hehe dalsi clovek co propadl ragnaroku... narazil jsem na nej cca mesic a pul zpatky a uz nehraju nic jinyho... rpg neksutecny, zivy.. kazy den jiny... nevyrovna se tomu zadny singl rpg....
P.S.: frost.silence: kdyztak se mi ozvi.. byvam bud v Payonu nebo ted uz chodim na clocky a alarmy.. nick hippygamer
No... a nebo taky nastane situace, kdy vsechny tyhle firmy zmizej... RPG pujde do kytek...
Idealni podhoubi pro nejakyho chytryho Cecha nebo Slovaka a mame tady dalsi Illusion Softworks....
Nebo se toho treba chytnou samotni Illusioni.. Vzdyt za chvili jim konci smlouva a pro ne to bude znamenat rozhodnout se co dal a na cim nas zase preqapit.. jakoze problemy se sehnanim distributora mit asi nebudou.. podle me se o ne strhne bitka jaxvina... nebo teda se uz o ne vlastne strhla, zejo..
trh nabídne to, po čem je poptávka, hráči jsou dneska zlenivělí, text ve hrách je jim akorát na překážku, takže se ani vlastně nemůžeme divit skutečnosti...
vždyť ruku na srdce, kdo dneska ještě čte ? když máme compy, mobily, multiplexy, magazíny plné líbivých obrázků a reklam, a další featurky dnešní "civilizace"...
Ale abych pravdu rekl, me na RPGckach mozna jeste vic nez pribeh a tuny textu bavi to, ze si ty postavy muzu pekne vypiplavat/vyzbrojovat zcela dle svych predstav.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Jiri Drak píše:Jedu ted KotOR II a uplne si chrochtam blahem
Ale abych pravdu rekl, me na RPGckach mozna jeste vic nez pribeh a tuny textu bavi to, ze si ty postavy muzu pekne vypiplavat/vyzbrojovat zcela dle svych predstav.
jo, ja ted jedu sacred... až teď ... a taky zkoumám tu kterou zbraň ci brnění dlouhé minuty, co je lepší atd.. jaká linie vývoje postavy přinese více užitku...
Jiri Drak píše:Jedu ted KotOR II a uplne si chrochtam blahem
jo, ja ted jedu sacred... až teď ... a taky zkoumám tu kterou zbraň ci brnění dlouhé minuty, co je lepší atd.. jaká linie vývoje postavy přinese více užitku...
to dělá RPG krásným...
Sacred je velmi povedeny klon Diabla, dabluzel soudruzi nezvladli par veci, hlavne to ze s vyssim levelem "kouzla" trva DYL jeho "refresh !!! Takze se nevyplati u mnohych vubec investovat do jejich levelovani, IMHO celkem podstatna chyba.
Lucifer píše:
Sacred je velmi povedeny klon Diabla, dabluzel soudruzi nezvladli par veci, hlavne to ze s vyssim levelem "kouzla" trva DYL jeho "refresh !!! Takze se nevyplati u mnohych vubec investovat do jejich levelovani, IMHO celkem podstatna chyba.
to je pro mě velmi pozitivní informace, když jsem po x minutách váhání hru rozjel za battlemaga
Malé info pro fanoušky série Icewind Dale ... u CD projektu právě vyšlo ID2 jako extra klasika za skvělých 199,- ... měl jsem to předobjednaný a už je to doma. Nemůžu se dočkat až dopařim jedničku a pustim se do toho
Btw ... jednička vyšla také za 199 už před časem, takže se dá za 400,- sehnat kvalitní zábava na hodně dlouho dobu.
Jenom škoda, že postavy z jedničky nejdou importovat do dvojky ...
NO čo sa týka Hernej Klasiky RPG tak jej nieje premna nikdy dost premna musi mat spravne RPG atmosferu myšlienku prepracovaný pribech ale vposlednom čase su natrhu samé braky osobne nemam rad hry tipu Diablo2, Dungeon Siege je to premna takzvaný klifest nič nové jednoduche aj pre menej inteligentých ja zastavam legendy ako DM 1-2,Seria BG , NW, EOB , atd. to je to pravé orechové
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W
Valen píše:.....osobne nemam rad hry tipu Diablo2, Dungeon Siege je to premna takzvaný klifest nič nové jednoduche aj pre menej inteligentých ja zastavam legendy ako DM 1-2,Seria BG , NW, EOB , atd. to je to pravé orechové
Souhlasím, click-fest je umíračkem klasického RPG žánru, baví tak pár hodin a pak se stane naprostou nudou (Sacred)
Sacred a Diablo považuju za jinej žánr, jakési "Akční RPG", do klasickýho RPG by se tohle imho nemělo montovat. V akčním RPG se vše odvíjí od toho jak zuřivě mlátíš do myši (něco ala 7dní a 7nocí ), questy jsou spíš jen doplněk, u každý věci tuna atributů, minimum textu a questy jsou spíše jen doprovodná, než stěžejní součást hry. Těšim se na NwN2 (slyšel sem že by mělo bejt ve stylu BG ) a úplně nejvíc na TES IV, hlavně aby nepokur*ili hratelnost, protože Morrowind je prostě BOMBA!
Přesto že by mělo být akční RPG více "vhodné" pro současný trh, mám pocit že pomalu vymírá taky...
Jinak Diablo3 zřejmě nebude, jelikož v D2 se celá story uzavřela. Na konci D1 si závěrečnym videem připravili půdu pro D2, na konci D2 už žádný "zadní vrátka" nejsou, vydánim D3 by museli nějak uměle nastavit linii příběhu, což už by samo o sobě celé D3 totálně deklasovalo.
no nechci moc nadavat, ale to jsi asi upadl ne, napsat tohle do threadu o KLASICKYM RPG. Diablo 1 jsem mel rad (jedina hra kdy jsem byl schopen parit celou noc a neuvedomil jsem si to), ale opravdu moc spolecnyho s klasickym rpg to nemelo. pokud nevis co klasicke rpg je, precti se celej tenhle thread, najdes co se pod timhle oznaceni mysli