Windows 2000 Prof a zdielany net!

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Windows 2000 Prof a zdielany net!

Příspěvek od Shoorty »

Vyzera to ako kedy som bol lamer, vlastne som, ale chcel by som sa opytat ci Windows 2000 ponuka zdielanie net pripojenia ako XP?

:(
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

mám za to, že od Windows od verze 98SE toto podporují
minimálně vím, že Windows 2000 Prof. mají nedokumentovanou hodnotu registu tuším RouteEnabled či nějak tak, která na nastavením na hodnotu 1 začne routovat mezi dvěma síťovkama (verze 2000 Server) má na tohle zaškrtávací tlačítko v dialogovém okně (toť jediný rozdíl)

EDIT: akorát nevím jestli to umí rovnou i NATovat :? Nastavoval jsem to kdyby s veřejnejma IP, takže mě to ani nezajímalo
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

pavel.minarik píše:mám za to, že od Windows od verze 98SE toto podporují
minimálně vím, že Windows 2000 Prof. mají nedokumentovanou hodnotu registu tuším RouteEnabled či nějak tak, která na nastavením na hodnotu 1 začne routovat mezi dvěma síťovkama (verze 2000 Server) má na tohle zaškrtávací tlačítko v dialogovém okně (toť jediný rozdíl)

EDIT: akorát nevím jestli to umí rovnou i NATovat :? Nastavoval jsem to kdyby s veřejnejma IP, takže mě to ani nezajímalo
jj, mam veriu profesional, ale dost to suri a neviem ako to urobit, ta polozka v registroch je aj v PROF edicii :cry:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Shoorty píše:jj, mam veriu profesional, ale dost to suri a neviem ako to urobit, ta polozka v registroch je aj v PROF edicii :cry:
nějak Tě nechápu, dyť já jsem psal, že tam ta položka je :wink: zkus to s tím :wink:
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

pavel.minarik píše:
Shoorty píše:jj, mam veriu profesional, ale dost to suri a neviem ako to urobit, ta polozka v registroch je aj v PROF edicii :cry:
nějak Tě nechápu, dyť já jsem psal, že tam ta položka je :wink: zkus to s tím :wink:
Sorry, skusim to, nejak sem to nezbadal, som slepejs :oops:
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

Este by som mal jednu otazku, pri wifi sietovom pripojeni sa da zdielat net tiez cez tuto moznost???? Ci potrebujem WinProxy?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Shoorty píše:Este by som mal jednu otazku, pri wifi sietovom pripojeni sa da zdielat net tiez cez tuto moznost???? Ci potrebujem WinProxy?
musí to jít ať je to wifi nebo ethernet
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“