Jak vam fungujou SD karty?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
mokus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jak vam fungujou SD karty?

Příspěvek od mokus »

S mym HP 320 nefachala zatim ani jedna SD128, puvodne V-data sice se ulozilo ale nedalo se to cist - neznamy format obrazku, vymena za kingmax - zasekaval se fotak pomohlo je vyndani baterek. Dalsi Kingmax zdalo se ze facha ale dala se cist jen prvni fotka dalsi fota uz zas neznameho formatu... :( :( :( dalsi karty uz nemeli, ze pry je toto normalni a ze vetsinou funguje s urcitym fotakem tak jedna karta z deseti... a vratili mi prachy. nevim, snad to neni tim fotakem :?
HP Compaq nc8430
Dade_Marfi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dade_Marfi »

Cau .. mel sem tu 3 olympusy a ve svech jelo po cem sem sahnul ... mam tu par karet vzdy na vic ... hele od kud jsi ?? ze by ses stavil a prubli bysme to ? .. ale ja sem nekdy v Hradci Kralove a vetsinou ted v Krkonosich - Trutnov ... pokud bys mohl se do TU dostat ttak no problem vyskouset kera by ti sla ...
..:: Nas-Net.org ::.. programing,build-up and management networks,development,freenet,education
basik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od basik »

ja sem taky z trutnova...mam PQI a orig. HP
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Tak já mam HP PS720, katru kingmax a obcas mi to hlasilo, ze karta neni citelna a potrebuje formatování, dneska jsem dostal po reklamačce novej foťák, takže se uvidí
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
jjeniczek
Začátečník
Začátečník

SD karty

Příspěvek od jjeniczek »

Já jsem si taky kupoval do foťáku SD kartu a nefungovala. Bylo to ale zpusobeno tim, ze karta byla uzsi. Udajne jsou dva "typy" podel sirky spodnich vystupku u kontaktu...
mokus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mokus »

btw tu 320 uz davno nemam - vratili mi love .. ted mam uz mesic v cc objednanyho canona a80... furt neni
HP Compaq nc8430
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Tak foťákem to nebylo. Problem s kartou značky Kingmax, i borci na reklamačním oddělení říkali, že s kingmaxama jsou občas problémy.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Plexo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plexo »

Problémové bývajú aj karty Apacer.
Dobré skúsenosti mám s kartami SanDisk.
Naposledy upravil(a) Plexo dne sob 3. led 2004, 19:13, celkem upraveno 1 x.
Plexo
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Mám SD od SanDisk a žádný problém.
Veterán
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Me se tedy jeste nestalo, aby mi nejaka SD karta nefungovala...
offler
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak vam fungujou SD karty?

Příspěvek od offler »

mokus píše:S mym HP 320 nefachala zatim ani jedna SD128, puvodne V-data sice se ulozilo ale nedalo se to cist - neznamy format obrazku, vymena za kingmax - zasekaval se fotak pomohlo je vyndani baterek. Dalsi Kingmax zdalo se ze facha ale dala se cist jen prvni fotka dalsi fota uz zas neznameho formatu... :( :( :( dalsi karty uz nemeli, ze pry je toto normalni a ze vetsinou funguje s urcitym fotakem tak jedna karta z deseti... a vratili mi prachy. nevim, snad to neni tim fotakem :?
Radsi bych ti doporucil zmenit znacku, HP je znamy tim, ze mu obcas karta nechutna. Ale nechapu proc si kupujes takovy kramy jako V-data. Priplat si a kup si PRETEC ci SANDISK. U PRETECU vim, ze to jede na 100%. Dozivotni zaruka, dobra rychlost. Jestli budes chtit muzes se ozvat....
siTE under c0nstructi0N:: offler.org
IT/digital foto-video/Playstation 2 etc.

shop~forum~secondhand
offler
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od offler »

pavel.minarik píše:Tak foťákem to nebylo. Problem s kartou značky Kingmax, i borci na reklamačním oddělení říkali, že s kingmaxama jsou občas problémy.
Asi takhle, kazda karta se muze zhroutit : ze 100 prodanych ks 3 reklamace KINGMAX
siTE under c0nstructi0N:: offler.org
IT/digital foto-video/Playstation 2 etc.

shop~forum~secondhand
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

HP 720 + 128 MB SD, tuším že to je SANDISK. Běhá to bez jakýchkoliv problémů.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Edge
Nováček
Nováček

Příspěvek od Edge »

Ja mam SD v ORITu a taky vse OK. Ale mam problem s tim, ze to nezvladne vetsi nez 128MB.Edge
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“