Kabel- koupil jsem si 1.5 mbit a mám vlastně cca 2.0 mbit !!

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Kabel- koupil jsem si 1.5 mbit a mám vlastně cca 2.0 mbit !!

Příspěvek od spirit64 »

Před dvouma měsící jsem si objednal kabelovej net od chella, je to přesněji UPC mix classic (Kabelovka, 35prog. a 1.5 mbit připojení s aktivací 1kč za 1740,- měsíčně.) a hned jsem se připojil jak šnek, stahoval 5 kb/s a nic.Příští den jelo vše v pohodě, ale co to ! Jdu na dsl.cz, nextra, bluetone a všude mi měřiče ukazují od 1,500 kbit/s (Jen málokdy až k 2460 kbit/s !!! (Celkem často !) Mám stahovat 190 kB/s ale když stahuju z Gamezone demo DOOM 3 nebo jiné tak stahuju min 270 až třeba (stabilně) 410 kB/s ! Jen jsem vám chtěl říct, že kdo má zájem o kabel, ať sáhne po tomhle.Že se to zpomalí, na to bych nesázel, ale kabelové připojení je nejvýhodnější jak pro onlinovky, tak pro všechno, hlavně download, přes noc atp.NEKOLÍSÁ (Když tak jen nahoru, pak se vrátí- komu by to vadilo.....

UPC na HRAD a tak všelijak podobně

certificed by : LAMA messages s.r.o :(
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

UPC mam taky a ani nesledu kolik to jede...a upřímě je mně to jedno jestli to valí 1.5Mb/s nebo 2Mb/s ...důležitý je že je to spolehlivý, za celej rok snad jednom jeden hodinovej výpadek :worship: a než pořád zvyšovat download by taky mohli zvýšit upload, aspon na 256kb/s
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

tak si dej vyšší rychlost, UPC nabízí 2Mb/256kB, ne? za cca 2000,- / měs
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

m.h.l píše:
bigbalu píše:tak si dej vyšší rychlost, UPC nabízí 2Mb/256kB, ne? za cca 2000,- / měs
a kdo mně to zaplatí :? :roll:
je mi to jasné

určitě by pro některé bylo lepší, kdyby byla nabídka cca 1Mb/512kB za cca 1200,-/ měs, to bych bral i já :wink:
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

bigbalu píše:
m.h.l píše: a kdo mně to zaplatí :? :roll:
je mi to jasné

určitě by pro některé bylo lepší, kdyby byla nabídka cca 1Mb/512kB za cca 1200,-/ měs, to bych bral i já :wink:
jj přesně tak
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

m.h.l píše:
bigbalu píše: je mi to jasné

jj přesně tak
něvíte někdo, zda UPC něco podobného nechystá? To by bylo přesně to, co bych hledal a klidně by to mohlo stát i 2000,- vč klasik nabídky 8-)
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

bigbalu píše:
mhl píše:určitě by pro některé bylo lepší, kdyby byla nabídka cca 1Mb/512kB za cca 1200,-/ měs, to bych bral i já :wink:
jj přesně tak

něvíte někdo, zda UPC něco podobného nechystá?
chysta

2Captain_Pepek : posli screeny, z vlastnej skusenosti viem ze chello delicky su velmi presne a len malokedy ide rychlost nad predplatenu(a aj to len o par KB), toto si rad pozriem
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

johny128 píše: chysta
a mohl bys být prosímtě trošku konkrétnější?

nebo dej prosím link, docela rád bych si o tom přečetl více
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

bigbalu píše:
johny128 píše: chysta
a mohl bys být prosímtě trošku konkrétnější?

nebo dej prosím link, docela rád bych si o tom přečetl více
niekde tu
http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=119699
a tu
http://www.zive.cz/Online/default.asp?OID=10
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

no tak to by bylo super, už se těším až to zprovozní, chystám se totiž s holkou do Prahy :wink:
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Začínám explodovat, třeba teď se mi to šourá 600 ! Stahuju 8 kb/s to má bejt garance ? JO ? Já jim narvu do zadku ten jejich kabel ! SEM si za to zaplatil tak aŤ to sakra funguje ! AAAAAAAAAAAAAAAA
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Captain_Pepek píše:Začínám explodovat, třeba teď se mi to šourá 600 ! Stahuju 8 kb/s to má bejt garance ? JO ? Já jim narvu do zadku ten jejich kabel ! SEM si za to zaplatil tak aŤ to sakra funguje ! AAAAAAAAAAAAAAAA
mam na teba technicku otazku, kde si sa do certa docital ze mas pri chelle nieco garantovane? :)
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Mluvil jsem s technikem.Ten mi blábnul že pod mbit by to nemělo, že je to garantované.
---hlava technika sjížděla vlastní vahou z kůlu.Krev byla všude.Oči v jeho vytřeštěné tváři pohlíželi nehybně na bílý strop jakoby se mu snažily sdělit, že ho mají rádi.Z Technikova těla, co bylo o pár kroků dál, pořád tekla krev.Stékala se po koberci do velké kaluže která prosakovala až do sklepa.Technikova ruka svírala pevně koaxiální kabel.Tak skončil ten, kdo lhal.Tak skončí všichni co lžou.Tak jsem měl skončit i já.Já svému trestu unikl.Přiště se to neastane.To já budu milovat strop.----

poezie smrti a osudu
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Captain_Pepek píše:Mluvil jsem s technikem.Ten mi blábnul že pod mbit by to nemělo, že je to garantované.
aha :) no moj technik bol uz postarsi pan v sprievode s mladym studentom ktory si takto privyrabal a ked odisli neslo sa mi ani prihlasit na moj ucet na home.slk.chello.sk :wink: takze moc by som si nefandil, ver tomu co je v zmluve a tam take tusim ze nenajdes :) ale je fakt ze zvycajne to slo +- ten max, netrebalo nic garantovat..
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Hmmm, nas provider v Prerove dava za 1090,- jen 384/96k rychlost :(

Takze kdyz tu ctu o stahovani 410kB/sec tak se mi dela mdlo, mzitky mi blikaji pred ocima a tak vubec :(
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Tady končí sranda.Tady začíná nee !!! 5.1 MBIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nářez se konááááááá !!!!! Checknetě to, nemohl jsem to převést do JPEG, tak sorry, ale je to :-) moje !!!! tí 800 kB / s '!! Demo dooma3 (450 MB) staženo za cca čtvrt hodinu !!!!! CHELLO :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Obrázek
www.ware-vision.wz.cz/nextra.jpg
www.ware-vision.wz.cz/dsl.jpg
www.hl2vision.wz.cz/guns.jpg
Naposledy upravil(a) spirit64 dne pát 24. pro 2004, 16:00, celkem upraveno 7 x.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

1) Tam ty screeny nejsou a za 2) jenom lamy dávají BMP na internet... :x
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

ok, uz to prestava byt vtipne... :x
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Sorry, můj JPEG editor to nezvlá, te´d t tam je ale prozměnu to nejde dát jako vaše Image.
Sakra to fakt nejde načíst přes link, to je vadný ! Pošlu mailem
Asi se mi podělaly všechny moje ftpčka, nebo co to není možný.Zní to jako výmluva.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Captain_Pepek píše:Sorry, můj JPEG editor to nezvlá, te´d t tam je ale prozměnu to nejde dát jako vaše Image.
Sakra to fakt nejde načíst přes link, to je vadný ! Pošlu mailem
Asi se mi podělaly všechny moje ftpčka, nebo co to není možný.Zní to jako výmluva.
posli to na moj mail kludne, mam ho v podpise
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“