Kupujete herní časopisy?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
FERRO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FERRO »

Zdravím!Já kupoval LEVEL s CD od číslo 4/97 až do čísla 109(1/04) pak ješte LEVEL mini do ty doby než ho zdražili pak jsem si pořidil net..
PC: CPU Intel i9 9900k, MB MSI Z390 Tomahawk, RAM Crucial
Ballistix Red 32GB , GPU GeForce GTX 1070, HDD Samsung 970 EVO PLUS, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU
Tel: Samsung Galaxy S10+
Nathan Rahl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nathan Rahl »

to ja si casaky kupuju (score nebo level) jenom kdyz je tam nejaka dobra gamesa: takhle jsem koupil s casakem Planescape torment (nejlepsi rpg co jsem hral), arx fatalis (taky skvely rpg), archangel, hidden and dangerous, atd.
.: PC :. AMD Ryzen 5 1400, Wraith Stealth, 2x8GB 3000 MHz DDR4 Corsair Vengeance LPX Blue, Intel 600p M.2 256GB NVMe + 2x 2,5" 250GB SATA (Toshiba, Fujitsu), ASRock Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac, Corsair HX620, Cooler Master Elite 110, Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti D5 4GB, Dell S2721DS, Epson WorkForce WF-2750DWF, W10pro .: PC2:. MiniPC AMD R7 8745HS(8c,16t), 2x32GB 5600 MHz DDR5, 512GB+1TB SSD, RX780M .: HTPC :. Athlon 5150, ASRock AM1B-ITX, 2x4GB RAM, 64GB SSD + SATA 500/750/1500/3000 GB, Axago PCES-S1, Fractal Design Node 304, Enermax NAXN450, W10pro, i-tec MySafe 640/640 GB .: Raspberry Pi 3 model B :. .: PB :. A64 X2 3800+, Asus A8N-SLI SE, 2GB RAM, MSI X1950Pro 256MB, HDD 500GB, EC ML5470, Enermax Liberty 400W, Samsung 940T, CanoScan 4400F, Konica Minolta PagePro 1350W, W7 .: NB :. MSI Alpha 15 B5EEK (Ryzen 5600H, 16GB DDR4, 512GB SSD, Radeon 6600M); Acer TravelMate 4502LCi WXP .: Tablet :. Samsung Galaxy P3100 TAB 2 7.0 3G + 32GB karta .: GSM :. iPhone 14 Pro 256GB .: PC OLD :. C2D E8200, GB P35-DS4, 8GB RAM, Radeon HD 4670 512MB GDDR4, SDD 128GB, Ubuntu
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

včera jsem si koupil nové číslo miniLELELu a udá se mi větší, kdy ho zvětšili?

jo a taky stojí o něco víc, ale podle mě je to krok správným směrem, raději ho trošku zvětšit, aby se daly číst ty písmenka a trošku zdražit. Teď je to úplně v poho 8-)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

bigbalu píše:včera jsem si koupil nové číslo miniLELELu a udá se mi větší, kdy ho zvětšili?

jo a taky stojí o něco víc, ale podle mě je to krok správným směrem, raději ho trošku zvětšit, aby se daly číst ty písmenka a trošku zdražit. Teď je to úplně v poho 8-)
to zdražení se mi moc nelíbilo....žádný CD, programy, jen takový čtení do vlaku, no i když computer vlastně stojí taky 60 Kč, takže když jedu vlakem astoji mě to 60 až 120 Kč navíc...co chcete dělat skoro 5 hodin ve vlaku, že?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

At ho klidne zdraží jeste víc, hlavne kdyby byl ve standartní velikosti - ten mini je vražda pro oči :) Asi maj smlouvu s dodavatelem brejlí nebo čoček a daří se...

Nechapu, proč došlo k zrušení moznosti predplacení časopisu bez CD - jakykoliv CD nebo DVD jsou pro spoustu lidi absolutne zbytečny a končí v koši bez rozbalení :roll: Ale co se dá delat....

Btw. nedavno jsem doma prolejzal stary Levely a Score a z tech recenzí bylo cejtit dost nadšení a radost, dneska uz mi to takovy neprijde.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Sentenced píše:At ho klidne zdraží jeste víc, hlavne kdyby byl ve standartní velikosti - ten mini je vražda pro oči :) Asi maj smlouvu s dodavatelem brejlí nebo čoček a daří se...

Nechapu, proč došlo k zrušení moznosti predplacení časopisu bez CD - jakykoliv CD nebo DVD jsou pro spoustu lidi absolutne zbytečny a končí v koši bez rozbalení :roll: Ale co se dá delat....

Btw. nedavno jsem doma prolejzal stary Levely a Score a z tech recenzí bylo cejtit dost nadšení a radost, dneska uz mi to takovy neprijde.
asi už to nadšení z nich vyprchalo, ale bylo by fakt lepší kdyby zase prodávali normal velikost LEVELu bez CD/DVD :)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

jj,. mě osobně se válí tyhle CD doma uplne zbytecne, jestli jsem využil tak dvě, tři...možná (z toho jedno předevčírem), jinak uplne k ničemu , nevyuživam ani CD ke Computeru
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Slezman(CZE) píše:jj,. mě osobně se válí tyhle CD doma uplne zbytecne, jestli jsem využil tak dvě, tři...možná (z toho jedno předevčírem), jinak uplne k ničemu , nevyuživam ani CD ke Computeru
tak tak, a moznost predplacení bez DVD/CD zrušili i tam :blee: Prodavat samotnej papírak se dneska asi těžce nevyplácí, takze človke musi dotovat jeste zbytečny media atd. Bohužel.

