notas ECS G733 baterie/pametovy efekt

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
ricckysk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

notas ECS G733 baterie/pametovy efekt

Příspěvek od ricckysk »

Cau lidi, problem. Ma asi KO baterku,vydrzi 10 sek. Od novoty byl notas na siti a baterii nepouzival.
1/ da se rozbit pametovy efekt ?
2/ nevite kde sehnat novou nebo kde ji repasovat ?
Cumel jsem snad vsude CZ/SK a nic...... :cry:
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Bez problemu ju predava napr. agem na slovensku jej cena je cca. okolo 3000,-Sk bez DPH .....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
ricckysk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hmmm.....

Příspěvek od ricckysk »

Jo,jo videl jsem tu baterku v ceniku ale docetl jsem se jen o externi.... Mozna jsem ji prehledl. Cetl jsem i o kompatibilite s jinimy typy,nema nekdo zkusenosti?
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Je kludne mozne ze sa v Ageme mylia ( najme v cennikoch sa to stava pomerne casto.... ) ....., pretoze ECS pouziva externe baterie pomerne bezne...., idealne je sa o cenu baterie informovat mailom/telefonicky.... ( mozes skusit vlastne kazdeho dodavatela produktov ECS..... )
Inak s renovaciou baterie by nemal byt problem v kazdej firme ktora sa tomu venuje....
( ak sa nemylim v tvojom pripade sa jedna o barebone NB...., v ktorom si zakaznik vybera ako CPU - ktore je bezne stolne, tak aj pamat Sodimm DDR, tak aj disk....... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“