Mafia

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

co hovorite na tuto hru?

nic lepsie som nehral
108
24%
super!
251
55%
pohodka
58
13%
priemer
14
3%
nuda
6
1%
otrasne
12
3%
co to je mafia?!
9
2%

Celkem hlasů: 458
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

g-m píše:moje dve naj misie boli fairplay (konecne som si zajazdil na poriadnom zihadle :) ) a bastard se stestim... a este vyhodny obchod, ci tak nejak sa to volalo.
mne se libila vila.. hlavne rozhovor tech dvou "strazcu" u fontanky.. jak nekde vymlatili hospodu :) ty zavody byly taky fajn, dojel sem to asi napotreti, ale vetsina kamosu to nemohla dat.. :-D no, ja zas mel problem s vilou.. :roll:
ASUS F3T
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

martin_CZ píše:
g-m píše:moje dve naj misie boli fairplay (konecne som si zajazdil na poriadnom zihadle :) ) a bastard se stestim... a este vyhodny obchod, ci tak nejak sa to volalo.
mne se libila vila.. hlavne rozhovor tech dvou "strazcu" u fontanky.. jak nekde vymlatili hospodu :) ty zavody byly taky fajn, dojel sem to asi napotreti, ale vetsina kamosu to nemohla dat.. :-D no, ja zas mel problem s vilou.. :roll:

Co kecas, dyt to dali vsichni krome me:) Teda Stepan rozsekal mys, ale dojel to... ( v ramci zachovani pevnych nervu a dobreho zdravi jsem byl nucen stahnout save z netu. Pochopte, jel jsem po x-ty zavod, celou dobu vedl a az v poslednim kole se prevratil na strechu... Nove pokusy o dohrani tyhle mise by skoncily rozbitymi priferiemi mojeho PC v navalu vzeku a silenstvi:))
Jinak dohral jsem Mafii 2x, podruhy to nebylo jako poprvy, samozrejme, ale bavil jsem se. A treba jiz zminovanou Vilu jsem poprve dohral bez vystrelu, podruhe reznickym zpusobem.
Michigan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michigan »

Hlasoval som za pohodku. Myslím, že to je hra celkom v pohode. Ked som ju hral prvykrat, tak som nemohol vstat od pocitaca. Presiel som to cele dvakrat. Ale da sa povedat, ze som to hral skor kvoli deju a ceskemu dabingu, ako kvoli samotnej hre... Myslim, ze keby to spravili v sucasnosti tak by to bolo lepsi - MYSLIM ... :razz:
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Jj, taky jsem hlasoval pro pohodku. Byla to jedna z mála her, kterou jsem projel až do konce a navíc bez cheatu. Hmm, je pravda, že mi ty cheaty nechtěly fungírovat a tak mi nic jiného nezbylo. :lol:
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Tez pohodka, jedna z nejlepsich ceskych her (nerikam nejlepsi)....nejvic me upoutal pribeh, jen kvuli nemu sem to dohral....kdyby udelali film presne podle Mafie, tak ma urcite uspech!
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Nidzo píše:Tez pohodka, jedna z nejlepsich ceskych her (nerikam nejlepsi)....nejvic me upoutal pribeh, jen kvuli nemu sem to dohral....kdyby udelali film presne podle Mafie, tak ma urcite uspech!
videls kmotra? nebo road to perdition? :D
ASUS F3T
Naex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Naex »

Já ji dohrál alespoň 10x, prostě amerika tý doby mne nadchla !
AMD 8320, 32 GB, MSI 990FX Gaming, Sapphire 78xx

Pokud jsi v mém domě - chovej se podle mých pravidel. Pokud nechceš - odejdi !
b1mBo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od b1mBo »

Me prisla naprosto super, i kdyz je asi fakt,ze GTA III ma taky neco do sebe. Jen mi prislo divny,ze nikdo z vas se tu nepozastavil nad tim (velice) smutnym koncem... Asi jsem jedinej,kdo nema rad smutny konce :[
btw: Hral ste nekdo i anglickou verzi? Ten jejich dabing je otresnej!!! :] Rychly se fakt vytah.
MSI P55-GD65; Intel Core i5-750; A-Data 2x2GB DDR3 1333MHz CL7 Extreme Edition Vitesta; Gainward GTX260 Golden Sample; Kingston V+200 120GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB + Western Digital Green 2TB
jim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim »

b1mBo píše:Me prisla naprosto super, i kdyz je asi fakt,ze GTA III ma taky neco do sebe. Jen mi prislo divny,ze nikdo z vas se tu nepozastavil nad tim (velice) smutnym koncem... Asi jsem jedinej,kdo nema rad smutny konce :[
btw: Hral ste nekdo i anglickou verzi? Ten jejich dabing je otresnej!!! :] Rychly se fakt vytah.
Jo mas pravdu ten konec mi taky dost prekvapil, ale jinak super hra..
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

