Need for Speed 6 Hot Pursuit 2
Moderátor: Baneshee
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Need for Speed 6 Hot Pursuit 2
cus lidi kdyz dosahnu v nfs 6 ht 2 konce sampionatu levy sloupec , 2 kolo posledniho kola(snad to je dobre receno) Tak snad hraju SCI-FI nářez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Všechny auta divne screjnaji a prach od kol je zelenej.Stalo se to nekomu ?
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jak se jmenuje tenhle díl NFS presne ?? v tech číslech mam zmatek a chci upravit nazev threadu, tak aby človek hned poznal o jaky díl serie jde. Takze ho bud oprav nebo mi pošli to jmeno. 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Orist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Ivo Adam
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: LOl
Ani jeden název neexistuje!!!!TotalTrum píše:NEED FOR SPEED 6 HOT PURSUIT 2
NFS 6 HT 2
Need for Speed VI Hot Pursuit II
Správně je to: NEED FOR SPEED: HOT PURSUIT 2
CPU: Intel Pentium 4 - 2,4 GHz, RAM: 2*256 MB DDR400, VGA: ATI Radeon 9600 SE - 256MB,
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- PavelU
- Nováček

Re: Need for Speed 6 Hot Pursuit 2
Need for Speed: Hot Pursuit 2 v roce 2014.
Poměr stran a rozlišení konečně vyřešeno. Potřeboval jsem k tomu NFSHP2 Resolution Patch 1.0 a Old Games Widescreen Patch.
První patch přidává 1920x1080 rozlišení do nastavení grafiky v hlavním memu hry a druhý řeší nesprávný poměr stran. Nepodařilo se mi ale zjistit, jak ten patcher přesně funguje. Editace exáče NFSHP2 není problém, ale zjistit princip jo, alespoň pro mě
Úspěšný jsem byl až poté, co ten modrý ukazatel průběhu naběhl někam do 85 procent cca. Předtím byla hra dost rozplizlá, auta placatá, okolní prostředí také nějaké divné.
Ve hře mám akorát ENB Series a lepší odlesky na autech. Odkazy dole pod videem. Při hraní mám ještě puštěný D3DOverrider v2.0.1.
Čtveřice screenshotů na ukázku.

Hra u mě nyní tedy vypadá poměrně dobře, takže jsem spokojený. Byť googlit ty patche na dnešní širokoúhlé monitory, to byla docela fuška. I dnes velmi zábavné NFS, s nímž jsem měl prvně tu čest už v době jeho vydání.
Poměr stran a rozlišení konečně vyřešeno. Potřeboval jsem k tomu NFSHP2 Resolution Patch 1.0 a Old Games Widescreen Patch.
První patch přidává 1920x1080 rozlišení do nastavení grafiky v hlavním memu hry a druhý řeší nesprávný poměr stran. Nepodařilo se mi ale zjistit, jak ten patcher přesně funguje. Editace exáče NFSHP2 není problém, ale zjistit princip jo, alespoň pro mě
Úspěšný jsem byl až poté, co ten modrý ukazatel průběhu naběhl někam do 85 procent cca. Předtím byla hra dost rozplizlá, auta placatá, okolní prostředí také nějaké divné.
Ve hře mám akorát ENB Series a lepší odlesky na autech. Odkazy dole pod videem. Při hraní mám ještě puštěný D3DOverrider v2.0.1.
Čtveřice screenshotů na ukázku.

Hra u mě nyní tedy vypadá poměrně dobře, takže jsem spokojený. Byť googlit ty patche na dnešní širokoúhlé monitory, to byla docela fuška. I dnes velmi zábavné NFS, s nímž jsem měl prvně tu čest už v době jeho vydání.