Casem to povede k tomu, ze lidi ty papíráky prestanou kupovat uplne...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Sentenced píše:
Slezman(CZE) píše:jj,. mě osobně se válí tyhle CD doma uplne zbytecne, jestli jsem využil tak dvě, tři...možná (z toho jedno předevčírem), jinak uplne k ničemu , nevyuživam ani CD ke Computeru
tak tak, a moznost predplacení bez DVD/CD zrušili i tam :blee: Prodavat samotnej papírak se dneska asi těžce nevyplácí, takze človke musi dotovat jeste zbytečny media atd. Bohužel.

Casem to povede k tomu, ze lidi ty papíráky prestanou kupovat uplne...
a nebo se budou vydávat pouze DVD bez papíráku, na kterém bude celý časopis včetně článků i softwaru 8-)
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

bigbalu píše: a nebo se budou vydávat pouze DVD bez papíráku, na kterém bude celý časopis včetně článků i softwaru 8-)
to snad ne, uz se vidim, jak se placnu na plaz a misto listovani casopisem, tukam do notebuku :lol:
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

nehledě na to, že na záchod se NB bere dost blbě a hlavně není to tak rychlý :oops:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Slezman(CZE) píše:nehledě na to, že na záchod se NB bere dost blbě a hlavně není to tak rychlý :oops:
Jedinej důvod proč ty papirovy časopisy porad kupujem :roll: :lol:

bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Sentenced píše:
Slezman(CZE) píše:nehledě na to, že na záchod se NB bere dost blbě a hlavně není to tak rychlý :oops:
Jedinej důvod proč ty papirovy časopisy porad kupujem :roll: :lol:
a když už něco dočtete, tak už to na záchodě můžete rovnou použít :lol:
NooXy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

LVEL znamená úroveň! To je snad jasný

Příspěvek od NooXy »

Já čtu LEVEL, mám skoro všechna čísla od 12/1998 (je tam ta recenze na Heretic II),nejdříve jsem je dostával časák každej měsíc s CD.. pak jsem si už začal kupovat LEVEL bez CD, pak Mini LEVEL.. ale dneska po 100 vydání LEVELu už kupuji jen LEVEL s DVD. Trochu mě štvou jen ty jejich redesingy :sad: , začíná to bejt takový dost nepřehledný, a ten poslední redesing je fakt psycho :shock: , graficky to maj pěkně udělaný, ale někdy se mi stává že se v tý jejich grafičnosti nějak ztrácím :cry: . A recenze ve starších číslech byly mnohem více zábavný :lol: , teď je to sice docela informativní (i když někdy zase se toho moc nedozvim), sranda ale skoro žádná.
Jo a LEVEL TV se mi zamlouvá jen někdy, jinak nejlepší díl byl ten první... s páternosterem... Ale jinak LEVEL RULEZZ
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

level kupuju kvuli plne hre, viz OFP na smetaku. sou pravy orgie. a kdyby byl casak treba v pdf na dvd byo by to super. stejne to kupuju kvuli hre, vetsina clanku je na netu. :oops:
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

@llb_in píše:level kupuju kvuli plne hre, viz OFP na smetaku. sou pravy orgie. a kdyby byl casak treba v pdf na dvd byo by to super. stejne to kupuju kvuli hre, vetsina clanku je na netu. :oops:
no jo, ale Slezman(CZE) má pravdu, co chceš dělat tolik hodin třeba ve vlaku, NB zase tolik hodin na baterku nepofrčí 8-)

a co třeba na hajzlu, tam si přece nebudu brát NB a nevíc ho ani nemám :lol:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tak by mě zajímalo proč si na hajzl berete časopisy nebo NB :? to je místo ke čtení totálně nevhodný, na hajzlu se dělají jiný věci :o
ignorelist: kremrole a dezoláti
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

zombux píše:tak by mě zajímalo proč si na hajzl berete časopisy nebo NB :? to je místo ke čtení totálně nevhodný, na hajzlu se dělají jiný věci :o
ja teda nevim, ale ja při jidle a při tom druhym musim čist (při tom druhym me teda stači obrazky...ste¨jne jich moc nestihnu)...ale abych neodstal po čuni za OT, tak už mlčim
racous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racous »

Já jsem kupoval časopisy jen někdy a to převážně Level a Score.
Teď už na ně nejsou prachy a myslím si že je to kničemu, protože vše co potřebuji je na Netu, ale lepší byl vždy LEVEL.Měli tam hodně programů a taky e-časopisy od čtenářů..Kdežto score tam mělo jenom hry.Místo těch vyhozenejch peněz by byl case modding :twisted:
AMD 64 3000+ s.939 Venice 1000MHz ,MSI K8N Neo4 Ultra, nVidia PX6600GT TDH 128Mb DDR3 (550/1200), WD 2500KS 250GB SATA2,Maxtor 120Gb,Sound Blaster Live,Monitor LCD Samsung SyncMaster 710TM
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Slezman(CZE) píše:
ja teda nevim, ale ja při jidle a při tom druhym musim čist (při tom druhym me teda stači obrazky...ste¨jne jich moc nestihnu)...ale abych neodstal po čuni za OT, tak už mlčim
musím se přidat :oops:

s těma obrázkama je to u mě spíš naopak ;-)
... a pokud se zombuxi divíš proč, tak na onom místě je vždycky klid... a to je pro čtení vcelku důležitá věc ;)

jinak Level se bez CD a DVD neprodává, protože by cena stejně nebyla o moc nižší a nikdo by si ho téměř nekoupil. Většina lidí, co si Level kupuje, si ho kupuje právě kvůli DVD příloze a plné hře....
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“