Odešel mě hdd ve firemním ntb.jak s ntb tedy zacházet?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

notebook a má disk pro notebooky že je lépe chráněn oproti stolním pcéčkům před otřesy
Toto neni pravda. Ve skutecnosti ma vetsina NB disku udavanou mensi odolnost vuci otresum nez stolni disky.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Nvidia fanda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nvidia fanda »

Ehm.Hmm,teď už jak to pročítám a dozvídám se mnoho.

kuavik: člověče pěknej HP a když to vydrží HP tak výrobci jako Dell,Toshiba,IBM musí snad vydržet totéž a možná i více ne ?
Docela by mě i zajímala odověď od někoho znalého na problematiku notebooku ohledně toho přikrývání,no zatím nic :oops:

schinach: tady můžu říct-nevím zda by to měly mít všechny notebooky a všichni výrobci.Osobně jsem si myslel a myslým že to mají jen nová IBM
Thinkpad T ,která vlastně zjišťuje úhel náklonu a pak ihned zaparkuje hlavičky.A uvadí to IBM hodně se stím chlubilo jako s novinkou nemluvě že nikde jinde jsem to neviděl.mimochodem nejsem Nvidia-gigant na výrobů graf.čipů ale Nvidia fanda uživající diskuzí tohoto fora :razz: :-D

miho:no nevím,myslele jsem že právě notebooky a jejich disk y musí být odolnější než ve stolních pc.Tímhle jsi mě docela dostal na pochyby :oops: :?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

samotný disk není odolnější, miho má pravdu
ale většinou se ty disky v NB usazují do dobře chráněných "pouzder", prostě místo pro uložení v disku je poměrně odolné
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Nvidia fanda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nvidia fanda »

Tak takhle to je on je lépe uložen a chráněn před otřesy a asi bude mít nějaké tlumení.Hmm dozvěděl jsem se konečně něco obzvlášť pro mne zajímavé.Uvidíme co mě po tom vyřízení a zaplacené/bezlatné výměně hardisku řekne ten jejich machr.Jen tak se ho na pár věcí optám uvidím co řekne na disky na používání notebooku jeho přikrývání na cestování s notebookem.Už se těším,trošku ho tím potýrám ať se předvede ,,machr,,

Bude zajímavé poslechnout si jeho názor.uvidíme jak moc tomu rozumí. :-D
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“