aktivace windows na Acer tm4500

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Parkmanek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Parkmanek »

Něco jsem někde zaslechl, že když zašlete ty recovery CD na Microsoft tak vám za ně výměnou MS pošle orig. instalační CD příslušných windows..... nevím jestli to je blaf, ale četl jsem to někde. Prý kvůli nějakým problémům s aktivací nebo co......
Nr.1:ASUS A6JE, Intel Core 2 Duo, Ati Radeon X1450, 1GB PC2 667Mhz RAM,100GB 5400ot./min., WIN XP HOME
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Brumm píše:Od výrobce mám disk rozděleny na 20 a 20GB. Co se stane když ho rozdělím na 5 a 35GB a budu chtít tyto recovery CD použít. Rozdělí si disky zase na 20 a 20GB nebo to nahraje na ten 5GB disk a nebo se to vůbec nerozjede. Snad už to je moje poslední otázka. Děkuji za trpělivost která už asi dochází.
Pokud se obsah image vleze na C: (u tebe těch zmiňovaných 5 GB - tam se vleze), tak se to normálně rozjede a zůstane 35 GB na D:. Je to totiž skutečně řešeno přes Norton Ghost, tak jak psal P.M. Sám jsem to testoval.
Moje zkušenosti s Acer Recovery utilitou viz tento thread: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=27057
Veterán
Brumm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brumm »

Tak jsem to teda zkusil. Rozdělil jsem disk na 10 a 30GB a všechno je OK.
Mám ale další otázku. Vždy když hraju nějakou hru tak se asi po 15 minutách úplně rozhází obraz. Nevíte čím to může být. Nataktovany to vůbec nemám. Snad se nepřehřívá grafika
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Brumm píše:Tak jsem to teda zkusil. Rozdělil jsem disk na 10 a 30GB a všechno je OK.
Mám ale další otázku. Vždy když hraju nějakou hru tak se asi po 15 minutách úplně rozhází obraz. Nevíte čím to může být. Nataktovany to vůbec nemám. Snad se nepřehřívá grafika
Jak rozhází? Artefakty?
Nemáš tam náhodou Omegy drivery? Ty způsbovali problémy!!!
Dělá to jen v nějakých hrách?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Brumm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brumm »

Prostě hraju a najednou se přes celou obrazovku začnou ukazovat trojúhelníky všech různých tvarů. Hraju Call of duty, Colina3 a UT2004. V UT2004 se mi to ještě nestalo. Ovladače tam mám přímo od Aceru. Teď jsem je nedávno stahoval s jeho stránek
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Brumm píše:Prostě hraju a najednou se přes celou obrazovku začnou ukazovat trojúhelníky všech různých tvarů. Hraju Call of duty, Colina3 a UT2004. V UT2004 se mi to ještě nestalo. Ovladače tam mám přímo od Aceru. Teď jsem je nedávno stahoval s jeho stránek
Tak to dej na servis ne? Je to v záruce ne? To je jako kdyby se přehřívala........ :?
Brumm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brumm »

Asi se přehřívá ale že to dělá jen v některých hrách. Vždycky když se to celý rozsype tak hru vypnu a znovu ji spustim. Chvili to jede ale pak to zas za chvilku celý zkolabuje. Pak jsou pár sekund vidět i artefakty ve windowsech na ploše, ale to jen chvilinku.
creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creco »

mno ja jsem si to hned po koupi upravil na 10GB a 30 Gb....

BTW: jedina blbost s kterou jsem se sral byla ta... ze kdyz jsem si ze spousteciho CD WIN 98se spustil Fdisk... smazal vsechny oddili.. potom vytvoril nove... restartoval a cekal ze se Ghost vsechno nahraje uz sam.... tak jsem se hodne milil.. ono to vypadalo ze se na ten disk zkopiruje ten image windowsu.. ale zapomel jsem zformatovat disk na FAT32... tak pozor at se stim taky neserete.... ja se tim zabyval 4 hodiny... a byl jsem z toho uplne v spatnej ze 1h starej notebook nejde nainstalvat
HP NX6310
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

creco píše:mno ja jsem si to hned po koupi upravil na 10GB a 30 Gb....

BTW: jedina blbost s kterou jsem se sral byla ta... ze kdyz jsem si ze spousteciho CD WIN 98se spustil Fdisk... smazal vsechny oddili.. potom vytvoril nove... restartoval a cekal ze se Ghost vsechno nahraje uz sam.... tak jsem se hodne milil.. ono to vypadalo ze se na ten disk zkopiruje ten image windowsu.. ale zapomel jsem zformatovat disk na FAT32... tak pozor at se stim taky neserete.... ja se tim zabyval 4 hodiny... a byl jsem z toho uplne v spatnej ze 1h starej notebook nejde nainstalvat
Pokud jsi smazal tu Hide Partition tak máš přece recovery CD ne?
creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creco »

ano mas,,, tu hide patrtition jsem smazal... myslim mela si 1Gb,,, coz je trosku skoda,, nepozoruju nic ze by notebooku neco vybelo... vsehno jsem nainstaloval stejnak s cdek a vse funguje ok
HP NX6310
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“