//prirozene ze v lete si balkonem pres den spis pohorsi (i ve stinu
Spálí se nebo ne?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Slezman
- Středně pokročilý

2killer:_ kondenzovat by tam nemelo nic, podminkou kondenzace je studený povrch součástky a teplejší vzduch, on to má přesně naopak. Stačí tomu udělat psí boudu, obalit ten disk a měl by bý v pohodě, přirozeně pouze s externi cd-romkou přes usb, no celkem je to rofl tohle teda...
)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Jonkey
- Nováček

CHCEM NOVE PC :)
cawte hos(k)y
mam Praveky PC uz 4 roky a nechce a nechce zhoriet
ten moj Duron 650 ( nesmejte sa !!!! )
a GF 2 MX 32 MB RAM si uz svoje odohrali a najrychlejsia suciastka ja asi moj aDSL modem
tak poradte nejaky setrny sposob ako odj.... procak a dosku aby na mna nepadlo podozrenie
DIKI VSEM !!!
a GF 2 MX 32 MB RAM si uz svoje odohrali a najrychlejsia suciastka ja asi moj aDSL modem
tak poradte nejaky setrny sposob ako odj.... procak a dosku aby na mna nepadlo podozrenie
DIKI VSEM !!!
- honny
- Středně pokročilý

Re: CHCEM NOVE PC :)
Tohle nemaji moderatori radi... Takze ti asi moc lidi neporadi. Imho...Jonkey píše:cawte hos(k)y
DIKI VSEM !!!
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Hector
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Stimhle mam velky skušenosti nevim sice proč to chceš udělat protože zaruku už asi neuplatniš kvuli staří PC.Ale radim ti takové odkurvení který není na první pohled vidět.Oni ve firmách moc neproměřujou ani nerozebíraj jen se kouknou na mechanicky poškození.
Takže pust do procíku ějaký volty navíc třeba přes 4,5 baterku nějak jsi poradíš hlavně ne moc at to neni očouzený.
Jsem třeba utopil 160GB disk ve vodě a vratili mi novej.Jel jsem na kole a upad mi disk v 30 KM rychlosti zapnul jsem ho šel ale dost pomalu a rachtal jako nějaká stará rachotina a dostal jsem novej.
Na desce jsem zapoměl přehodit CMOS Clear na Disabled zapnul jsem a deska byla v haji šel jsem reklamovat a vratili mi novou.chtěl jsem stišit chladiš na GPU tak jsem ho ponořil do oleje a on to nevydržel a zastavil jse vratil jsem celou krafiku a za týden jsem měl novou.
Nikdy jsem v krámě ale neřek pravej duvod vždy jen ONO SAMO!
Takže pust do procíku ějaký volty navíc třeba přes 4,5 baterku nějak jsi poradíš hlavně ne moc at to neni očouzený.
Jsem třeba utopil 160GB disk ve vodě a vratili mi novej.Jel jsem na kole a upad mi disk v 30 KM rychlosti zapnul jsem ho šel ale dost pomalu a rachtal jako nějaká stará rachotina a dostal jsem novej.
Na desce jsem zapoměl přehodit CMOS Clear na Disabled zapnul jsem a deska byla v haji šel jsem reklamovat a vratili mi novou.chtěl jsem stišit chladiš na GPU tak jsem ho ponořil do oleje a on to nevydržel a zastavil jse vratil jsem celou krafiku a za týden jsem měl novou.
Nikdy jsem v krámě ale neřek pravej duvod vždy jen ONO SAMO!
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak hosi trochu zabrzdime...porad si nekdo stezuje jak jsou obchodnici nevrli pri reklamacich atd...a vy se jim divite? po tom co jste tady napsali? jak setrne odbouchnout CPU? Vadu kterou si zpusobite a reknete "ono samo"
Vzdy rikam: " Jak chcete aby se k vam chovali ostatni, tak se chovejte k nim"
takze toto OT nechame stranou, a budeme se venovat tematu...dik
Vzdy rikam: " Jak chcete aby se k vam chovali ostatni, tak se chovejte k nim"
takze toto OT nechame stranou, a budeme se venovat tematu...dik
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- fofrosDEATH
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Krata_new
- Nováček

