Heroes of Might and Magic 3
Moderátor: Baneshee
- izuel
- Začátečník

-
Heroes of Might and Magic 3
Nikde nevidím ....
(máte někdo nový mapy?nebo kde nějaký kvalitní stáhnout???tuhle gamesku hraju se sousedem už od vydání (4roky)jsme v tom docela dobrý
no to jen tak mimo misu.Hraje to někdo vůbec???
- Playmaker
- Nováček

- jendus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jasny pred casem sem to este hral a byl sem na tom celekm tezce zavislej-stejen jako na diablu 2 a cs
jinak nejrdasi sem hral taky za tower.IMHO je lepsi Heroes 3 nez 4...
Naposledy upravil(a) jendus dne pon 5. led 2004, 21:58, celkem upraveno 1 x.
my pc is my destiny...
- Pajik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Albi
- Středně pokročilý

Já jsem dohrál od 2 všechny, ale teď dlouho nemám co pařit, tak jste mě tak nějak nadchly
a myslím že si to celý zopáknu 
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
- Playmaker
- Nováček

Já dohrál všechny.Heroes I 1x,Heroes II 5x (3x za Rolanda),Heroes III - ROE 3x a ostatní 1x,Heroes IV všechny kampaně 1x.Podle mě má čtyřka trapný kampaně a hlavně už to není o království Erathiaa přilehlých zemích.Když vás baví Heroes,tak co série Might and Magic?Mě nejvíc bavila sedmička-dohrál jsem jí 6x,teď jí hraju znova.Zkrátka 3DO byla moje firma...
- zombux
- Odborník PCT

- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
něco by mohlo být tady... http://www.gameslinks.com/Video_Games/S ... d_Magic_3/
jinak stačí zkusit google - homm3 maps dowmload
jinak stačí zkusit google - homm3 maps dowmload
- Io
- Začátečník

- izuel
- Začátečník

-
Io píše:HoMMamy jsou prostě klasika největší. Dvojka super, trojka dosud nejlepší strategie tohoto typu. Když se samozřejmě nepočítá Disciples II. Ty jsou taky GosU.
Nejlepší město je samozřejmě Stronghold - už jen kvůli muzice ::
A navíc je to jedna z mála mých originálních her
je to jako šachy....strategická bitva.....
Pánové!!!!no čekal sem od Vás více!
- zombux
- Odborník PCT

- izuel
- Začátečník

-
Ahoj ,no určitě by ti pomohl něco jako cpu killer (utilitka na spomalováni cpu) zdarekzombie píše:jo, právě tu strategickoou bitvu miluju na H3. ve čtyřce už hraje dost velkou roli náhoda, a to nemám rád. nejlepší "strategický šachy" jsou Panzer General jednička, nevíte někdo jak to rozchodit, aby to tak zběsile nescrollovalo? Sakra OT
- zombux
- Odborník PCT

Vím, zkoušel jsem, celý se to zpomalí ale myš běhá pořád jak zběsiláizuel píše:Ahoj ,no určitě by ti pomohl něco jako cpu killer (utilitka na spomalováni cpu) zdarekzombie píše:jo, právě tu strategickoou bitvu miluju na H3. ve čtyřce už hraje dost velkou roli náhoda, a to nemám rád. nejlepší "strategický šachy" jsou Panzer General jednička, nevíte někdo jak to rozchodit, aby to tak zběsile nescrollovalo? Sakra OT
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Playmaker
- Nováček

- ice^cz
- Nováček

no ja hral heroese vsechny a nej je pro me heroes2 sice neni tak vyrovnana jako 3 ale je to krasne rucne kresleny no proste good. black dragon vs crusader je jasnej
A best mapa je Broken alliance kterou jsem hral aspon 300 x
))
MSI KT4V, Athlon XP Barton 2500+@2800+, 640 MB RAM 333 MHz CL 2.5, Saphire Ati Radeon 9600 XT 500/650, 80 GB Seagate Barracuda + 20 GB Seagate, Creative SoundBlaster LIVE! 5.1, Logitech MX 500. Klávesnice ČIKONY
)
- Playmaker
- Nováček

- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Čau. Nevíte někdo, jak se vypočítává zranění způsobené střeleckou věží při dobývání hradu? Z manuálu jsem vyčetl jen, že prostřední věž způsobuje dvojnásobná zranění proti krajním věžím. Ale nenašel jsem vzorec pro výpočet.
Hrajeme tak jednou za dva měsíce s bratrem a ještě dvěma kamarádama 2 proti 2 a tahle informace by se mi hodila.
Hrajeme tak jednou za dva měsíce s bratrem a ještě dvěma kamarádama 2 proti 2 a tahle informace by se mi hodila.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6