sestava: ASUS A8V DX/1394-K8T800PRO; AMD Athlon 64 3000+ Winchester; Sapphire Radeon 9600Pro-128MBDDR-DVI-TVout; 2x256MB DDR433 CL2.5 KINGMAX; Saegate 160GB Barracuda UATA; DVDRW NEC-3520A; Case Mironet Midi ATX 5412 350W....
problemy: kdyz jsem ten PC postavil (pocitac mam dva tydny), tak:
1/pri rozbehu je ze zacatku nechutne hlucnej vetracek na Grafice - A TO DOST !!!!, pak se uklidni, ale i tak me toci ze! koukal jsem, ze uz to tu bylo projednavano a doporuceno, ze se ma grafika vymenit, nebot to neni normalni .... takze behem tydne odejde doufam pryc
2/po nainstalovani WinXP sp2 padal system, to jsem diky temto strankam vyresil (aspon do ted to funguje) tim, ze jsem v BIOSu prehodil AGP 8x na 4x a vypnul fastwrites - a zatim to vypada pohodove
3/a ted ta hlavni kravinka prichazi, nainstaluju program Skype, zkusim se prihlasit a ten smejd mi s tim slehne, obrazovka vypadne, HDD prestanou fachat, jen vetracky se vsechny tocej a tod vse! mam na karte jeste DVI, tak jsem to pripojil pres to, pocitac po pri prihlasovani do Skype vytuhnul, ale monitor se nevypnul, jen zustala vytuhla obrazovka; zkousel jsem nekolikrat preinstalovavat Skype, zkousel jsem se i treba znovu zaregistrovat jinym jmenem, ale pokazdy PC vytuhne
4/PRIDANO 22-03-2005
tak dnes uz nemuzu ani pridat prilohu na kteremkoliv serveru od atlas.cz pocinaje a quick.cz konce PROSTE PRI SNAZE PRILOZIT PRILOHU PC PADNE, STEJNE JAKO PRI PRIPOJOVANI DO SKYPU !!!! nevi nekdo, co se zrovna spousti pri tehle komunikaci za sluzby ve WinXP, ja to nedokazu nikde ani zjistit, protoze je v okmaziku na kolenouch
NO A TED BABO RAD ??? fakt me nic ted nenapada, co bych mel kde prepnout, zapnout, vypnout, upnout, navrtat a nebo provrtat !!!
asi se vam nebudou taky libit pameti KINGMAX do te me sestavy, ale objednaval jsem ji u kamose z Mironetu a nejak KINGSTON neni v jejich skladove oblibe
diky za odpoved, protoze me ta kuna fakt dostava