsem v sekci modifikace HW menší hlasování http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=18624
- Dusan
- Začátečník

Leadtek Winfast A400 TDH 128MB-Zkusenosti
No je to tak 950Mhz me slo taky stabilne vtom pripade to prisuzuju tomu ze Leadtek si je vedom toho ze ma dobre chlazeni a pousti do pameti vice voltiku jinak si tech 36% nedovedu predstavit,jeste sem zjistil jednu vec tyto pameti se delaji ve dvou modifikacich a to:
1. AF-2.8,2.F-2.8 zajimalo by me v cem je rozdil kdyz tam je to A. Ponevadz nekteri vyrobci graf.karet osazuji pameti z modifikaci AF ktera jde pretaktovat max o 10% to sem pouzil a precetl z fora guru3d.com.
I tak je to velmi slusny vykon tohoto pretaktovani ale vi se to uz z karet 5900xt od Leadteka kdy tento typ pameti sel pekne pretaktovat a to dokonce u par kousku az na 1000Mhz.Jo dik za ten odkaz co si objevil.
1. AF-2.8,2.F-2.8 zajimalo by me v cem je rozdil kdyz tam je to A. Ponevadz nekteri vyrobci graf.karet osazuji pameti z modifikaci AF ktera jde pretaktovat max o 10% to sem pouzil a precetl z fora guru3d.com.
I tak je to velmi slusny vykon tohoto pretaktovani ale vi se to uz z karet 5900xt od Leadteka kdy tento typ pameti sel pekne pretaktovat a to dokonce u par kousku az na 1000Mhz.Jo dik za ten odkaz co si objevil.
- Mr. Killer
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nazdar...
Mam taky tuto kartu.. muzete mi poradit jak taktovat a v cem???
- R2D2
- Začátečník

Re: Nazdar...
jasně máš to ve FAQ knedloMr. Killer píše:Mam taky tuto kartu.. muzete mi poradit jak taktovat a v cem???
Jak taktovat? autor neodpovídá za škody vzniklé změnou standartních nastavení hardwaru
Paměti a jádro grafické karty většinou nejsou taktované na své maximum a proto není občas od věi tyto frekvence zvednout. Jaký software použít: RivaTuner, nVHardpage nebo PowerStrip, základní možnosti taktování poskytují i Coolbits (viz níže). Vše je volně dostupné na internetu (např. na www.guru3d.com). Po každé změně frekvence je dobré provést zatěžkávací test pomocí 3DMarku (nejlépe 2003). Pokud vám tento postup připadá zbytečně zdlouhavý můžete zvyšovat frekvence po větších skocích, ale osobně tento postup nedoporučuju. Nejdříve by se posuvníkem měla postupně zvyšovat frekvence jádra, a to po 5MHz. V okamžiku kdy se při testování začnou objevovat chyby tak snižte aktuální frekvenci o 10MHz a taktování jádra by mělo být u konce. stejný postup použijte i u pamětí ale s tím že se může postupovat po 10MHz. Po provedení přetaktování se ale ještě ale neradujte, chyby se můžou objevit až po delší době a v tomto případě se musí opět snížit frekvence. To je asi tak vše Smile
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501