MSI 6800LE nejde přetaktovat. Proc?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Gindolfin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

MSI 6800LE nejde přetaktovat. Proc?

Příspěvek od Gindolfin »

Prosim pomozte, mam MSI 6800LE, pomoci RivaTuneru jsem odemkl vsechny pipeline. Ale kdyz chci zkusit taktovat jadro a pameti, tak mi neprojdou ani v Rive ani v ovladacich testy pretaktovani. Nejde ani podtaktovat. Zkousel jsem nejnovejsi detonatory a 2 verze forcewaru, ale je to stejne. Nevite, kde je chyba? Diky :oops:
Athlon XP 2800+, 512 MB Corsair CL2, Epox 8rda3+, MSI 6800LE, Maxtor 300GB 16MB cache, Chieftec, Fortron 300W, Hercules 7.1 Digifire, 17" LCD ProphetView 920DVI+Samtron 17", CD-RW Teac W548E, DVD-ROM Plextor 116A, Plextor 712A, Windows XP PRO
Many
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Many »

JJ máš to Lock měl jsem to samí flashni Bios a je to ! :)
Arnie
Začátečník
Začátečník

Hovno LOCK

Příspěvek od Arnie »

Staci kdyz jsi kartu pretaktujes pred odemcenim popelines a pak po oc demeknes pipky a mas po problemu ja jsem mel to same...jinak tim flashem biosu to jde taky samozrejme vyresit (ja mam taky svou 6800 LE prefleshovanou ) , ale neni to nutne.Ja to mam jenom proto kdyz instaluju new forceware tak at to nemusim dokola taktit a odemikat pipky coz jse rovna 2 x restartovat .. :) Holt jsem asi linej :lol:
Many
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Many »

No nebo to zkus jak říká Arnie ! :wink:
Gindolfin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gindolfin »

Kde se da stahnout takto upraveny BIOS? Ja jsem taky hrozne linej :o Povedlo se mi vypnout v Riva tuneru kontrolu pred aplikovanim pretaktovani a karta jde taktnout. :D
Athlon XP 2800+, 512 MB Corsair CL2, Epox 8rda3+, MSI 6800LE, Maxtor 300GB 16MB cache, Chieftec, Fortron 300W, Hercules 7.1 Digifire, 17" LCD ProphetView 920DVI+Samtron 17", CD-RW Teac W548E, DVD-ROM Plextor 116A, Plextor 712A, Windows XP PRO
Many
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Many »

Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“