poradte rozliseni 1280x800 jak to bude vypadat?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Onasisu
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

poradte rozliseni 1280x800 jak to bude vypadat?

Příspěvek od Onasisu »

Prosim poradte, premyslim o koupi notebooku Acer TravelMate 4502WLMi (LX.T5006.206), ve vsech smerech je pro me idealni, Zalezi mi hlavne na wifi ktera je u tohoto notebooku velmi kvalitni a celkove je tento notebook na dobre urovni, jen se tak nejak bojim toho sorokouhleho fomatu. Muzete mi prosim nekdo napsat nejakou svoji zkusenost nebo polopaticky vysvetlit jak to asi tak bude vypadat ve widlich a treba ve hrach. Neni to notebook na hry ale nerikam ze si nekdy nezahraju a nemrknu na nejaky ten filmek. Je to primo tento notebook : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29366

Diky všem
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

nemusí to vypadat zrovna špatně, takový širokoúhlý LCD 8-)
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Celkom dobre to vyzera, o to by som sa nebal.. len neviem ako je to vyriesene s hrami :?
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

Axis píše:Celkom dobre to vyzera, o to by som sa nebal.. len neviem ako je to vyriesene s hrami :?
tak ako aj u ostatnych lcd
Intel Core i9 14900kf@6/6,2GHz,Strix Z790 F, 2X24GB 7,2GHz CL32 GSkill, Asus TUF 4090 3/23GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 4070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Axis píše:Celkom dobre to vyzera, o to by som sa nebal.. len neviem ako je to vyriesene s hrami :?
možná to půjde v poho v 1024*768 a po okrajích budou prostě jen černé pruhy, ne?
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

bigbalu píše:
možná to půjde v poho v 1024*768 a po okrajích budou prostě jen černé pruhy, ne?
bud tak, alebo sa to roztiahne po celej obrazovke a urobi to taky maly antialiasing :D
inak najbizsie rozliseni je k tomu bud 1280 x 760 alebo 1280 x 960
Intel Core i9 14900kf@6/6,2GHz,Strix Z790 F, 2X24GB 7,2GHz CL32 GSkill, Asus TUF 4090 3/23GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 4070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

mam uz podobny notebook doma a to rozliseni je v pohode, nevim z ceho konkretne mas strach, ale nemam s tim zadne problemy, prave naopak. takze kldine di do toho.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

KOFis píše:mam uz podobny notebook doma a to rozliseni je v pohode, nevim z ceho konkretne mas strach, ale nemam s tim zadne problemy, prave naopak. takze kldine di do toho.
taky bych se toho nebál být ním

jdi to toho, ten NB vypadá fakt dobře
Onasisu
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onasisu »

diky vsem, jsem rad ze jste mi pomohli vypada to ze nikdo z vas by se toho nebal, tak jdu doto :)
woodbine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od woodbine »

Fakt se mi líbí, jak by se toho rozlišení nikdo z vás nebál. Ale abyste dali konkrétní odpověď, jak teda ty hry budou vypadat (v jakým poběží rozlišení), to ne. :x
orange_juice
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orange_juice »

woodbine píše:Fakt se mi líbí, jak by se toho rozlišení nikdo z vás nebál. Ale abyste dali konkrétní odpověď, jak teda ty hry budou vypadat (v jakým poběží rozlišení), to ne. :x
poběží to v rozlišení jaký si nastavíš ty sám akorát jde o to jak vypadá obraz "na vlastní oči"...a už to tady někdo psal...jsou dvě možnosti 1) obraz je roztáhnutý na celou obrazovku a je jedno jaký máš rozlišení a za 2)po stranách obrazovky jsou černé pruhy...obě dvě možnosti jdou nastavit rozlišením desktopu nebo v příslušné hře
jinak formát 16:10 (1280x800) je naprosto super a doporučuju
woodbine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od woodbine »

orange_juice píše:
woodbine píše:Fakt se mi líbí, jak by se toho rozlišení nikdo z vás nebál. Ale abyste dali konkrétní odpověď, jak teda ty hry budou vypadat (v jakým poběží rozlišení), to ne. :x
poběží to v rozlišení jaký si nastavíš ty sám akorát jde o to jak vypadá obraz "na vlastní oči"...a už to tady někdo psal...jsou dvě možnosti 1) obraz je roztáhnutý na celou obrazovku a je jedno jaký máš rozlišení a za 2)po stranách obrazovky jsou černé pruhy...obě dvě možnosti jdou nastavit rozlišením desktopu nebo v příslušné hře
jinak formát 16:10 (1280x800) je naprosto super a doporučuju
No, tohle jsem chtěl vědět. Dík za odpověď. Jestli už to někdo psal, to nevím, nějak nemám čas prohledávat celou diskuzi. Jinak já nemám nic proti jakýmukoliv rozlišení, který začíná číslem "1280", spíš naopak. :)
rado.n
Nováček
Nováček

Příspěvek od rado.n »

no a za tretie) v hre si nastavis rozlisenie 1280*800 a ziadne deformacie/osekanie sa nekonaju. Taky HL2 umoznuje nastavit rozlisenie aj v pomere 16:9, aj 16:10
orange_juice
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orange_juice »

rado.n píše:no a za tretie) v hre si nastavis rozlisenie 1280*800 a ziadne deformacie/osekanie sa nekonaju. Taky HL2 umoznuje nastavit rozlisenie aj v pomere 16:9, aj 16:10
moc her ve kterých by šlo 1280x800 neznám :? ...napiš nějakou mimo HL2 kterej to teda asi umí
woodbine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od woodbine »

orange_juice píše:
rado.n píše:no a za tretie) v hre si nastavis rozlisenie 1280*800 a ziadne deformacie/osekanie sa nekonaju. Taky HL2 umoznuje nastavit rozlisenie aj v pomere 16:9, aj 16:10
moc her ve kterých by šlo 1280x800 neznám :? ...napiš nějakou mimo HL2 kterej to teda asi umí
...tak tak, jako bys mi mluvil z duše. :D
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“