Ale po mě nestříleli hned, až to budu hrát podruhý, nahraju to Frapsem...
Už se těším bylo to dost dobrý a 3 obtížnost to jistí.....
Moderátor: Baneshee

nic tragické? 3-5 fps? si děláš koz* ne? do 20 fpsMAGMA píše:skladal som pred nedavnom pocitac s 5700vkou a samozrejme som skusal, ze ci je lepsia ako moja 9600XT, ale xodilo to troxa horsie, ale nic tragicke cca -3 az5 fps, ale lepsie zvladala ked si napr. svietil baterkou...tagze tolko moje poznatky

On to myslel tak, že na FX 5700 to FPS klesne pouze o 3-5 fps oproti R9600XT ...Wixe píše:nic tragické? 3-5 fps? si děláš koz* ne? do 20 fpsMAGMA píše:skladal som pred nedavnom pocitac s 5700vkou a samozrejme som skusal, ze ci je lepsia ako moja 9600XT, ale xodilo to troxa horsie, ale nic tragicke cca -3 az5 fps, ale lepsie zvladala ked si napr. svietil baterkou...tagze tolko moje poznatky

a ta 5700 tvoje byla normalni nebo Ultra?MAGMA píše:skladal som pred nedavnom pocitac s 5700vkou a samozrejme som skusal, ze ci je lepsia ako moja 9600XT, ale xodilo to troxa horsie, ale nic tragicke cca -3 az5 fps, ale lepsie zvladala ked si napr. svietil baterkou...tagze tolko moje poznatky

no a co myslis treba 800*600 highSlezman(CZE) píše:moje stará 5700 dostala od Far Cry pořádně zabrat, byl jsem rád za 1024/medium, ta ultra by mela mit medium na prijemnych FPS

jj ja taky mam radsi vetsi rozliseni ale jen jsem se tak zkusil zeptat jestli je to s nVidiema v shaderech opravdu tak zle.Slezman(CZE) píše:hm, mozna jsem to zkousel, ted nevim, ale urcite mě to nenadchlo, bylo to pak hrozně zubaté, tedka s GF6800 musim hrat 1024 taky aspon s 4xAA, jinak me to taky prudí ty hrany.
ale medium je taky pekné, no rozhodně je posun mezi mediem a high přijatelnější nežli mezi medium a low, low je humus.
jak rikam, ta ultra pri 1024 by mela poskytnou hezky plynule medium, vzdy se snazim uprednostnit 1024 pred 800

tak tady de vidět jak se nVidii nepovedla 5200.jestli jak rikas ti to na 800*600 low jelo v poho.u kámoše jsme to parili na 800*600 medium a byla to naprosta trhackaGoodMan píše:Já to kdysi smažil na Geforce 2 32 MB, to vám to byla pařba! 800*600, low detaily, ale plynule ... Ještě jsem tam musel hodit patch 1.1, aby si hra s tou grafikou vůbec rozuměla ....