V prvom rade sa chcem poďakovať za reakciu … ďakujem.
Ten filter (či čo to vlastne je) som si stiahol. Podľa popisu to vyzerá tak, že by mi to aj mohlo pomôcť keby to fungovalo. Pri pokusu o konfiguráciu mi to hlási chybu v zmysle, že sa nedá nájsť ffdshow.ax resp „modul nebil nalezen“ v zástupcovi som pozrel kde by ten súbor akože mal byť (c:\Winnt\System32\) ktorý tam po inštalácii nieje. Ale ani po nakopírovaní to nefunguje. Takže, ....
Ale aj keby to fungovalo ešte stále neviem čo sa vlastne deje s tou mojou kartou resp. ovládačmi. Aby si ma chápal, mne neide len o to že tam neviem upraviť gama krivku a že jas a kontrast pracuje divne. Ide mi aj o to prečo to tak je a hlavne či to robí aj inému. Či už konkrétne s touto kartou , alebo aj s inou. Predsa by som bol kľudnejší ak by to fungovalo kvázi na hardware-ovej úrovni, ako než by som to mal riešiť s nejakými filtrami. A nehovoriac o tom, že teraz ani neviem na čom som či tá karta je v poriadku, alebo nie. Troška podozrievam ten AGP/PCI-e mostík, možno má problémy s podporou „hardware overlay“. Možno keby mi niekto odpísal kto má PCI-e verziu tejto karty...
Ešte niečo: Už som „vytrieskal“ jednu odpoveď z človeka kto má presne tú istú verziu (značka, zbernica) .karty ako ja a robí to aj jemu.
Abit iP35 Pro, C2D 7300@3,33GHz + freezer; 2x2GB; Gainward GF 9600GT 512MB +S1 v2; 1x200GB+1x400GB; 460W Enermax; ...