Nevite nekdo proc me Maxtor 80 GB (hadam diamond plus 9) nahle pri spusteni pocitace zahlasi "chyba cteni disku" a nejde s tim nic udelat?Zkousel sem vse..prohazovat kabely,davat do jinych pocitacu a tak..jedina cesta ven je format
Maxtor a "Chyba ctecni disku"
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Maxtor a "Chyba ctecni disku"
Zdravim!
Nevite nekdo proc me Maxtor 80 GB (hadam diamond plus 9) nahle pri spusteni pocitace zahlasi "chyba cteni disku" a nejde s tim nic udelat?Zkousel sem vse..prohazovat kabely,davat do jinych pocitacu a tak..jedina cesta ven je format
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Re: Maxtor a "Chyba ctecni disku"
A firemní utilita na disk?Butcherson píše:Zdravim!
- Dony
- Středně pokročilý

- Karel Bachor
- Nováček

-
- Shit
- Odborník PCT

- Karel Bachor
- Nováček

-
a kdepa by byla jinde dyž je asi špatnej disk he? asi třeba v myši ne? dyž blbne disk tak ho pošlu na reklamaci a buď mě za třicet dnů daj novej nebo prachy nesrat se snima-a kydyž blbne třeba klávesnice tak pošlu na reklamaci klávesnici a ne disk-ty musíš bejt fakticky ňákej vadnej furt hledáš problémy tam co nejsou nemáš to doma ňáký na hovno co?
- zombux
- Odborník PCT

To je přece jasný, v disku praskla žárovka, tak to nejedeKarel Bachor píše:a kdepa by byla jinde dyž je asi špatnej disk he? asi třeba v myši ne? dyž blbne disk tak ho pošlu na reklamaci a buď mě za třicet dnů daj novej nebo prachy nesrat se snima-a kydyž blbne třeba klávesnice tak pošlu na reklamaci klávesnici a ne disk-ty musíš bejt fakticky ňákej vadnej furt hledáš problémy tam co nejsou nemáš to doma ňáký na hovno co?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Lemra
- Čestný člen

- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Reklamace-vymena disku-a...nic
No diky za reakce,ale chyba paradoxne neni v disku.Disk sem na reklamaci dal,oni za 3 dny disk vymenili za novy,ale po nainstalovani vseho softwaru se chyba zopakovala.Takze zase format..Nevim jestli to muze byt chyba desky(mam JetWay Alioth PE) nebo proste nejakej soft boří disk..
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Re: Reklamace-vymena disku-a...nic
To vypadá na diskovej řadič na bordu-dělá to i s jiným diskem? Nemáš to moc overclock?Butcherson píše:No diky za reakce,ale chyba paradoxne neni v disku.Disk sem na reklamaci dal,oni za 3 dny disk vymenili za novy,ale po nainstalovani vseho softwaru se chyba zopakovala.Takze zase format..Nevim jestli to muze byt chyba desky(mam JetWay Alioth PE) nebo proste nejakej soft boří disk..
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne,ne..taktly to nema.Jenom grafarnu a to jen obcas.To tim nebude..Jiny disky sem zkousel,ale prusvich je to,ze se ta chyba nevyskytne hned pri zapojeni,ale az v prubehu treba 5 dnu.Jiny disky sem pripojoval na max.3 dny..Oba Maxtory obcas pri bootu hodi hlasku,ze nemuzou najit systemovej disk..ale to resi boot z diskety Maxtoru nebo win..
- Karel Bachor
- Nováček

-
- Shit
- Odborník PCT

Ty máš štěstí, já mám na WD smůlu - jinak byl výbornejpavel.minarik píše:Vypadá to na nějakou nekompatibilitu. S JetWay mám zkušenost pouze na jednom PC a tam všechno v pohodě, ale 1 stoj je málo a nějaký vyjádření.
Co se týče disků, používám WD a nikdy se mi nikde nic podobného nestalo.
- Dony
- Středně pokročilý

- Shit
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stejny disk to urcite neni,protoze sem si napsal seriovy cislo,ktery na tom Maxtoru je..Udelal sem velkou chybu,ze jsem se nepidil po pricine.Jen sem vzal disk a spechal domu.Myslite,ze by mohla byt pricina napr. v neoficialnich driverech(mel Omegy)?Jinak uz vazne nevim...pokud se to stane znovu,musim asi reklamovat desku nebo proste celou sestavu(koupil sem to u stejne firmy)Dekuju vsem za reakce!Ted aspon zalohuju kazdy 2 dny