Co povazujete za nejlepsi hru soucastnosti?
Moderátor: Baneshee
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Zlo!!!
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To sem sem nedal protoze sem ho jeste nesehnal,respektive jo,ale jeste sem ho nehral. ProtoNidzo píše:Kde je Call of Duty???
PS: Tohle hlasovani asi smazu a udelam poradny s hodne povedejma hrama,jo?
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Quixote
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
,Quixote píše:To by ritieri starej republiky ocenili
Tak dobre. Dam to sem vecer. Dam tam treba SW Jedi Academy II
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Poradny???? Vis kolik by to bylo titulu??? Vzdyt se podivej na hry roku....to je kandidatu....ManchesterUnited píše:To sem sem nedal protoze sem ho jeste nesehnal,respektive jo,ale jeste sem ho nehral. ProtoNidzo píše:Kde je Call of Duty???![]()
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dam sem zhruba 15-20 her. Mozna vic,ale aby to nakonec nebylo na dve strankyNidzo píše:Poradny???? Vis kolik by to bylo titulu??? Vzdyt se podivej na hry roku....to je kandidatu....ManchesterUnited píše: To sem sem nedal protoze sem ho jeste nesehnal,respektive jo,ale jeste sem ho nehral. Proto![]()
- Epidot
- Středně pokročilý

Nemuzu si pomoct, ale pro me je nejlepsi Fallout 1,2
Az pak za nim NWN, NFS Underground, Vice City
Az pak za nim NWN, NFS Underground, Vice City
13600k@54x/44x+Noctua D15SG2, MSI Z690 Tomahawk, 32GB Kingston DDR4 3600, ASUS TUF RTX 5070Ti, ASUS ROG SWIFT PG279Q HW G-Sync, Samsung 990Pro 2TB, 970Evo+2TB, 970Evo+1TB, Intel 660p 2TB, Dell EMC/PM893 1,92TB, Intel X25-M 80GB, Fractal Torrent Solid, Corsair RM1000x('24), Logitech G502+G815 tactile US, Secretlab OMEGA, RME ADI-2 DAC FS+Denon AH-D9200
- zombux
- Odborník PCT

Mě to nedá a musím znova prudit
V předposledním LEVELu nadhodil Michal Rybka zajímavou myšlenku. Hry od prapočátků až do roku 1995 jsou nevyčerpatelná studnice nápadů, skvělých designů, a nekončící hratelnosti. Tzv. moderní hry tyhle starý klasiky většinou jen kopírují + přidají slušivý 3D kabátek. Pokud si odmyslím to, že nejlepší hry jsou klasiky, musím tvrdit že nejlepší hry současnosti jsou ty s vlastní myšlenkou, originálním zpracováním, a další spoustou věcí který dělají hru HROU. Jako příklad za všechny uvedu třeba Fallout + druhý díl, série System Shock + Deus Ex + druhé díly, atd. Nechtějte po mě, abych zbožňoval každej novej díl NFS jenom proto, že se od klasiky nebo i prvního dílu liší víceméně jen grafickým zpracováním. Nechtějte po mě abych uctíval Call Of Duty, když jde o stou kopii Wolfa nebo dejme tomu ještě Medal Of Honor. A takhle můžem pokračovat dál. To je můj názor.
V předposledním LEVELu nadhodil Michal Rybka zajímavou myšlenku. Hry od prapočátků až do roku 1995 jsou nevyčerpatelná studnice nápadů, skvělých designů, a nekončící hratelnosti. Tzv. moderní hry tyhle starý klasiky většinou jen kopírují + přidají slušivý 3D kabátek. Pokud si odmyslím to, že nejlepší hry jsou klasiky, musím tvrdit že nejlepší hry současnosti jsou ty s vlastní myšlenkou, originálním zpracováním, a další spoustou věcí který dělají hru HROU. Jako příklad za všechny uvedu třeba Fallout + druhý díl, série System Shock + Deus Ex + druhé díly, atd. Nechtějte po mě, abych zbožňoval každej novej díl NFS jenom proto, že se od klasiky nebo i prvního dílu liší víceméně jen grafickým zpracováním. Nechtějte po mě abych uctíval Call Of Duty, když jde o stou kopii Wolfa nebo dejme tomu ještě Medal Of Honor. A takhle můžem pokračovat dál. To je můj názor.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- djax
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tady s tebou nesouhlasim. Ne každy chce od her, aby byly extra originalni a novatorské. Napr. já si zahraju rad dobrou 3d akci a pritom nemusi byt originalni a prinaset extra nový nápady. Stačí, když bude "zábavná". Nepotrebuju super-dee-duper (tm) novej herní system - stačí to co už tu bylo, s mirnym vylepsením atd. To samý to NFS - co bys na nem chtel probůh novyho ?? Spouste lidi stačí lepsí grafika, pár vychytávek, ale hlavne zábava....zombie píše:Mě to nedá a musím znova prudit![]()
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak v tomhle musím "bohužel" souhlasit se Sentem. Vem si třeba Warcrafty, nebo DIABLOSentenced píše:Tady s tebou nesouhlasim. Ne každy chce od her, aby byly extra originalni a novatorské. Napr. já si zahraju rad dobrou 3d akci a pritom nemusi byt originalni a prinaset extra nový nápady. Stačí, když bude "zábavná". Nepotrebuju super-dee-duper (tm) novej herní system - stačí to co už tu bylo, s mirnym vylepsením atd. To samý to NFS - co bys na nem chtel probůh novyho ?? Spouste lidi stačí lepsí grafika, pár vychytávek, ale hlavne zábava....zombie píše:Mě to nedá a musím znova prudit![]()
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Miriablo
- Začátečník

