SIMS x SINGLES

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Julie píše:no ta ktu mam par obrazku Singles
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=6324

a tenhle asi mluvi za vse :oops:

http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=bngh.jpg

myslim ze by vas mohli zaujmout trochu vic nez SIMS :lol:
Jej to vypada zajimave.....

Sims sem hral a jak....jenze me nejvic bavilo si stavet barak a pak me to omrzelo, takze nova rodinka, cheaty na prachy a zase stavim....proste sem si stavel dum snu :-)
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
sierrapce
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sierrapce »

jj, nadělat si penízky a postavit dům snů. Bazén,saunu,posilovnu,hernu,garáž pro dvě auta,... a pěknou babu k tomu :-D :-D
Ale pak mě to nějak přestalo bavit,shánět jim práci,chodit s nima na záchod,... dyť to znáte.
Kámoška ta to hraje skoro každej den,úplně tomu propadla. :roll:
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ

To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche
Julie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Julie »

jj to me bavi taky dost, stavet a prestavovat, hraju to spis ve volnych chvilich, ale cca 6 mesicu :oops:

A kdyz me nastvou prodam zachod, telefon, lednici a necham je chodit kolem baraku ....az umrou :cry: ale maji fakt peknej hrobecek :lol:
Naposledy upravil(a) Julie dne sob 14. úno 2004, 21:04, celkem upraveno 1 x.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Julie píše:A kdyz me nastvou prodam zachod, telefon, lednici a necham je chodit olem baraku ....az umrou :cry: ale maji fakt peknej hrobecek :lol:
Sakra to je celkem hustý. :o Doufam, ze to tak nepraktikuješ i v realnym živote jinak chudaci tvoje rodina :lol: Jeste ze tu jsou tyhle "tamagoči" gamesy kde si človek tu starost o nejbližší může vyzkoušet nanečisto :twisted:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Julie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Julie »

Sentenced píše:
Julie píše:A kdyz me nastvou prodam zachod, telefon, lednici a necham je chodit olem baraku ....az umrou :cry: ale maji fakt peknej hrobecek :lol:
Sakra to je celkem hustý. :o Doufam, ze to tak nepraktikuješ i v realnym živote jinak chudaci tvoje rodina :lol: Jeste ze tu jsou tyhle "tamagoči" gamesy kde si človek tu starost o nejbližší může vyzkoušet nanečisto :twisted:
:roll: nastesti vyjde SIMS 2 tam budu trenovat uz na diteti sve materske pudy :inlove: :twisted: :twisted:
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

Tak co máte někdu už ty Singles?! :D
Až si to poprví zahruju, tak si nejdřív udělam dvě lezbičky
a vychovam z nich šílený nynfomanky :-D :P
Julie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Julie »

Lipfeather píše:Tak co máte někdu už ty Singles?! :D
jeste nevylezli, asi se lekli tvyho postoje :lol:
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Julie píše:
Lipfeather píše:Tak co máte někdu už ty Singles?! :D
jeste nevylezli, asi se lekli tvyho postoje :lol:
Dvě bisexuální nynfomanky, to je sen většiny chlapů...... :P :-D
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Lipfeather píše:
Julie píše: jeste nevylezli, asi se lekli tvyho postoje :lol:
Dvě bisexuální nynfomanky, to je sen většiny chlapů...... :P :-D
Vy ste ale prasata :lol: Ze bych to zacal hrat gdyz us mi to kamos prines :)
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Moje mladá to paří pořád a už kvůli tomu ani nechce se mnou chodit ven, musím jí pořád sledovat, jak si tam hraje se svým virtuálním partnerem, ale aby to co dělají na monitoru dělala se mnou to ji ani nenapadne. :sad:
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

X-diablo píše: ale aby to co dělají na monitoru dělala se mnou to ji ani nenapadne. :sad:
:lol: :lol:

Jo tak to je potom průser

To spíš naopak ne? Když to vidí, tak by mněla dostat chut..... :-D
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Tak sem dojel jeden život v Singles, ty jo to dalo než jsem je dostl ke svatbě, ja si to chtěl jen zkusit tak jsem tam dal dva lidi a to byli naprostý protiklady (ja to ani nevěděl), pak mě to chytlo, ale než jsem je jen dostal do postele tak to trvalo... :twisted:
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

Sims jsem si celkem zahral hlavne na starym copiku byla to jedna z mala veci co mi sla a musim se priznat ze me to i bavilo hlavne pak datadisky tet to hraje spis segra!! Singles je ale supa ta grafika je dost dobra a tak celkove je to supa! Hral jsem to chvili ale stejne jsem neprisel na to jak je dostanu do prace jestli to nekdo vite dejte vedet dost me to zajima !!!
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

sir.morpheus píše: jak je dostanu do prace jestli to nekdo vite dejte vedet dost me to zajima !!!
Normálně po deváté hodině ráno klikneš na schody z bytu. Dá ti to na výběr, jestli koupit dárek nebo jít do práce :wink:
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

2Butch: Diky za radu hned jak budu mit cas tak to zkusím!!! :wink:
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

no a nevíte, kdy mají vyjít Sims 2?
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Až někdy v létě :(
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Doufám že to bude aspoň pořádná grafická orgie, viděl jsem obrázky toho sim města a neoplývalo to moc polygonama :sad:
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Teda jak jsem koukal na ty singles ... ta grafika mi případá moc jako ve hře Game Over (taková ta česká proti domácímu násilí...) :wink:
Francie ... sladká Francie
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“