3482 píše:,,Tím bordelem myslím absolutní nepřehledost něco najít trvá dlouhé minuty i hodiny a to i přes vyhledávání, ještě že mám neomez. bezdrát''
Zdarec, chci grafárnu do 7 litrů, ale z toho threadu jsem se nic nedozvěděl.
př.1) NV6800TD s 8/12 pipkama jde otevřít na 16 a jak?A od kterýho výrobce? Postup jsem nikde nenašel./+odkazy /už jsem tam surfoval ale nevím kde to je
2)je 6600 po přetaktování rychlejší než verzeGT/Ultra?
3)o ATI už nechci ani vidět mám 96XT a už jdu po 2. reklamovat vrátí 4litry a zbytek doplatím.
4)Chtěl bych
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29693
nebo
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29626
No tak poraďte jakou zvolit nebo i jinou a žádnou 59XT,
Tak to je vše a snad to nelocknete.[/url]
1)pomoci rivatuneru navod mas a staci ho hledat mame tady search ze ... od kteryho vyrobce?pises 6800td , primo timto oznacenim znaci svoje karty jen asus , tak proc se ptas jakeho vyrobce?pokud chces nejakou 6800 , tak v dnesni dobe bych vzal urcite gainward ci uz jde i leadtek
2)jak muze byt 6600 po OC rychlejsi nez 6600gt?chces po skodovce co ma 30kw, aby byla stejne rychla jako bmw se 200kw , to moc nejde vid?staci kouknout na pameti a je ti to jasny , 6600 ma jen DDR1 a ty dokazou bezet max na cca 700mhz zatimco 6600gt maji DDR3 a tam 1200 neni problem , jadra bezi sice stejne , ale nikdy v zivote nemuze byt rychlejsi... jedina 6600 co ma DDR3 je MSI diamond , ovsem ta stoi tolik co nova GT

) , 6600U neexistuje
3)a ATI je to slusny flame , ano mel si smulu , ale zanevrit nad ATI , kvuli jedne karte?priste zkus neco jineho nez club3D ... ,napriklad na X800xl nema zadna karta od NV v pomeru cena/vykon...
4)6800le si muze vzit dnes jen blazen... proc?6800le maji velice spatne soucastky kondenzatory apod , jedna se vlastne o strasno sunku... navic plna 6800 stoji o 500kc vic , tak nechapu proc chces LE?
na zaver bych napsal nejradsi lock , protoze tohle co tady pisu , jsme napsali vsude a 1000x , zadny bordel tady neni , si prvni co si stezuje , staci ten blby tlacikto Hledat tam nahore , zkus ho priste pouzit , mas zde nejvetsi thready o 6600gt , 6600 ci 6800, ale musis hledat !!