...neprijemne je akorat kdyz na hell potkate neco co je imune to cold/fire/poison/lighting a dalsich par dobrutek, to je pak kazda rada draha...
(a ze na hell obcas namixuje nejakeho subbose ktery je temer nesmrtelny...)
Moderátor: Baneshee

Na HELL v 8 lidech, nemáš moc šanci. FO jim skoro nic neubereš. Navíc, když si takhle vymakáš jakoukoliv postavu, tak bude silná. Je to jen otázka vkusu.Lucifer píše:nejlepsi je poradne nadupana sorcka, mamaxovany frozenorb ze vsim co k tomu patri, vybavicka aspon + 6 az +8 to all skills + teleport, pro sichr i neco ohnivych kouzel = zabijete vse a kdyby ne a slo to po vas tak zmizite...![]()

S tim muzu jenom souhlasitLucifer píše:nejlepsi je poradne nadupana sorcka, mamaxovany frozenorb ze vsim co k tomu patri, vybavicka aspon + 6 az +8 to all skills + teleport, pro sichr i neco ohnivych kouzel = zabijete vse a kdyby ne a slo to po vas tak zmizite...![]()
...neprijemne je akorat kdyz na hell potkate neco co je imune to cold/fire/poison/lighting a dalsich par dobrutek, to je pak kazda rada draha...![]()
(a ze na hell obcas namixuje nejakeho subbose ktery je temer nesmrtelny...)

Hm, tak to by mě zajímalo, kam ses jen s ohnivými kouzly v LOD 1.10 dostal?Dewil píše:S tim muzu jenom souhlasitJa sem hral za sorcku a pouzival sem jenom ohnivy kouzla. Ty sou nejlepsi.

do verze 1.9 stačí ENTER a pak napsat players8, od verze 1.10 ENTER /players8Archandel píše:ako nastavim 8 hracov v singleplayery? je na to nejaky prikaz do konzole akurat uz neviem aky

a myslíte že stojí za to stahovat patch 1.10 prej je s tím hra složitější ale máš větší šanci najít unikátní a sadové předmětyTotalTrum píše:do nejake dobre aury, treba ta co odrazi utok, nebo taky do tohoty dovednosti, vice utoku najednou + zvyseni poskozeni, to sem hodne pouzival.Zkuste to taky za druida

Záleží na tom, jakej build postavy hraješ...petura.g píše:hraju za Paladina 35level Nightmare.Mám našetřených 6 skillů a nevím co mám dát.poraďte nějakej dobrej skill.ale nemám manu energy si vůbec nepřidávám (mana=97![]()
![]()
).mám LoD 1.07