Norton Ghost 2003 - Jak na to ?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
vivalin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vivalin »

:(
MS-6337LE5, Celeron(tulen) 1300MHz@1830MHz(FSB140):: Spire Falcon Rock 5F271B1L3 , ATI 9600(128mb),SBlive 5,1, Sag..bar- 160GB(8mb)+Maxtor 80GB ,512RAM,Teac CD-W552E ,LiteOn LDW-451S , Samsung SyncMaster 959NF. OS: XP home

IBM ThinkPad - T30 OS:XP home
vivalin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vivalin »

Zase jeden dotaz : Když budu chtít zalohovat jinej disk z druhého PC ,kde je OS bude to fungovat ? př: Je udělana zaloha. Jednoho dne udělam format C: :( . udělam boot DVD (cdčko kde je zaloha) nakopíruji. Bude to fungovat ????

PS: moje blbosti jsem maznul. (Butch)
MS-6337LE5, Celeron(tulen) 1300MHz@1830MHz(FSB140):: Spire Falcon Rock 5F271B1L3 , ATI 9600(128mb),SBlive 5,1, Sag..bar- 160GB(8mb)+Maxtor 80GB ,512RAM,Teac CD-W552E ,LiteOn LDW-451S , Samsung SyncMaster 959NF. OS: XP home

IBM ThinkPad - T30 OS:XP home
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

vivalin píše:Zase jeden dotaz : Když budu chtít zalohovat jinej disk z druhého PC ,kde je OS bude to fungovat ? př: Je udělana zaloha. Jednoho dne udělam format C: :( . udělam boot DVD (cdčko kde je zaloha) nakopíruji. Bude to fungovat ????
Nějak nechápu, co tím vlastně myslíš?

Když budu chtít zalohovat jinej disk z druhého PC ,kde je OS - Myslíš jako zálohovat nesystémový oddíl?

ghostovi je jedno, co je na tom disku. Takže pro ne?

Pokud si myslel dát zálohovaný systém do jiného compu, tak to by jít správně nemělo. Ale mám vyzkoušeno, že když máš desku se stejným chipsetem(testováno na VIA) , tak to jde(akorát se pak najde novej HW.....) Jiné varianty jsem nezkoušel.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Zajimalo by me, jestli je mozny udelat image DÉČKA. Kamos koupil novej disk a ten starej ma rozdeleny na C a D (klasika :-D ) Ja osobne bych to cely preinstaloval, ale kdyz to jde jednoduseji, tak no problem 8)
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

image Dčka samozřejmě taky jde... jen se pak ten image musí vejít na Cčko :D chápu to dobře že má C jako data a D jako systém? :?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satiriasis »

Da se nekde ten Norton Ghost stahnout, nebo je to shareeare??? Byl jsem radsi na klasiku- format c:, ale uz me to nebavi a neni na to cas.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Stáhnout se nedá. Ale občas se dává třeba k desce. Já ho tam měl :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hmm tak to ja jsem ho bohuzel k desce nedostal. Nemohl by jsmi mi ho poslat emailem?? svobikl@volny.cz
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Satiriasis píše:Hmm tak to ja jsem ho bohuzel k desce nedostal. Nemohl by jsmi mi ho poslat emailem?? svobikl@volny.cz
Nezlob se ale je to nelegální, pročti si pravidla PCT.
Tuším ale že jsou i jine softy a možná free. Někde se to tu psalo.
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

OK.Nevadi,ale i tak dik.Snad to sezenu nekde jinde
diskpeon
Nováček
Nováček

Příspěvek od diskpeon »

ahoj lidi, chci se zeptat, jestli jde pomoci symantec 2004 ulozit obraz NTFS oddilu na druhy NTFS na tom samem disku.
Udelam normalne boot disketu, nabootuju na ni, vyberu si udelani image z toho oddilu co potrebuju(tady to NTFS oddily normalne vidi) a opta se to, kam to chci ulozit- tady se uz ale nabidne jenom druhy disk ktery je na FAT32(maly a plny) a disketa.
Jestli nekdo vite, tak prosim poradte. Dik moc
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

diskpeon píše:ahoj lidi, chci se zeptat, jestli jde pomoci symantec 2004 ulozit obraz NTFS oddilu na druhy NTFS na tom samem disku.
Udelam normalne boot disketu, nabootuju na ni, vyberu si udelani image z toho oddilu co potrebuju(tady to NTFS oddily normalne vidi) a opta se to, kam to chci ulozit- tady se uz ale nabidne jenom druhy disk ktery je na FAT32(maly a plny) a disketa.
Jestli nekdo vite, tak prosim poradte. Dik moc
Ano záloha NTFS je možná ale musí být uložena na FATce nebo třeba na DVD,CD ale ne na NTFS.Snad nová verze to bude umět. :)
diskpeon
Nováček
Nováček

Příspěvek od diskpeon »

Toz to maji teda huste vyresene... :x
S touto situaci asi soudruzi z NDR nepocitali :roll:
s nakym jinym programem by to neslo ?
cobik
Nováček
Nováček

Příspěvek od cobik »

no ja mam disk delenej na 30 a 10 GB a taky mi to nabídne jen uděláni image na disketu 1,disketu2,ten samej oddíl,nebo CD/DVD aaanebo tomu blbě rozumím! :o chtel bych ten 30 hodit do image na ten deseti a pak vypálitmam ghost 2003
cobik
Nováček
Nováček

Příspěvek od cobik »

jo a c:\ mam ntsf a d:\ fat32
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

pořádně se koukni kterej oddíl označuješ pro zálohu, myslim že to těžko může nabízet stejnej oddíl

navíc mám pocit že 30GB image se na 10GB vejde celkem ztuha, leda to zkomprimovat
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
cobik
Nováček
Nováček

Příspěvek od cobik »

asi jsem lama,asi jsi na ICQ,ja ted momentalne taky,muzes se spojit?ICQ - 173294294.
jinak navody jsou fajn,akorat me to nabízí nejak neco jineho.A na tom 30 GB oddíle mam asi 5GB dat,tak jsem myslel ze se to vejde.
Jinak mi to nabídne-partition to image,jako source vyberu oddíl c:\
pote to nechce vybrat target,ale podle me misto kam protoze na te strance je "save" no a tam mam nabídku 1:1 ntsf (což je vlastně opět c)
nebo vypalovačky,nebo a:\,nebo b:\
to moje d:\ to proste nenabídne.Taky kompresi to nenabízí,nebo teda jen "NO", "FAST","HIGH". no a pak jeste nejaky veci o boot CD,anglicky bohuzel moc neumim.fakt nevim co delam spatne,podle navodu to mela bejt prochazka.
cobik
Nováček
Nováček

Příspěvek od cobik »

jo a bootuji z dos a spoustim jen ghost.exe - teda jestli je to vubec ono! :o)
cobik
Nováček
Nováček

Příspěvek od cobik »

hm,tak jsem nasel docela podrobnej návod-je to to same jako ten tady.delam vse dobre,ale ten disk d:\ v ty nabídce proste neni.uz nevim
cobik
Nováček
Nováček

Příspěvek od cobik »

tak jsem na to asi prisel.je to divny,protoze to tady tusim nekdo vyvracel,ale kdyz jsem d:\ preformatoval na NTSF tak se mi objevilo v nabidce 1/2NTSF a to bylo moje d:\
tak jsem zazalohoval a vytvorili se mi tam dva soubory-disk0001.ghs a disk.gho ! Je to to co jsem potreboval?
Takze by oba disky museli bejt ntsf!jsem opet chvilku na ICQ
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“