Richard Burns Rally
Moderátor: Baneshee
- Killmistr
- Začátečník

- sikar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Čus závodníci! Jak to tady tak pročítám, tak jen čumim. V Colinovi jsem byl a jsem fakt dobrej, ale tady nééé
Nejenom, že mě to auto neposlouchá, ale ono se i divně chová. Asi budu muset trénovat. Nezdá se vám ta hra trochu nerealná, nato že to má být realná? Prava WRCe jsem neřídíl, ale Subaru 2.0 GTI s cca 230 k ano a chovalo se jinak, tak neví, tímto to nechci odsoudit, jen to prostě neumím a musím si vylít srdíčko, tak sorry. Až budu lepší, tak se taky pochlubím nějakým časem. Rally ZDAR
ASUS A7N8X-X Athlon XP 2500+@ 2310MHz( 11x210 1,65V, Artic Coling, 1024 DDR 400MHz, 350W Forton, Ati Radeon 9800 Pro MSI, 120GB WD - JB 8MB
- Killmistr
- Začátečník

Zdar sikare! Za prve Colin se s touto hrou neda srovnat a za druhe budes muset asi fakt vic trenovat, protoze hrat se to da. Me se nezda, ze by se to chovalo nejak hrozne. Je to proste tezsi nez treba Colin. Jeste k tomu Subaru
. Ja jsem sice takovy auto neridil, ale cetl jsem clanek nejakyho borca co testuje auta (mimochodem takovy lidi umi ridit dost dobre). Ten tam psal, ze zkousel nejaky rallyovy auto a nemohl se snim rozjet tzn. nesrovnavat WRC a seriovky. Navic vsichni dobre vime, ze je to jenom hra
... Jinak nic ve zlym
...
- Slezman
- Středně pokročilý

2Sikar: Colina jsem jezdil taky docela dobre, na klavesnici a u RBR jsem si ani neškrtl, volant to mirne spravil, jinak jsem celou dobu nadaval jen sobe, ze neumim ridit, nikdy me nenapadlo, že bych se měl vztekat, že auto je nerealny (hm asi nemuzu srovnavat s Dacii, že
), hra mi připadla realisticka a moc se mi libila, jenom umět holt jezdit - to je to, co tahle hra chce od hráče
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sikar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
V civilu jezdim rád a v autě. A tady slepším nářadim, ale na klávesnici
Volant jsem zkoušel na Colina a nic, šipky mi až do teď vyhovovali, ale tady je to fakt hustý. Moje nej časy jsou od 8 do 11 min
a jsem pořád úplně vytočenej
, kdyby se závodilo ve vyjetí z RZ tak na mě fakt nikdo nemá
Dnes jsem zas trénoval a nic. to auto nejezdí ani pomalu a převrací se na střechu už ve 30 km/h hrůza
ASUS A7N8X-X Athlon XP 2500+@ 2310MHz( 11x210 1,65V, Artic Coling, 1024 DDR 400MHz, 350W Forton, Ati Radeon 9800 Pro MSI, 120GB WD - JB 8MB
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Killmistr
- Začátečník

Ja jsem to taky zkousel. Kdyz jsem videl v tom kokpitu ten volant s tema rukama, tak jsem se nemohl soustredit na cestu. Odehral jsem to taky na klavesnici. RB je uplne jiny. Je to presne opacne. Volant je na to proste lepsisikar píše:Volant jsem zkoušel na Colina a nic...
- Zanach
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jo, prevraceni je obcas trosku divny, i kdyz zase ridit se zobrazovanou rychlosti taky nejde (pri jizde dverma napred, nebo treba stani na brzde) protoze se ridi podle otacek kol...
Jinak nejvic se mi libi Francie, prujezdy uzkou cestou lesem ve 150 do mirnych zatacek, do kterych neni videt... proste maso
Jinak nejvic se mi libi Francie, prujezdy uzkou cestou lesem ve 150 do mirnych zatacek, do kterych neni videt... proste maso
MSI K8N NEO4 FI, AMD Opteron 144@2492MHz + Arctic-Cooling FREEZER 64 PRO, 2x A Data 512 MB 500Mhz DDR, Radeon 1950GT 512MB, Seagate Barracuda 7200.9 160 GB, 7200.11 500GB Logitech MOMO racing wheel
- Killmistr
- Začátečník

- sikar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Sattero
- Začátečník

mam problem s nastavenim ovladani na klavesnici i volantu.Klav.: nejde zatačet a různy jiny věci takze uplne v řiti.
Volant nelze zatacet a kdyz nastavuji doleva a otocim volant doleva a udelam to i u doprava a zahnu doprava tak se mi to prekryje a mam tam 2x Axis neco. ps: tu samou
. no a jinak je to pekna hra.
Volant nelze zatacet a kdyz nastavuji doleva a otocim volant doleva a udelam to i u doprava a zahnu doprava tak se mi to prekryje a mam tam 2x Axis neco. ps: tu samou
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
- Slezman
- Středně pokročilý

ja jsem ve hře nic nenastavoval, volant jsem zkalibroval v Ovládacích panelech a ve hře jsem vše nechal jak bylo. Zkus si to překalibrovatlukasstr píše:kdyz nastavuji doleva a otocim volant doleva a udelam to i u doprava a zahnu doprava tak se mi to prekryje a mam tam 2x Axis neco. ps: tu samou. no a jinak je to pekna hra.
Ovládací Panely/Herní zařízení/ ..tvuj volant.../Vlastnosti/Zkalibrovat
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Sattero
- Začátečník

- Killmistr
- Začátečník

- Carlos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nemáte někdo ňáký typy na nastavení volantu ve hře?? Na default se to chová s volantem dost líně, má to malej rejd atd.. Zkoušel sem to nastavit ale výsledek nulový, ba ještě horší. 
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min
Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz
- Killmistr
- Začátečník

Jedine co psal Slezman. Poradne to zkalibrovat. Me se to obcas rozhasi a kdyz to prekalibruju tak to zase jede vpohode. Me to reaguje dobre. Mozna zalezi na typu volantu. Jeste se podivej, jak to reaguje v controls. Tam se to prece ukazuje.Carlos píše:Nemáte někdo ňáký typy na nastavení volantu ve hře?? Na default se to chová s volantem dost líně, má to malej rejd atd.. Zkoušel sem to nastavit ale výsledek nulový, ba ještě horší.
Naposledy upravil(a) Killmistr dne ned 19. pro 2004, 00:29, celkem upraveno 1 x.
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Carlos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ok. zkusim to..
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nazdar závodníci. Jak tady už padlo, i na klávesnici se to DÁ hrát! Samozřejmě, že pokud budete chtít soupeřit s těma úplně nejlepšíma z nejlepších (myslim tim na světě), tak bez volantu a totálního nastavení auta to nepůjde, ale jinak jenom tak pro zábavu a aby ste měli dobrej pocit z toho, že vám to jakžtakž de, tak klávesnice je v poho. Já třeba mám na všech tratích kromě Francie (Fr SUXX
) rekordní časy a myslim, že tu hru celkem ovládam i na klávesnici. Podle mě je nejdůležitější nastavit si při hraní na klávesnici pohled před autem, věřte mi, že ten je klávesy jako dělanej!!!
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2