Street Racing Syndicate

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

su tam len tie auta co sa daju kupit v showroom ci ako sa to tam vola

BMW tam bohuzial nie je. V tom showrrome su vsetky auta co sa daju kupit, len niektore su zablokovane.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

To je nesmysl bo já tam mám jen tak 4 značky a to VW, Nissan, Lexus a ještě něco a u každýho je tak 3 auta což je fakt málo
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

malo by tam byt este Mitsubishi, Toyota, Subaru, Mazda
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Rider008 píše:malo by tam byt este Mitsubishi, Toyota, Subaru, Mazda
ee fakt tam mám jen tohle :( jo a tuning se odemyká postupně ?
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

a ještě jsem si vzpoměl jestli nevíš jak oddělat z auta spraje jako to co je na autě namalovaný jsem tam něco dal a ted se toho nemůžu zbavit :(( díky moc
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

No ja som mal od zaciatku odomknute vsetko na tuning. Auta som mohol vidiet vsetky aj pozriet si parametre ale nemohol som si ich kupit az postupne. (ked su este zakazane tak tam je taky zamocek)

A s tim sprejom ti asi neporadim. Ja som nic nestriekal, ale myslim ze vetko bude treba dat jednotlivo dole. Ak to je na dverach tak chod na dvere a tam musi nieco byt ako zmazat.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Rider008 píše:No ja som mal od zaciatku odomknute vsetko na tuning. Auta som mohol vidiet vsetky aj pozriet si parametre ale nemohol som si ich kupit az postupne. (ked su este zakazane tak tam je taky zamocek)

A s tim sprejom ti asi neporadim. Ja som nic nestriekal, ale myslim ze vetko bude treba dat jednotlivo dole. Ak to je na dverach tak chod na dvere a tam musi nieco byt ako zmazat.
já to prošel celý a prostě nic :( že sem se na to nevykakal na malování :D
Hamman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hamman »

Nevite nekdo o nejakych cheatech :oops: , uz me to nebavi :wink:
MB ASUS P4PEX/LAN,CPU Celeron :X 2600,RAM 1024MB Kingston DDR333,VGA MSI GeForceFX 5900SP ,Zvukovka SB Live! 5.1,HDD WD800JB 80gb 8mb + WD800BB 80gb 2mb + WD400EB 40gb 2mb + Maxtor6Y080 80gb 8mb + WDCaviar36400 6gb,Mechaniky LG GSA-4160B,ASUS CRW-4012A,CASE Logic Q3 300W,Monitor 19" LG Flatron L1915S
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

aj ja som hladal cheaty ale nic som nenasiel, Mne to vypisuje ze to mam prejdene na 53% myslim a nemam odomknute len posledneho skylina, rx7 a este asi 2 auta

Velmi ma to uz nebavi.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Hamman píše:Nevite nekdo o nejakych cheatech :oops: , uz me to nebavi :wink:
FUJ CHEATY :angry2: :angry2: :-D
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Rider008 píše:aj ja som hladal cheaty ale nic som nenasiel, Mne to vypisuje ze to mam prejdene na 53% myslim a nemam odomknute len posledneho skylina, rx7 a este asi 2 auta

Velmi ma to uz nebavi.
hh a už máš třeba u těch bab u těch videí uvolněný třeba 3 videa ??? pokud jo tak jak to udělat spíe co proto udělat ? :D
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

par dievok mam zo vsetkymi tromi videami, ziskas ich tak ze jazdis tie zavody kde aj nieco vsadzas na zaciatok a potom sa da vsadit este aj s nejakym pretekarom, ak vyhras tak nechaj prejst ako keby take video kde baba hovori ze aky si bol dobry, a budes mat video

Len to neodklikavaj ako ja lebo potom to video nedostanes.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Rider008 píše:par dievok mam zo vsetkymi tromi videami, ziskas ich tak ze jazdis tie zavody kde aj nieco vsadzas na zaciatok a potom sa da vsadit este aj s nejakym pretekarom, ak vyhras tak nechaj prejst ako keby take video kde baba hovori ze aky si bol dobry, a budes mat video

Len to neodklikavaj ako ja lebo potom to video nedostanes.
co nemám odklikávat ?
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

no ked vyhras tie zavody vzdycky su tri, tak to nechaj tak kocka by sa mala ukazat pred tebou a nieco zakecat, ak vyhras tak povie nieco ze si bol dobry a ak prehras tak......
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Rider008 píše:no ked vyhras tie zavody vzdycky su tri, tak to nechaj tak kocka by sa mala ukazat pred tebou a nieco zakecat, ak vyhras tak povie nieco ze si bol dobry a ak prehras tak......
eh ještě nikde nemám všechny tři maximálně 2 :o)
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

maximalne dva? :shock:

Ved ja som vsade mal tri zavody. :?
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Rider008 píše:maximalne dva? :shock:

Ved ja som vsade mal tri zavody. :?
tak mě se to asi nějak neodemyká asi něco nemám splněný, ale do třetího závopdu mě to ještě nepustilo :(
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

jo už mám otevřený všechny tři to jsem musel mít minimálně 300hp, ale když jsem to udělal celý tak žádna baba na víc :( to musím určo mít max bpdů v těch závodech ne ?
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

ja som nemyslel to, ALE ked si das nejaky zavod, tak mas na vyber z troch sutazi a v kazdej jednej su 3 zavody. Ak vyhras celkovo tie 3 zavody tak by sa ti malo premietnut videjko s babou ze ci bol dobry. POtom mozes ist do warehouse a tam sa preklikas na tie videa kde su a mozes pozerat.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

no, ale já to dokončil celý a vůbec nic žádná baba, ale ve videích jsem si dal na nějakou babu Hook up a zaškrtla se mi nevíš co to je ?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“