MUH!
Morrowind GOTY Rulez!
Tohle vážně není hra ale sen. Jasně, graficky není nejdokonalejší a ani animace nejsou zrovna plynulé a nijak extra hezky nevypadají (skákání v 3psn režimu). Ale ta volnost! Dohrál jsem Morra už když vyšel (pomalu, se všema questama). Včera mi ale křuplo v bedně a sehnal jsem si to GOTY verzi (game of the year - trochu reklamní ale pravdivý moto) a ze včerejška na dnešek jsem nespal.
Dohrál už jsem tolik her že už je ani nejde spočítat a čistě o rpg&dungeons ani nemluvě, ale tahle hra (3hry) prostě hrdě stojí na vrchlu z mrtvol ostatních her který porazila....
Už aby vyšla 4ka v novým enginu
Tohle vážně není hra ale sen. Jasně, graficky není nejdokonalejší a ani animace nejsou zrovna plynulé a nijak extra hezky nevypadají (skákání v 3psn režimu). Ale ta volnost! Dohrál jsem Morra už když vyšel (pomalu, se všema questama). Včera mi ale křuplo v bedně a sehnal jsem si to GOTY verzi (game of the year - trochu reklamní ale pravdivý moto) a ze včerejška na dnešek jsem nespal.
Dohrál už jsem tolik her že už je ani nejde spočítat a čistě o rpg&dungeons ani nemluvě, ale tahle hra (3hry) prostě hrdě stojí na vrchlu z mrtvol ostatních her který porazila....
AMD XP2000+@2200+, FalconRockII. + CoolerMaster 4BLUE LED, MSI KT4VL, ATI R9700 275/270@375/325+Arctic Cooler VGA(hi), 1x512MBRAM Brand2,5(333), DVD Asus, CD Toshiba, Case CCC P4(Tuninque uder constructión), SBLive!, 300W, XPSP1, MS desktop elite. --omega drivers (cat.4.3) & Riva new year edition--
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MUH!
co je ta GOTY? ma neco navic? sem dohral hned po vyjiti na celeru 667, 128RAm a 16MB G400 Morrowind... pak me ta hra donutila vymenit pocitac, pak tribunal, pak bloodmoon... Ano... Morrowind byla podle me hra roku 2003... a kdo ji nehral aspon 3 hodiny, necht nekritizuje...Miriablo píše:Morrowind GOTY Rulez!
misto 4 bych ocenil spis dalsi datadisk
- Miriablo
- Začátečník

Re: MUH!
Vysvětlení toho GOTY je v závorce za nímICE píše:co je ta GOTY? ma neco navic? sem dohral hned po vyjiti na celeru 667, 128RAm a 16MB G400 Morrowind... pak me ta hra donutila vymenit pocitac, pak tribunal, pak bloodmoon... Ano... Morrowind byla podle me hra roku 2003... a kdo ji nehral aspon 3 hodiny, necht nekritizuje...Miriablo píše:Morrowind GOTY Rulez!
misto 4 bych ocenil spis dalsi datadisk![]()
o rozloze puvodniho moru...
Jedná se o obchodní označení krabice s Morrem (cholerou a zarděnkama)Tribunalem a Bloodmonem. Skoda ze se u nás neprodává US verze s artworkama a kovovým ordinátorem......mlask, polk
Btw. co se týče datadisku tak to jsem vysvětlil ohledně animací enginu atd....prostě pokrok (i tak vynikající hru lze zdokonalit).
Btw2. měl jsem ji zamluvenou u známých z distribuce a než přišla oficiálně do obchodů tak už jsem větral Vivecovu salaš a v koutku si hrál s Azura´s star
AMD XP2000+@2200+, FalconRockII. + CoolerMaster 4BLUE LED, MSI KT4VL, ATI R9700 275/270@375/325+Arctic Cooler VGA(hi), 1x512MBRAM Brand2,5(333), DVD Asus, CD Toshiba, Case CCC P4(Tuninque uder constructión), SBLive!, 300W, XPSP1, MS desktop elite. --omega drivers (cat.4.3) & Riva new year edition--
- messinger
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: