Propojeni dvou pc pomoci sitoveho kabelu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
acustic
Nováček
Nováček

Propojeni dvou pc pomoci sitoveho kabelu

Příspěvek od acustic »

Jen tak ze zvedavosti jsem slozil dve stare pc Pentium 200 Mhz ze si zahrajeme po siti nejake stare games.Jenze nastal problem a to takovy jak nastavit sitove propojeni v posranem operacnim systemu 98SE.Poradi mi nekdo? :(
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no jak asi?
IP adresy ze stejného rozsahu, NetBEUI protokol se taky hodí :wink: jinak nic zvlášního, co konkrétně nejde?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

OT: Pentium 200 MHZ a win98 LOL. No nechtel bych na tom neco delat natoz hrat Ale jak rikal pavel. nastavit sit PC1 192.168.1.1 maska 255.255.255.0 druhe 192.168.1.2 maska ta sama. Pridat podporu pro netbeui ale musi to samozrejme umet ta hra. TZN musi byt naprogramovana na sitovou hru pres lan
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
acustic
Nováček
Nováček

Příspěvek od acustic »

Tak jsem zkousel zadat vsechny IP a masky,ale porad se nic nedeje.Tak uz vazne nevim co stim. :evil: No a co udelat kdyz budu chtit hrat pres IPX/SPX protokol ktery je samozrejmne nainstalovany ale stejne nejde ani jedna hra.Jeste mne napada jestli muze byt pouzit krizovy kabel? :? Asi budu potrebovat podrobny postup. :x Nevim jestli to ma neco spolecneho i stim ze i kdyz mame sdilene slozky tak se mi stejne v okolnich pocitacich nezobrazi.Proste zase potrebuji radu. :D
pepa.02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepa.02 »

na starší hry potrebujes ipx protokol,ale tam nestačí ho jen přidat ale ještě se musí nastavit jedna vjec, ale jaká to us si nepamatuju. Ale v manualu ke starkraftům je to dodela pjekne popsany.
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Krizovy kabel musi byt pouzit pro spojeni dvou sitovek.

Ale ve win98 to fakt neni takovej problem, kdysi sem to taky delal a slo to hned. Mas dobre nainstalovany sitofky? Funguje ti treba M$ sdileni? Lze pingnout druhej stroj? Funguje FTP z jednoho na druhy?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“