http://bonusweb.idnes.cz/pc/novinky/hom ... 50419.html
osbně jsem na to zvědav dělá to jiná firma než 3DO
//Thellwin - upraven název threadu
Moderátor: Baneshee

a to mě se právě hrdina v poli vůbec nelíbil ...NoTHX píše:neni 3D jako 3D, tomu bych se až tak nebránil, ale tohle je imho fakt hnuy!
navíc u H4 se mi zalíbil hrdina v poli, takže pro mě druhej důvod, proč tahle hra u mě končí ještě dřív než vyšla...

souhlasDigitaldoom píše:a to mě se právě hrdina v poli vůbec nelíbil ...generálové nebojují
4 byly totální humus se systémem suuboju a vůbec zpracováním hradu
ve 3 byla přítomnost v hradu velikou výhodou ve 4 to byla šílená nevýhoda
tohle už neřeším... z těch screenshotů jsem se poblil a to tuhle hru u mě asi definitivně zabiloBTW: akorát by mě zajímalo jak to bude když hrdina na mapě může
projíždeť stromyjak to pak budou ohraničovat
nevim ale takovejhle styl ..no jsem zvědavej

Hrdina neni žádnej jenerál a hrdinou je imho právě proto, že sám likviduje potvory a jiný hrdiny (jak slavnej by byl asi herkules když by si na boj nakoupill pár potvor a pak na to jen zdálky čumělDigitaldoom píše:a to mě se právě hrdina v poli vůbec nelíbil ...generálové nebojují
4 byly totální humus se systémem suuboju a vůbec zpracováním hradu
ve 3 byla přítomnost v hradu velikou výhodou ve 4 to byla šílená nevýhoda

tohle jsme pařili asi před rokem a půl, docela sranda, prubnu to, snad to od tý doby je stabilnějšímejlik píše:Jak vas tu tak posloucham,tak by se vam mohl zalibit neoficial datadisk
WOG 3.5
www.strategyplanet.com/homm/wog

A ty jsi už "pětku" hrál???!!!NoTHX píše:PS: Nechci tu zadávat ke flejmu, takže bych se s tvým dovolením shodl na tom, že proti pětce, jak trojka tak čtyřka prostě rulez!