Problém s LCD monitorem (LG)
Moderátor: maXXmilian
- Robosh
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s LCD monitorem (LG)
ZDRAVIM neporadil by mi nekdo.mam novej monitor LCD (LG L1730B) no a furt to po me chce abych udelal kalibraci,nastavil barvy atd. jenze kdyz to udelam tak to beztak nepomuze a tvari se ten soft jako bych to nastavil spatne nevi nekdo co s tim PLS???
- miho
- Čestný člen

-
- Butch
- Středně pokročilý

miho píše:Odinstalovat prudici soft.
Kalibrace se dá přece udělat i bez SW.
Navíc u obyč třídy LCD podle mě ani nemá smysl kalibrovat.
Na default by to mělo jet v poho.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- 007.tom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s LCD monitorem (LG)
Mám ten samý monitor,a dělá mě to to samé.Ale chci se tě zeptat na video.Na mém starém monitoru,co jsem ho měl před tím když jsem si pouštěl film,tak ten samý na tom lcd vypadá mnohem hůř.Jakoby takové víc zrnité.Ale panel má při tom 12 ms odezvu,takže by to mělo být v poho.Používám výstup dvi a vga msi 6600gt.Robosh píše:ZDRAVIM neporadil by mi nekdo.mam novej monitor LCD (LG L1730B) no a furt to po me chce abych udelal kalibraci,nastavil barvy atd. jenze kdyz to udelam tak to beztak nepomuze a tvari se ten soft jako bych to nastavil spatne nevi nekdo co s tim PLS???