-
Help
Zdravím, mám trošku trabl. Ten se jmenuje 70 stupnu na 2600+ A pozor, bez jakehokoli OC. Nevim co s nim. Je to boxovana verze a dokud jsem v bedne pouzival 300W zdorj bezel tak na 60 a ted se 400W najednou BIOS hlasi i 71. Chladic doleha a toci se nirmalne na 3125 otackach. Netusite co s tim, pac pri tehle teplote mu moc casu nedavam.
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Help
O jaké zdroje se jedná?Krata_new píše:Zdravím, mám trošku trabl. Ten se jmenuje 70 stupnu na 2600+ A pozor, bez jakehokoli OC. Nevim co s nim. Je to boxovana verze a dokud jsem v bedne pouzival 300W zdorj bezel tak na 60 a ted se 400W najednou BIOS hlasi i 71. Chladic doleha a toci se nirmalne na 3125 otackach. Netusite co s tim, pac pri tehle teplote mu moc casu nedavam.
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
- Krata_new
- Nováček

-
- azirek
- Začátečník

Zdar, před nějakou dobou jsem měl Barton 2500+@ 2 Ghz na desce Asus A7V8X-X s box chladičem a noname zdrojem, teplota byla při zátěži okolo 57 st., v biosu cca do 62 max. Po flashnutí biosu na novější se mi bez jakéhokoliv hardwarového zásahu do PC zvedla teplota v biosu o 15 st. a win o cca 10 st. Teplotu jsem srazil na původní hodnoty před flashem zakoupením chladiče AC Copper Silent 2, zdroje Fortron 350W a přídavného 8 cm ventilátoru do casu...
Doporučuji zakoupit kvalitní chladič a zdroj...
Doporučuji zakoupit kvalitní chladič a zdroj...
Ryzen R5 5600 (6C/12T, 3.5GHz/4.4GHz boost, 32 MB L3 cache, 7 nm, TDP 65W, AC Freezer A13X); ASUS PRIME B350M-A - AMD B350; RAM 32 GB (4x8 GB DDR4-2666); Biostar Radeon 6600XT EVO, 8GB; Creative Sound Blaster Audigy FX; Atari 1040STe, Atari Jaguar, PS3 slim 500GB, Nintendo Gameboy Micro. R.I.P.: 3Dfx Velocity100; ATI: RAGE 128GL, Radeon 8500, 9100, 9600, 9700, X1800XL, HD3850, HD4850, HD6850, HD7850/1GB, RX 570/4GB; nVidia: GF2MX400, GF2TI, GF3TI200, GF4TI4200, GF6600GT, GF6800GT, GF8800GT, GTX960/2GB, GTX1660Ti; Celeron 300@500, Celeron 800Mhz, Athlon 1700+, Athlon 2500+, Athlon 64 2800+, Athlon 64 X2 3800+, Phenom II X3 710e, Phenom II X4 945 C3, Ryzen R5 1600
- Krata_new
- Nováček

-
10 stupnu dolu
Tak jsem dnes zainvestoval a kromě UV lamp do skříně
jsem tan napral i jednoho ArticCoola, teplota klesla cca o 10 stupnu a to me potesilo.
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Help
ja bych se s tim vubec netrapil.Krata_new píše:Zdravím, mám trošku trabl. Ten se jmenuje 70 stupnu na 2600+ A pozor, bez jakehokoli OC. Nevim co s nim. Je to boxovana verze a dokud jsem v bedne pouzival 300W zdorj bezel tak na 60 a ted se 400W najednou BIOS hlasi i 71. Chladic doleha a toci se nirmalne na 3125 otackach. Netusite co s tim, pac pri tehle teplote mu moc casu nedavam.
Pokud mas uzavreny Case tak s boxem víc asi nenadeláš.
A pokud netaktujes tak je ti to jedno.
Naopak bud rád--:>aspon ti compál v zimním období trochu přitopí