Rozdil Acoustic Management 0 - 255
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- spajk
- Začátečník
Rozdil Acoustic Management 0 - 255
Cau chtel bych vedet jestli kdyz bych nastavil to Acoustic Management na plno tak jestli to bude v behu xpecek nejak poznat.
Nic
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- spajk
- Začátečník
Nejak to nechapu kdyz tam je nula tak je to 10% pomalejsi nez kdyby tam bylo 255?Jo a ta utillitka od Hitachi urcite to pomaze i s Maxtorem120Gb?Nechce se mi verit ze by si ten programek nepojistili jen pro sebe.Marsellus Wallace píše:zkus a uvidíš. mělo by to být v průměru tak o 10% pomalejší.
Nic
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
jj rozdíl 0 a 255 je cca 10% - ony tam jsou většinou jen 3 hodnoty - 0, 128 a 255. když dáš třeba 180, tak se to "zaokrouhlí" na 128spajk píše:Nejak to nechapu kdyz tam je nula tak je to 10% pomalejsi nez kdyby tam bylo 255?Jo a ta utillitka od Hitachi urcite to pomaze i s Maxtorem120Gb?Nechce se mi verit ze by si ten programek nepojistili jen pro sebe.Marsellus Wallace píše:zkus a uvidíš. mělo by to být v průměru tak o 10% pomalejší.

ano, funguje na to Hitachi feature tool - ta utilita od hitachi totiž nekontroluje výrobce disku (narozdíl od utilit ostatních výrobců - ty běhají jen s diskem dané firmy, alespoň naposled, když jsem ty utility používal, tak tomu tak bylo).
a AAM je definováno tuším v ATA/ATAPI-6 specifikaci, takže všechny disky to musí mít implementováno na chlup stejně - a musí na ně fungovat i stejná utilita.
btw: víte, jak vrátit Seagate Barracuda 7200.7 nebo WD JB, pokud s ním nejste spokojeni ? na webu výrobce (a někdy i na stránkách prodejce - tušim Czech Computer to tak má) je totiž napsáno, že podporují standard ATA/ATAPI-6, což díky absenci AAM není pravda... můžete požadovat vrácení peněz z důvodu zveřejnění klamných informací o výrobku. a nikdo vám nemůže říct ani ň

"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej právnickej trik...Marsellus Wallace píše:jj rozdíl 0 a 255 je cca 10% - ony tam jsou většinou jen 3 hodnoty - 0, 128 a 255. když dáš třeba 180, tak se to "zaokrouhlí" na 128spajk píše: Nejak to nechapu kdyz tam je nula tak je to 10% pomalejsi nez kdyby tam bylo 255?Jo a ta utillitka od Hitachi urcite to pomaze i s Maxtorem120Gb?Nechce se mi verit ze by si ten programek nepojistili jen pro sebe.![]()
ano, funguje na to Hitachi feature tool - ta utilita od hitachi totiž nekontroluje výrobce disku (narozdíl od utilit ostatních výrobců - ty běhají jen s diskem dané firmy, alespoň naposled, když jsem ty utility používal, tak tomu tak bylo).
a AAM je definováno tuším v ATA/ATAPI-6 specifikaci, takže všechny disky to musí mít implementováno na chlup stejně - a musí na ně fungovat i stejná utilita.
btw: víte, jak vrátit Seagate Barracuda 7200.7 nebo WD JB, pokud s ním nejste spokojeni ? na webu výrobce (a někdy i na stránkách prodejce - tušim Czech Computer to tak má) je totiž napsáno, že podporují standard ATA/ATAPI-6, což díky absenci AAM není pravda... můžete požadovat vrácení peněz z důvodu zveřejnění klamných informací o výrobku. a nikdo vám nemůže říct ani ň

The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Shit
- Odborník PCT
Na téma klamavé reklamy v internet.shopech se nemá snad cenu ani rozčilovatMarsellus Wallace píše:jj rozdíl 0 a 255 je cca 10% - ony tam jsou většinou jen 3 hodnoty - 0, 128 a 255. když dáš třeba 180, tak se to "zaokrouhlí" na 128spajk píše: Nejak to nechapu kdyz tam je nula tak je to 10% pomalejsi nez kdyby tam bylo 255?Jo a ta utillitka od Hitachi urcite to pomaze i s Maxtorem120Gb?Nechce se mi verit ze by si ten programek nepojistili jen pro sebe.![]()

- Jiri Drak
- Středně pokročilý
-
- Butch
- Středně pokročilý
Přesně.Jiri Drak píše:Navim jak je na tom ten Maxtor, ale ty novy Hitachy jsou tak tichy, ze vlastne ani nevidim duvod proc to pouzivat.
Podle mě jsou Hitachi stejně tiché jako Barracudy, ale výkonnější
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- spajk
- Začátečník
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
daň je pouze ve formě menšího výkonu, žádné opotřebení se nekoná, nebojspajk píše:Jo takze ja to zkusim a uvidime ale predtim jeste jednu otazecku:Kdyz to zvysim tak to bude zase vic opotrebavat.Ne?Najaka dan za to byt musi jinak to dnes ani nejde.

"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."