b1mBo píše:Me prisla naprosto super, i kdyz je asi fakt,ze GTA III ma taky neco do sebe. Jen mi prislo divny,ze nikdo z vas se tu nepozastavil nad tim (velice) smutnym koncem... Asi jsem jedinej,kdo nema rad smutny konce :[
Ten konec je jeden z prvku, proc je Mafia tak super. Myslis, ze by bylo lepsi, kdyby tam byly zabery ze svatby se Sarou a jak kolem nich behaj deti, na louce se pasou kralici a v pozadi sviti radioaktivne ruzovy slunicko? 8-)
g-m.name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-m.name »

Tornquist píše:
Ten konec je jeden z prvku, proc je Mafia tak super. Myslis, ze by bylo lepsi, kdyby tam byly zabery ze svatby se Sarou a jak kolem nich behaj deti, na louce se pasou kralici a v pozadi sviti radioaktivne ruzovy slunicko? 8-)
ten koniec je podla mna presne taky aky ma byt... mimochodom, tusil som to uz vtedy, ked som v hoteli nezabil to lahke dievcatko. no a potom ako som mal a aj tak nezabil Franka, tak mi to uz bolo uplne jasne, ze na konci ma picnu. :(
Luboss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luboss »

Jojo, konečně byla nějáká změna. Žádnej ohňostroj a oslava na konci jako u ostatních tuctovek :P . Mafia je super!!! :twisted:
Barton 2500+ @2200MHz (11x200 1,675V)+ WhisperRock IV + sání a výfuk (38°C při netu 56°C v P95), MB DFI NFII Ultra AL, 1x DDR Seitec 512MB 400MHz (11-3-3-2CL), Hitachi 7K250 160GB + cool, combo DVD Teac 16x 48x24x48, MSI FX5900SP VTD 128MB (450/780), AOC Klr 19'', Logitech klávesnice a myš, pohon 300W v case Sweex Xenon XB
Julie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Julie »

Mafie je pohudka, pekne se tam drandi v super zihadlech a pribeh je taky peknej :)
Akorat ta rybova by nemela moc dabovat :sad:
Borec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Borec »

Podle me super hra a jak psali uz tady podle me extremni jizda by tam nemela vubec byt, jinak ji ted hraju po treti a bavi me porad dost good
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Nevim co vsichni mate proti extremni jizde. Nerikam ze sem ji hral:), ale co vam vadi na tom ze tam je neco navic?:)
To Borec: Mozna bys mel zmenit avatara, tohodle uz pouziva Pajik a je v tom pak akorat bordel...
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Tornquist píše:Nevim co vsichni mate proti extremni jizde. Nerikam ze sem ji hral:), ale co vam vadi na tom ze tam je neco navic?:)
To Borec: Mozna bys mel zmenit avatara, tohodle uz pouziva Pajik a je v tom pak akorat bordel...
extremni jizda je fajn ze tam sou navic skokanky. jinak ty mise me moc nechytly, pac mi ani moc nesly :-D
ASUS F3T
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

nemam vas rad :)
vcera jsem si mafii nainstaloval, a behem vecera se dostal k zavodu kde tajo vzdy to nejde udelat :-) takze ted u PC prosedim hodiny :lol:
jo mafie ma neco do sebe...

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

PAJA píše:nemam vas rad :)
vcera jsem si mafii nainstaloval, a behem vecera se dostal k zavodu kde tajo vzdy to nejde udelat :-) takze ted u PC prosedim hodiny :lol:
nevim jak moc mas rad zavodni hry obecne, ale todle snad vydzis - i kdyz te predjedou tak si tu trat projed, zvyknes si na to a postupem casu to tak vychytas ze to zajedes vo 2 kola rychlejc nez voni.
p.s.
v prvni zatacce se snaz vycrashovat prvniho..(nebo prvni dva, ted nevim.. asi dva)
ASUS F3T
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

PAJA píše:nemam vas rad :)

No tak ti poradim mensi podvod odboc u te cesty zahrazene tim betonovym blokem a jed az se znovu dostanes na trat ( projedes druhy checkpoint ) , zmacni nulu a ses v cili. Takhle to staci udelat 5 x, vzdicky budes tak o 20 s rychlejsi nez souperi. :-D :-D :-D :-D :roll:
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

podvody nemam rad :(

i kdyz vcera vecer po x pokusech se nepodarilo dnes rano jiz v poho :wink: uz jsem si vzpomnel v cem vezel hacek v teto hre...nesmi se zatacet pod plynem...bez plynu se do smyku temer nikdy nedostanete.... tak uz jsem si vzpomnel a ted jiz jsem na letisti s Frankem :wink:

a podvody? to snad ne........

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“