hehe, to je hezký
ale svítící mikrovlnka je minimálně srovnatelnej bug. A zkuste zytýkat covilistu, když na něho svítí světlo přesně z boku, vypadá to otřesně (svítící pysky a nos , jinak neni videt nic)
čus lidi ted jsem to dososal...je to fakt good..grafika nadherná, jen mi tu chybí fyzika a ty stíny jak už tu bylo řečeno, mohli si stím dát třošku víc práce...
tak sem to nainstaloval od doby co sem doma sem dohral 3x misi.... prvni dve skore sem mel neco kolem 30 a ted dokonce neco kolem 50 nebo tak nejak.... je to dobry... jen obcas me tam nastvou ty rukojmi...
jinak super hra a na plnou se tesim.... ma to prijemny ovladani... podle me...
Tak sem vyhrabal tenhle "Threadík" z hlouby zapomění....aby se nezakládali duplicitní témata.
Ta hra je naprosto perfektní! Grafika mohla být o chloupek lepší, ale hratelnostně je to pecka! Hrajem s kámošem po netu coop mod a nemá to chybu. Během hraní spolu komunikujeme přes Skype....jinak by to ani nešlo hrát. Chtělo by to ve víc lidech. Když jsme jenom dva, tak to není ono. Mise sou perfektní i na single player a člověk se dost zapotí než některý vůbec dokončí....a to kolikrát i za cenu nízkého skóre .
Jsem z této hry velmi mile překvapen.
A co Vy? Máte to už někdo? Líbí? Pište, pište...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
inak hra vazne super, uz som to nehral asi dva tyzdne ale bavilo ma to grafika miestami vazne hnusna, ale ja som to prezil bez AA a AF, hlavne ze sa to da hrat a cloveka to bavi